Netten bi baksana ameliyat fıtığı diye. Gerçi çok ağrı olur sanırım. Bi bak sen resimlere benziyor mu.Evet var canim fitik mi oluyor ole olunca
Valla sen zaten ideal kilonun çok altındasın. Bence sen psikiyatriye git duygusal yeme bozukluğu olabilir. Bende de var çünkü moralim bozulunca kendimi çikolata kavanozunda buluyorumGünaydınlaar
Ben uyguluyorum ama dun nedense 40 yapmisim 10 10 artıyor diye düşündüm heralde her yerim ağrıyor bugün
Ne güzel kahvaltıyalar yapilmis
Ben acıkmıyorum tek sorunum canım sıkılınca ya da üzülünce yemeğe saldırmam tatlı şeyler aramam
Kesinlikle olduğunu düşünüyorum çünkü mutluyu ken aklıma bile gelmiyor yemek yiyeyim diyeValla sen zaten ideal kilonun çok altındasın. Bence sen psikiyatriye git duygusal yeme bozukluğu olabilir. Bende de var çünkü moralim bozulunca kendimi çikolata kavanozunda buluyorumben de gideceğim inşallah bakalım.
yaaİlk haftadan korkutmayayım demiştim ama başlasak iyi olacak sanırım.
Merhabaa :) bende katılabilirmiyimm ?
Valla sen zaten ideal kilonun çok altındasın. Bence sen psikiyatriye git duygusal yeme bozukluğu olabilir. Bende de var çünkü moralim bozulunca kendimi çikolata kavanozunda buluyorumben de gideceğim inşallah bakalım.
İşte birine gitmek lazım benim aklımda bakalım çocuklardan fırsat bulunca gideceğim.Kesinlikle olduğunu düşünüyorum çünkü mutluyu ken aklıma bile gelmiyor yemek yiyeyim diyepsikiyatr ilaç veriyor hemen diye de emin olamadim aslında en iyisi psikologa gitmek galiba
Dedim ben ama illa zayıflıcam dedi. Takılsın biraz dedim ben desen deyince baktım ve şok oldum
miiniik2558
173 boya 55 kilo ve 48 olmak istiyor
173 ideal kilo 63 tür zaten mankenlerde ise bu oran 53 olsun hadi yok artık
anka arkadaşı pisten alalım bence
63 olduğum zamanları da bilirim baya baya tombis oluyorum yaniDedim ben ama illa zayıflıcam dedi. Takılsın biraz dedim ben de
Hemen bakiyorum canimNetten bi baksana ameliyat fıtığı diye. Gerçi çok ağrı olur sanırım. Bi bak sen resimlere benziyor mu.
Dedim ben ama illa zayıflıcam dedi. Takılsın biraz dedim ben de
63 olduğum zamanları da bilirim baya baya tombis oluyorum yaniKızlar ben gidiyim isterseniz
Valla hic mutlu değilim bu kiloda
46 ya kadar düştüm ama hiç olmadım fitness a gidiyordum galiba ondan bakalım belki iki hafta sonra bitiririm diyeti bir kaç kilo verincesen bilirsin canım da gerçekten kendine yazık... hasta olursun diye korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?