Günaydın kızlar,
dünki kilo bildiriminde inanın nasıl hesaplandığını bilseydim ben dün buradaydım hesaplardım ama gerçekten bilmiyorum.Kuralları veya nasıl hesaplanırı okayamadım o kadar vaktim yoktu.sağolsun bir arkadaş yardım etti.
Çirkinördek yavrusu tatlım ben kaptanlık istemem ama bana nasıl hesaplandığını öğretirseniz cuma günleri senin yokluğunda ya da kaptanın yokluğunda düzenlemeye çalırım; ama öncelikle beni eğitmen lazım
Benbirtaneyim'in gidişine üzüldüm.İnşallah döner diyorum onunda okul kayıt stresi vardı belki tepkisi bundan olabilir ve artık topiğimiz gerilemesin bu hafta daha aktif-daha inançlı olarak kilolarımızı verelim.
Ben pazartesiden itibaren 10 günlüğüne dukan diyetine başlayacağım( Rabbim nasip ederse )
Bu sabah işe geç kaldım ve sadece 1 poğaca yemek zorunda kaldım.Kısacaksınız ama pazartesiden sonra ekmek yemeyeceğim ve akşam 50 mekik çekeceğim.
Yarin bende lahana diyetine basliyorum bi şok yapiiim bakimm :))
O nasıl oluyomuş :)
günaydın canlarım benim gitmemi isteediğinizi çok iyi biliyorum bir yere gitmiyorum aranızda olucam ama listeye dahil olmak istemiyorum sadece gerçekten dün sinirlerim tavan yaptı çok çok yoğunum kafamı kaldıracak vakit bulamıyorum. okulum açılacak üstümde hastalıklar var birde buranın sorumluluğu bana iyice fazla geldi tepkim bunaydı. yola beraber çıktık tabiki birbirimize destek olacağız yanınızdayım imkanım oldukca :)
kızlar selam ben 13. takımdan burcu kaptan yardımcısıyım dün listenizi ben hazırlamıştım haftayada elimden geldikçe yardım edebilirim bu arada paylaşım alanına bildirim saati 18 dir. benbirtaneyim arkadaşını izinli yazmıştım umarım sorun olmamıştır bildirim yapmayan arkadaşlarınız haftaya gelmezlerse eğer onlarıda izinli yazın yazındırın veya yazalım azimle devam edin elbet öğrenceksiniz liste hazırlamayı bende kaptan izinde yardımcılar filan giremiyorken zorunluluktan öğrenmiştim yardımcı olurum başka olanlarda muhakkak olacaktır hepinize iyi haftasonları kaçamaksız günler diliyorum
Ya sorumlulugun fazlaydı katılıyorum ama listeye girmemek neden. ..gayet iyi kilo verirken takimi bırakmak neden :))
Listeleri ben yapiyorum ve sende listedesin o kadar :))
tatlım karışmak gibi olmasın ama dün arkadaşınız öle yazınca bende bi arkadaşınıza sordum ve izne ayırdım 2 hafta listede olamıcak
tatlım karışmak gibi olmasın ama dün arkadaşınız öle yazınca bende bi arkadaşınıza sordum ve izne ayırdım 2 hafta listede olamıcak
Tmm ttatlim..yani sadece önümüzdeki hafta olmayacak di mi...bur sonraki cuma listede olabilir mi???
Ya bi de 27 eylul de luste hazirlama sirasi bizde görünüyor onu nasıl yapiyoruz ki
sonuçlar içinden birinciyi filan bbelirliosunuz ortalamalara göre bide bireyseller onlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?