Bebek İkinci El 12. sayfadan itibaren , olan urunler satıştadır, fıyatlara pek takılmayın,/vazgeçildi

Canim benim kargom geldi tulumlar gercekten guzel ama zibinlar icin ayni seyi soylemeyecegim hem cok yipranmis hem lekeleri var tamam ikinci el yeni gibi olmaz ama soyleseydin sorun yapmazdim ama neyse artik yapcak bisey yok

Canim benim kargom geldi tulumlar gercekten guzel ama zibinlar icin ayni seyi soylemeyecegim hem cok yipranmis hem lekeleri var tamam ikinci el yeni gibi olmaz ama soyleseydin sorun yapmazdim ama neyse artik yapcak bisey yok
Canım zıbınlarda nasıl lekeler var, ücretsiz eklediklerimdemi, çunku 4lü sette leke filan yoktu,,

ücretsiz ekledıklerımde leke varsa at canım ama bunlardan bahsedıyorsan bunlarda leke filan yoktu,, hatta göndermeden once hepsini tekrar yıkadım, oyle gonderdim,, çok yıpranmış demişsin, bunlar için zaten yeni gibi yazmadım canım,, ama 2-3 ay kullandık bunları,, üzüldüm şimdi,, memnun kalmamana,,
20140718_175431.jpg
20140718_175436.jpg
20140718_175447.jpg

Bu fotoraftkleri kastedyrum Tamam ikinci el adi sonucta kullanilmis olur zaten de bu foto dakiler foto daki gibi durmuyor zaten hem solmus hem leke var yani atmaya kiyamsamisin gibi geldi zaten ucretsiz eklediklerini de istersen geri gonderebilirim benim kullamayacagim kadar eskiler tulum larina lafim yok onlar gercekten guzel

Hayir canim atmaya kiyamadim diye birsey yok, atmak yerine ucretsiz olarak kargoya ekliyorum, kullanmak veya kullanmamak tabi sana kalmis, ben zaten soyledim sana begenmezsen kurura bakma diye, cokkullanilmis olanlari,

ekledigim herseyin resimleri tabletle cektim ve flassiz, yani herhangi bi oynama vs de yapmadim, dedigim gibi tulumlari sanada yazdim 3-4 gece kullandim, badiler icin oyle biseyde soylemedim, zaten fiyatinida yuksek yazmadim 4une 8 yazdim, tane 2tlye geliyor, ama toplamda indirim yaptim, ben gercekten leke gormedim bu badilerde , sen hepsi lekeli diyorsun. saskin ve uzgunum, zira ilk defa 2. El kiyafet satmadim, burada ve baska yerdede sattim, ilk kez bu durumu yasiyorum,,

mesela yeleklerim vardi, ozellikle bayan sordu tuylenme filan varmi diye en ince ayrintisina kadar yazdim, hileli bir is yapmam asla,,

yapabilecegim bir sey varsa soyle lutfen,

105- C&A takım 25tl temiz, 9 aydan 2 yaşa kadar giydirilebilir,,

20140718_180014.jpg
20140718_180039.jpg
20140718_180105.jpg

Eklentiler

• 20140718_180018.jpg
    20140718_180018.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 120
107- yeni doğan takımı,, C&A ceket kadife,içi penye,, sadece 2 defa gıydırıldı,, temmuz dogumlu oldugunu için gıydıremedım,, ama şapkasını kullandık,, 30tl

20140718_171551.jpg
20140718_171545.jpg
20140718_171558.jpg

Pembe olan güzelmiş alsam mı acaba belki benim de kızım olur ilerde :)

Merhaa kizin 1 yasina yeni girdi 1 yasina kadar olur dediklerimiz nasip olur acaba kiziniz onlari giyerken kaç kilo ve kaç cm di biberon ve bardaklarinda resmini koyarsaniz bakabulirim....

Back