12 yas D vitamini düşüklügu

Efsun18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
425
216
Selam kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum inşallah doğru bolume acmisimdir.Kiyzlar Oğlum 12 yaşında geçen gün kan testi yaptık d vitamini 7.6 çıktı çok çok düşük yurtisindayiz haliyle güneş neredeyse sdace 2 ay var burda Dr 1000 mikrogram d vıt yazdı hergun bi adet içsin dedi açıkçası kan tahlilini istemesme hiç haberim olmayacakti bu durumda
Vitamin D (25-OH-Cholecalciferol)|7.6 - g/1 değerler bu
Şimdi size sorum nasıl daha çabuk etki aliriz d vitamini yükselsin diye ayrıca yasitlarina göre boyu da sınırda dr a sorsaniz korkulacak durum yok diyor sizlerde de bu durumu yaşayan var mı

11 yaşında Bende kan testi yaptırdım bir kaç haftadır fazla uyuyorduk ,uyku sorunu vardı .kemiklerinde ağrıyordu . D vitamini 14.9 çıktı normalde 20 üstü olmalıymis.bakalim ne diyecek doktor. Bizim boyuda kilo da iyi genede eksik çıktı.

Bizim dr bugün aradi 1000 mikrogram lik günde 1 adet d vit hapini aldinizmi diye 3 ay kullanicakmisiz sonra yine kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…