12 Ve 13 Mayista Test Yaptiracaklar

E

ece-bebek

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ece-bebek
ARKADAŞLAR 12 VE 13 MAYISTA TEST YAPTIRACAK OLANLAR GELİN BURADA BİRLİKTE LİSTE YAPALIM BAKALIM KAÇ KİŞİ HAMİŞ OLACAK İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞİİİİİMMMM DİYE YAZARIZ BU FORMA BEN 13 MAYISI BEKLİYORUM AMA GEÇMEK BİLMİYORRR YAAAA:roflol:

• Konu Sahibi ece-bebek
ece benim test günümde 13 mayis bende beklemedeyim.Allah herkese hayirlisini versin

• Konu Sahibi ece-bebek
bazen kasiklarim agriyor ama doktorum olur demisti onun disinda hicbir belirti yok .Senindemi microydu ,sende belirtiler varmi ece

• Konu Sahibi ece-bebek
Arkadaşlar çok az kalmış,ama tabi bir de bekleyene sor di mi?Hayırlısı olsun ,sabırlar diliyorum

• Konu Sahibi ece-bebek
arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz allahım emeklerinizi boş çıkarmasın yarabbim

• Konu Sahibi ece-bebek
bazen kasiklarim agriyor ama doktorum olur demisti onun disinda hicbir belirti yok .Senindemi microydu ,sende belirtiler varmi ece

evet canım benim ikinci tüp bebek micro hiç bir belirtim yok ama bir saat önce kasığımın sağ tarafı acayip bi şekilde ağrı oldu nedenini bilmiyorum inşallah hayırlıdır

• Konu Sahibi ece-bebek
Hayırlısı olsun arkadaşlar artık heyecanın sonuna gelmişsiniz anşallah güzel haberler verirsiniz hepiniz. Biraz daha sabır.

hayırlısı olsun arkadaşlar.benimkide test günüm 15 inde.sabırsızlıkla bekliyom.

arkadaşlar siz bu dönemi yatarakmı geçirdiniz. yoksa normal yaşamınızı sürdürdünüzmü.doktorum yatmana gerek yok dedi ama çevreden yatak istirahati yapman gerek dediler.kafam çok karışık.ne yapacağımı şaşırdım

arkadaşlar siz bu dönemi yatarakmı geçirdiniz. yoksa normal yaşamınızı sürdürdünüzmü.doktorum yatmana gerek yok dedi ama çevreden yatak istirahati yapman gerek dediler.kafam çok karışık.ne yapacağımı şaşırdım

canım benim ikinci tüp bebek tedavim ben bir hafta yattım ondan sonra ayaktayım işte ama yorulmadan iş yapmadan geçirmeye çalışıyorum yatağa bağlanmaya gerek yok ama istirahat şart

bende bir hafta yattım ama yarın inşallah işe başlıyacağım.izin bitti.herhangi bi sakıncası olur diye korkuyom.ama işim rahat.yorucu değil.yoksa evdede çok sıkıldım.hayırlısı ile günümüz bir gelsede netice hayırlısı ile belli olsa.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım.

amin cnm inşallah hayırlısı beklemek çok zor ama elimizden başkada bişey gelmiyor inşallah güzel sonuçlar alırızda unuturuz hepsini

kızlar niye bu başlıkta kimsede ses yok. bugün ayın 14 ü

ecebebek hamiş.buraya yazmayı unutmuş başka bir başlıkta müjdeledi.

inşallah.tedavi olduğu hastanede benim de tetkikler yapılıyor.ben de orada denicem Allah ın izniyle. bana da bir umut oldu, inşallah ben de kavuşurum bebişlere...

X