• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ben daha kahvaltı yapmadım. . Büyük bir bardak limonlu su içtim sadece. . Birazdan bebeğimle kendime hazırlıcam. Bu arada emziren anneler bu 5i bir arada bitki çaylarından içelir mi acaba?
Hayır canım. Emziriyosan içme. Kahvaltıya da çok geç kalmışsın.

Selam kızlar nasılsınız maşallah tam gaz devam ediyorsunuz harikasınız Anka Anka canım eğer uzmana gidersen bana mutlaka yaz olur mu olumlu olumsuz bu konuda bende muzdaribim biliyorsun Canım :KK200::KK200::KK200:
Ben yanlış yere yazmışım kusura bakmayın kızlar Anka Anka topiği sandım sabah sabah :KK70::KK70:herkese bol eksiler

Günaydın kızlar. Butun gece bebeğin ateşi vardı ağladı durdu :KK43: hiç uyumadım kucağımdan da inmedi. Çok yorgunum. Yeni uyudu çok şukur ben de yeni yatacağım. Bakalım kaç dk uyuruz.
Ah kıyamam geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah minik
Kizlar mekik programini kimler uyguluyoEki Görüntüle 1993136 insallah 30 gun sonra dumduz bir karnimiz olucak
Beeeeen ! Bugün 3. Gün olcak benim :halay:

Ne güzel yahu hem yiyecekler hem hareket :KK49:
Teşekkürler cnm

Aranızda daha önce leslie yapanlar var mı 3 veya 5 mil faydasını görenler bilgi verir mı acaba bide akşam yapsak sorun olur mu
Ben 1.milden başladım 6 aydır tapıyorum sağlıklı beslenmeyle sonuç -26 kilo
Şu an 5 mil yapıyorum.çooook etkili tavsiye ederim

Karatayda öğle yemeği yok ya o açıdan
Canım 4-5saat ara ile 3 öğün yapılabiliyor

Yoo kim dedi onu. İki öğün tavsiye ediliyor ama öğünler arası en az 5 saat olmak şartıyla 3 öğün de yapabilirsin.
Aynen kaptan ;) bebişe de geçmiş olsun..annelik ne zor yaa

Oh beeee kahvaltı yaptım geç kahvaltı 11:30 da yaptım. Tok olmak ne güzel bişey ya :KK200:
Aaammaaaaa bugün de patates kızartması vardı masada yemedim:63: dün onu yedim diye kendime ceza vermiştim dilim yandı bi kere daha yemem ı ıhhh:duduk:

Akşam da sadece bir kase çorbayla gün tamam.

Yürüyüşe çıkacağım birazdan.

Teşekkürler cnm

Ben 1.milden başladım 6 aydır tapıyorum sağlıklı beslenmeyle sonuç -26 kilo
Şu an 5 mil yapıyorum.çooook etkili tavsiye ederim

Canım 4-5saat ara ile 3 öğün yapılabiliyor

Aynen kaptan :KK66: bebişe de geçmiş olsun..annelik ne zor yaa
o zaman ben şimdi 9da yediğime göre en erken 13-14 gibi yicem hı? çok acıktım da :KK53:
ay ben pek pisboğazmışım ya
halletmem lazım bu mevzuyu nasıl olacaksa
bu arada kahvaltıdan sonra 0.5 lt su içtim bir de maden suyu içtim mineraller filan yarar dedim :KK76:

Sizce bu kahvaltıdan sonra nasıl bir öğle yemeğ mantıklı ki dengelesin:
5-6 yaprak roka,5 yeşil zeytin,5 küçük cherry domates,4 dilim salatalık,bi tane şinitzel içinde eritilmiş kaşar,bir çeyrek dilim de sosisli peynirli gözleme,bir dilim karpuz,bir bardak çay
ne yemeliyim öğlen?

Back