Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Seve seve , once süre olarak az biraz hasla sonra tepseye koy , uzerine ister sos yap ister kasar peyniri rendele , sosu da ben şöyle yapıyorum tereyağı, süt, birazda rendelenmiş kaşar katıyorum , ben karnabahar i sade haslanmis sekilde de cok seviyorum kolay gelsin

Sanki bende gordum animsadim canim onun icinde seker olmuyor mu? Ya eger ki bu sekerli vanilinin icinde de ole pek kalori yoksa diyetimi baltalamazsa bununla yemek istiyorum tatli istegimi bastiriyo doyuruyo
Canım ben oğlumun mamalarına katıyorum kilo yaptığını söylemişti bir arkadaşım.sende şekerli vanilin yerine vanilya özütü koy.o şekersiz

Canim tarifi yazmissin simdi gordum lakin noo tereyagi ve kasat olmaz bizi bozar

Ooooffff offffff çok mutsuzum ya 11:30 gibi kahvaltı yaptım 3-4 çatal küp kızarmış patates yedim kendime çok kızgınım artık cezalıyım akşam yemeği de yemicem, gece yoğurt kürü sadece. Çok çok spor yapmam lazım ceza olsun bana. Bizim burda inanılmaz rüzgar var yürüyüşe çıkıcam ama inşallah uçmam

Burasida oyle cok ruzgarliki fena durumda evde dans ederim cikmoycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…