Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım. Emziriyosan içme. Kahvaltıya da çok geç kalmışsın.Kızlar ben daha kahvaltı yapmadım. . Büyük bir bardak limonlu su içtim sadece. . Birazdan bebeğimle kendime hazırlıcam. Bu arada emziren anneler bu 5i bir arada bitki çaylarından içelir mi acaba?
Afiyet olsun canım birde msj yazarken sayı yazmaya gerek yokmuş dun öğrendim bende :)Ara öğün 5 adet çiğ badem . Bir elma . Şimdiye kadar 3 bardak su 1 fincan türk kahvesi ( orta şekerli)
Mesaj 2
Burası da benim canım rahat ol. Burayı açtım şimdi de gidersem etiketlerim canım ama şu sıralar zor ramazandan sonra anca giderim ben.Ben yanlış yere yazmışım kusura bakmayın kızlar Anka topiği sandım sabah sabah herkese bol eksiler
Çok ama çok memnun kalırım inanki Allah razı olsun canımBurası da benim canım rahat ol. Burayı açtım şimdi de gidersem etiketlerim canım ama şu sıralar zor ramazandan sonra anca giderim ben.
Bu gün diyetisyen randevum var onunla da konuşacağım bu konuyu.Çok ama çok memnun kalırım inanki Allah razı olsun canım
Hoşgeldin canım... İnşallahMerhaba kızlar.
Güzel bir gün bizimle olsun.
Bu gözüme çok geldi, başka program buldum 20 ile başlayan ona başladım.Kizlar mekik programini kimler uyguluyoEki Görüntüle 1993136 insallah 30 gun sonra dumduz bir karnimiz olucak
Ah kıyamam geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah minikGünaydın kızlar. Butun gece bebeğin ateşi vardı ağladı durdu hiç uyumadım kucağımdan da inmedi. Çok yorgunum. Yeni uyudu çok şukur ben de yeni yatacağım. Bakalım kaç dk uyuruz.
Beeeeen ! Bugün 3. Gün olcak benimKizlar mekik programini kimler uyguluyoEki Görüntüle 1993136 insallah 30 gun sonra dumduz bir karnimiz olucak
Teşekkürler cnmNe güzel yahu hem yiyecekler hem hareket
Ben 1.milden başladım 6 aydır tapıyorum sağlıklı beslenmeyle sonuç -26 kiloAranızda daha önce leslie yapanlar var mı 3 veya 5 mil faydasını görenler bilgi verir mı acaba bide akşam yapsak sorun olur mu
Canım 4-5saat ara ile 3 öğün yapılabiliyorKaratayda öğle yemeği yok ya o açıdan
Aynen kaptan bebişe de geçmiş olsun..annelik ne zor yaaYoo kim dedi onu. İki öğün tavsiye ediliyor ama öğünler arası en az 5 saat olmak şartıyla 3 öğün de yapabilirsin.
Gerçekten mi çok sağol Allah razı olsunBu gün diyetisyen randevum var onunla da konuşacağım bu konuyu.
o zaman ben şimdi 9da yediğime göre en erken 13-14 gibi yicem hı? çok acıktım daTeşekkürler cnm
Ben 1.milden başladım 6 aydır tapıyorum sağlıklı beslenmeyle sonuç -26 kilo
Şu an 5 mil yapıyorum.çooook etkili tavsiye ederim
Canım 4-5saat ara ile 3 öğün yapılabiliyor
Aynen kaptan bebişe de geçmiş olsun..annelik ne zor yaa