**12.TAKIM 326. ETAP**
dalin26 ( 74.5 ///%) bildirimde bulunmadı.
değişimgünlüğüm ( 63,5/63 /0,5/%0,79)
cirkinordekyavrusu (68/68/0/% 0)kilosu sabit.
benbirtaneyim ( 72.8/72,4/0.4/%0.55 )
adayaren38 (69.3/69/0.3/%0.43)
rabia1984 (87.3/86/1,3/%1.49)
luveyla (68.8///%) bildirimde bulunmadı.
TheBeyin (66/66/0/%0) kilosu sabit.
maviask (55.6/55.4/0,2/%0.36)
phalanx(68.8/67.7/1.1/%1,60)
12.TAKIM ORTALAMASI %
canım çok sağol ortalama ne oluyor şimdi yardımcı olursan seviniriz.
bildirimde bulunmayanları beklicek misiniz? benbirtaneyimi izne ayrıyor musunuz?
ben tek başıma karar veremem canım ama ne zamana kadar gruplara bildirmemiz gerekiyor.
en geç 18 de paylaşım alanında paylaşılmalı canım
o zaman tatlım belki arkadaşlar kızacaklar ama bugün kimse yok listede herkes beni affetsin.sen bildirim yapmayanları bekleme canım ben birtanemide izinli yaz.Dönecektir umarım.Çok sağol emeğin için bu arada
ben sizlere destek ve motive olurum canım ama ben bu yarışmanın içinde olmak istemiyorum. kimse görevini ve yapması gereken şeyleri yapmıyor. gruba katılmışssınız neden daha önce yarışma içinde olupta ayrıldığınızı belirtmiyorsunuz sonra yönetimden uyarılar geliyor. burada sadece kaptan değil üyelerinde hataları var ben buraya sadece zayıfalamak ve birbirimizi destek olalım diye geldim fakat destekten ziyade daha farklı yönlere döndü ben yönetici yada bişiler hazırlayıcı olmak istemediğim için gruptan ayrılıyorum. lütfen beni anlayın. bu gruba dahil olurken sadece ve sadece amacım birbirimize olan desteklerimizle kilo vermekti. ben kilo vermeye devam edeceğim asla vazgeçmedim vazgeçmemde sizleride çok seviyorum hep yanınızda olucam hadi kızlar öptüm sizi :)
Aranızda takımın kaptanlığını yapacak birisi var mı kızlar?
Kaptan olarak neler yapılması gerekiyor eğer bunu bilirsem düşünebilirim çünkü dershaneye başlayacağım yogun tempoya giriyorum haftaya :26:
Listeler hazırlanıyor sanirim cumalari..takimin motivasyonu birlik beraberlik :)))) bildiklerim bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?