- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Neden yeşilçaya izin vermedi kiDiyetisyen izin verse ben de içecektim. Ben çok severdim ama izin vermedi maalesef.
Yarın benim kontrol var ben pek uyamadım maalesef bakalım çok kızmaz inşallah
geldim kiNeuroCathy @zamanlizamansiz hippotalamus @limonlutarcinlikek @Balfadime04 @sare_ Blueberrytimes @Koalina
arkadaşlar gelmiyor musunuz ben mi göremiyorum. çok kişiyi geri çevirdim. eğer vazgeçtiyseniz yeni arkadaşları geri çevirmeyelim
Parasetamol içerikli olanlardan ve diflofenak sodyum/potasyum içerikli olanlardan içebilirsin.Ay ne güzel ben bir ağrı kesici bile alamıyorum öfff
Benim de 1 yaşında ve hala deli gibi emmek istiyor.
Ben Yeşilçayı bıraktığımdan beri kilo alıyorum bence. Muhteşem bir detox hamileyken bıraktım ama şimdi yavaş yavaş içmeye başladım.
Siyah çay da kansızlık yapıyor neden sınır koymuyorlar siyah çaya da anlamadım
Canım hafif geliyor migren ağrısını geçirmiyor. Çok şükür sık gelmiyor ama geldi mi 3 gün aralıksız ağrıyorParasetamol içerikli olanlardan ve diflofenak sodyum/potasyum içerikli olanlardan içebilirsin.
Tamam o giriş bölümüydu şimdi gelişme bölümündesin 1. sayfadaki kuralları bi oku istersen.geldim ki
ben dedim ya fıstık:) yaşımı kilomu filan yazdım
Canım bu özü vodkadan yapıyorlarken ile bildiğim. Belki herkes kullanamayabilir belirtelim de
1.mesajNeuroCathy @zamanlizamansiz hippotalamus @limonlutarcinlikek @Balfadime04 @sare_ Blueberrytimes @Koalina
arkadaşlar gelmiyor musunuz ben mi göremiyorum. çok kişiyi geri çevirdim. eğer vazgeçtiyseniz yeni arkadaşları geri çevirmeyelim
Ekmek yeme bugünlük bence1.mesaj
Özür dilerim.. dün kb ziyareti yaptım dikkat edemedim.. bugünde pazartesi temizliği ders çalışma falan..
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, yarım domates, salatalık, biber, 2 bardak şekersiz çay, 2 beyaz ekmek (tahıllı ekmedğimden kalmamış)
Başka yemem zati bugün. . Bi kahvaltıda. . Ama akşama ne yapsam düşünüyorum. .Ekmek yeme bugünlük bence
Varsa haslanmis tavuk yaninda bol limonlu yesillikli salataBaşka yemem zati bugün. . Bi kahvaltıda. . Ama akşama ne yapsam düşünüyorum. .
2. Mesaj
Ara öğün bi muz.. su içmeye çalışıyorum. .
Ben varım canm yaza tüp bebek yapmayı düşünüyoruz o yüzden kilo vermem lazim5. mesaj
kızlar kilo vermeyi benim gibi bebek için de isteyen var mı?
Canim dayanamadim yune vanilunki yaptim prkmezliyi bir sonrakinde deniycem soguyunca katucam icine pismeyecekCanım karışımı okuyamadım ama fırına vereceksen pekmez ve balın yüksek ısılarda yapısı bozuluyor o yüzden kullanmayı tavsiye etmiyorlar ama agave şurubu diye bir şurup var onu tavsiye ediyorlar fakat diyet için ne kadar uygun emin değilim
Migrosta kabartma tozu fln olan reyonda görmüştüm canım.küçük şişe içinde oluyorÖzū nerde satiliyor canim hic gormedim.
Bu sefer icine hakiki 1 tatli kasigi pekmez koyayim bari
Off çok kötü olmuş canım ya aksilik işteYoldayız ve regl oldum şanssızlığın bu kadarı
Sanki bende gordum animsadim canim onun icinde seker olmuyor mu? Ya eger ki bu sekerli vanilinin icinde de ole pek kalori yoksa diyetimi baltalamazsa bununla yemek istiyorum tatli istegimi bastiriyo doyuruyoMigrosta kabartma tozu fln olan reyonda görmüştüm canım.küçük şişe içinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?