Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım çok sağol ortalama ne oluyor şimdi yardımcı olursan seviniriz.

en geç 18 de paylaşım alanında paylaşılmalı canım

o zaman tatlım belki arkadaşlar kızacaklar ama bugün kimse yok listede herkes beni affetsin.sen bildirim yapmayanları bekleme canım ben birtanemide izinli yaz.Dönecektir umarım.Çok sağol emeğin için bu arada

o zaman tatlım belki arkadaşlar kızacaklar ama bugün kimse yok listede herkes beni affetsin.sen bildirim yapmayanları bekleme canım ben birtanemide izinli yaz.Dönecektir umarım.Çok sağol emeğin için bu arada

paylaştım canım ben önemli değil 18 e kadar bildirimde bulunmayanlar gelirse düzeltme yapın

ben sizlere destek ve motive olurum canım ama ben bu yarışmanın içinde olmak istemiyorum. kimse görevini ve yapması gereken şeyleri yapmıyor. gruba katılmışssınız neden daha önce yarışma içinde olupta ayrıldığınızı belirtmiyorsunuz sonra yönetimden uyarılar geliyor. burada sadece kaptan değil üyelerinde hataları var ben buraya sadece zayıfalamak ve birbirimizi destek olalım diye geldim fakat destekten ziyade daha farklı yönlere döndü ben yönetici yada bişiler hazırlayıcı olmak istemediğim için gruptan ayrılıyorum. lütfen beni anlayın. bu gruba dahil olurken sadece ve sadece amacım birbirimize olan desteklerimizle kilo vermekti. ben kilo vermeye devam edeceğim asla vazgeçmedim vazgeçmemde sizleride çok seviyorum hep yanınızda olucam hadi kızlar öptüm sizi :)

Kızlar eve yeni geldim telden giriyorum çok yoruldumm oglenki menum pizza patates kızartması ve kola ara öğün dondurma yuzde hesabi cok sorun olmus bence evde olsam yapardim ben hemen hesaplamanin nasıl oldugunu benbiryaneyim 509.sayfaya yazmıştı zaten ama ayrılmasın aramızdan :/

Canim biz bu yola hep birlikte basladik..iki uc haftadir tum sorumluluk sana kaldi haklisin evet dalin habersizce cekip gitti..inan bu hafta ben yapacaktim lakin okul kaydıyla ilgili sorun çıktı ve kirikkaleye gitmek zorunda kaldim...eger biz bir takimsak bazi seylere goz yumulabilir..bu uc haftayi sen yaptin sonraki uc haftayi ben yapardim bi sonraki gaftayi rabia yapardi vs...sirf bu yuzden birakip gidiyorsan olmadi bence... ((

Bu hafta bazi aksaklıklar nedeniyle motive olamadim olamayan arkadaşlar oldu..ama bugun itibariyle toparlaniyoruz ve kaldigimiz yerden daha motive daha iradeli olarak yeniden basliyoruz...

bildirimde bulunmayan arkadaslari haftaya listeye almiyoruz...kalanlarla son gaz devam
Ediyoruz...

Cumaya bu grupla birinci olacagiz inşallah...diger arkadaslar haftaya paylasim eksikligi nedeniyle diskalifiye olacaklar....

listeleri de artik ben yapiyorum...bir gonullu ariyorum işim oldugu zamanlarda bana yardimci olarak...kaptaninin durumunu da puskuute soracagim bakalim ne diyecek...

ksptan olnaya gonullu bi arkadas varsa lutfen siylesin )

Aranızda takımın kaptanlığını yapacak birisi var mı kızlar?

Ya ben yapabilirim ama ufak bebeğim oldugu icin bazen aktif olamiyorum...diger takim arkadaslarimdan gonullu varsa ben kaptan yardimcisi olurum seve seve..ama kimse yoksa bi sekilde idare edecegiz artik...

Kaptan olarak neler yapılması gerekiyor eğer bunu bilirsem düşünebilirim çünkü dershaneye başlayacağım yogun tempoya giriyorum haftaya :26:

Listeler hazırlanıyor sanirim cumalari..takimin motivasyonu birlik beraberlik :)))) bildiklerim bu kadar :))

Sabah : domates - peynir - zeytin - menemen - reçel - bal - 2 dilim kepek ekmek - humana çayı

Ara : yarım elma - yarım muz

Öğlen : çorba - 2 yk musakka - 2 yk bulgur

Ara : kuruyemiş

Akşam : reçel ekmek (bebekten yemek yapamadım evde olanı yedim )

Sabah yürüyüş yaptım - öğleden sonrada pilates

Akşam reçel ekmeği abarttım çok yedim

İyi akşamlar kızlar ne olmuş bugün liste krizi yaşanmış valla iki bebeyle ben yapamam bide işe başlayacağım
Ben kilo bildirimimi dün akşam yapmıştım gündüz giremiyorum çünkü

Bugünkü menüm
Sabah klasik kahvaltım
Öğlen brokoli haşlama
Zeytinyağlı kereviz
Salata

Akşam
Et sote
Salata ayran
Bir dilim kek

3 lt su
2 fincan kahve şekersiz
3 fincan bitki çayı

Spor olarak 1.5 saat tempolu yüzdüm
Akşama kadar zıpırlarımı su kaydırağına çıkardım 30 basamak vardır o da spordan sayılır demi

Ama inanın şu an pilim bitti

Sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…