Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bildirim saati 12 olmasa ben tamam derim ama uymuyo işte aksatmak istemem sizi :26:
Bir de dalin nerde o ayrılmadıki neden biz kaptan arıyoruz bu hafta gelmeyecek mi ?

Bilmiyoruz ki...annesi hasta idi inşallah onunla ilgili bi durum yoktur. ..bekleyelim bakalim...

biz kaptan degilde bildirim yapicak birini ariyoruz aslinda aksatmadan..ve bu yaptigindan da gocunmayacak birini ))

Ben mumkun oldugunca yapıcam zaten...

Aslında müsait olan kimse yok mu gerçekten ya ev hanımı olanımız yok mu mesela hani girebilecek cuma sabahları :26:

günaydın arkadaşlar

paylaşım alanındaki yazınızı gördüm takımınıza bu nedenle uğradım.
öncelikle cuma günü liste paylaşımı saat 18:00 son saattir 12 değil.
ben 4. takımdayım listelerle ve hesaplamalarla ilgili veya başka herhangibir durumda bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
takıma yazmanız yeterli
kolay gelsin

Cok tesekkur ederiz cnm :))) mutlaka yardımına ihtiyaç duyacagiz :))

Günaydın kızlar,

dünki kilo bildiriminde inanın nasıl hesaplandığını bilseydim ben dün buradaydım hesaplardım ama gerçekten bilmiyorum.Kuralları veya nasıl hesaplanırı okayamadım o kadar vaktim yoktu.sağolsun bir arkadaş yardım etti.

Çirkinördek yavrusu tatlım ben kaptanlık istemem ama bana nasıl hesaplandığını öğretirseniz cuma günleri senin yokluğunda ya da kaptanın yokluğunda düzenlemeye çalırım; ama öncelikle beni eğitmen lazım

Benbirtaneyim'in gidişine üzüldüm.İnşallah döner diyorum onunda okul kayıt stresi vardı belki tepkisi bundan olabilir ve artık topiğimiz gerilemesin bu hafta daha aktif-daha inançlı olarak kilolarımızı verelim.

Ben pazartesiden itibaren 10 günlüğüne dukan diyetine başlayacağım( Rabbim nasip ederse )

Bu sabah işe geç kaldım ve sadece 1 poğaca yemek zorunda kaldım.Kısacaksınız ama pazartesiden sonra ekmek yemeyeceğim ve akşam 50 mekik çekeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…