- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Olur. . Ben görmedim onu. .canım mesajın basına numara yazmana gerek yok kaptan o kuralı kaldırdı
bı de aksam menu toplu yaz olur mu :)
hadi inşallah canım hayırlarla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah amin ben de olmazsa bayramdan sonra 2. aşılama yaptıracağız bakalım kısmetBen varım canm yaza tüp bebek yapmayı düşünüyoruz o yüzden kilo vermem lazim
hadi inşallah canım hayırlarla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah amin ben de olmazsa bayramdan sonra 2. aşılama yaptıracağız bakalım kısmet
Karnabahar i firinda yap leziz oluyo ben çok severimPazara gittim geldim yoruldum yaa. Bezelye karnabahar patates brokoli biber yeşillik aldım bol bol. Yeşillik dışında hiç birini sevmem ama alışmam lazım
Tarif alayımKarnabahar i firinda yap leziz oluyo ben çok severim
Seve seve , once süre olarak az biraz hasla sonra tepseye koy , uzerine ister sos yap ister kasar peyniri rendele , sosu da ben şöyle yapıyorum tereyağı, süt, birazda rendelenmiş kaşar katıyorum , ben karnabahar i sade haslanmis sekilde de cok seviyorumTarif alayım
1 tatlı kaşığı tereyağı ve baharatlarla fırında harika oluyorTarif alayım
Canım ben oğlumun mamalarına katıyorum kilo yaptığını söylemişti bir arkadaşım.sende şekerli vanilin yerine vanilya özütü koy.o şekersizSanki bende gordum animsadim canim onun icinde seker olmuyor mu? Ya eger ki bu sekerli vanilinin icinde de ole pek kalori yoksa diyetimi baltalamazsa bununla yemek istiyorum tatli istegimi bastiriyo doyuruyo
Kız biri votka var dedi sanki gunduz yanlış mı okudum acabaCanım ben oğlumun mamalarına katıyorum kilo yaptığını söylemişti bir arkadaşım.sende şekerli vanilin yerine vanilya özütü koy.o şekersiz
Votka var mı bilmiyorum canım ya ben hiç kullanmadım ztn pastacılık programlarında görmüştümKız biri votka var dedi sanki gunduz yanlış mı okudum acaba
Kizlare sularinizi icmeti unutmagin 2.5 litre ictim saat 15.20 bu yatana kadar belki 4 litreyu bile bulur. Zorlamiyorum kendimi susuyorum canim istiyo
Maşallah bende içiyorum sürekli, simdi de yaban mersini yiyorum azıcık bi sey canim cok tatli istedi bu da sanki iyi geliyo gibi aranizda yaban mersini tadan varmiaynen canım
benim de 2.250 oldu :)
Çocuğun mamalarına katıyorum yazmadın mı...Votka var mı bilmiyorum canım ya ben hiç kullanmadım ztn pastacılık programlarında görmüştüm
Ayy demee tamam o zaman yemiyorumCanım ben oğlumun mamalarına katıyorum kilo yaptığını söylemişti bir arkadaşım.sende şekerli vanilin yerine vanilya özütü koy.o şekersiz
Nasil yapiyosun bacim tarif yazar misinKarnabahar i firinda yap leziz oluyo ben çok severim
Canim tarifi yazmissin simdi gordum lakin noo tereyagi ve kasat olmaz bizi bozarSeve seve , once süre olarak az biraz hasla sonra tepseye koy , uzerine ister sos yap ister kasar peyniri rendele , sosu da ben şöyle yapıyorum tereyağı, süt, birazda rendelenmiş kaşar katıyorum , ben karnabahar i sade haslanmis sekilde de cok seviyorumkolay gelsin
Burasida oyle cok ruzgarliki fena durumda evde dans ederim cikmoycamOoooffff offffff çok mutsuzum ya 11:30 gibi kahvaltı yaptım 3-4 çatal küp kızarmış patates yedim kendime çok kızgınımartık cezalıyım akşam yemeği de yemicem, gece yoğurt kürü sadece. Çok çok spor yapmam lazım ceza olsun bana. Bizim burda inanılmaz rüzgar var yürüyüşe çıkıcam ama inşallah uçmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?