Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Diyetisyen izin verse ben de içecektim. Ben çok severdim ama izin vermedi maalesef.
Yarın benim kontrol var ben pek uyamadım maalesef bakalım çok kızmaz inşallah
Neden yeşilçaya izin vermedi ki
Tamam canım Yen'i okudum cevabını
Bence yeşil çay antioksidan ya. Ben emzirme aram azaldığı için içiyorum artık günde 1 fincan kadar. Bebeğime hamileyken de lohusaykende ve hala günde 1 Türk kahvesi mutlaka içerim bağımlısı oldum bu hamilelik uykusuzlukları yüzünden hala kurtulamadım

Parasetamol içerikli olanlardan ve diflofenak sodyum/potasyum içerikli olanlardan içebilirsin.

Diflofenak iğnesi var, genelde acilde vuruyorlar. Nöroloji ile görüş bence, atagin başladığını anladığın an içilen bir ilaç vardı, icmende sakınca görmez belki, çocuğun 1 yaşında olmuş. İlaç adı yazmak yasak sanırım, ondan şifreli yazıyorum.

1.mesaj

Özür dilerim.. dün kb ziyareti yaptım dikkat edemedim.. bugünde pazartesi temizliği ders çalışma falan..

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, yarım domates, salatalık, biber, 2 bardak şekersiz çay, 2 beyaz ekmek (tahıllı ekmedğimden kalmamış)

Ekmek yeme bugünlük bence

Canim dayanamadim yune vanilunki yaptim prkmezliyi bir sonrakinde deniycem soguyunca katucam icine pismeyecek

Migrosta kabartma tozu fln olan reyonda görmüştüm canım.küçük şişe içinde oluyor
Sanki bende gordum animsadim canim onun icinde seker olmuyor mu? Ya eger ki bu sekerli vanilinin icinde de ole pek kalori yoksa diyetimi baltalamazsa bununla yemek istiyorum tatli istegimi bastiriyo doyuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…