Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El12. sayfadan itibaren , olan urunler satıştadır, fıyatlara pek takılmayın,/vazgeçildi
6-F&F MARKA TULUMLAR, SEVEREK KULLANDIK, 6-9 ay ama 6-15 aya kadar olur,, İKİSİ 13TL
7- BU WENICE MARKA VE BI YAZ DONEMI KULLANDIK, 10TL SORUNSUZ TEMIZDIR 74cm 6-18 ay giydirilebilir,,
8-KIZIMIN EN SEVDİĞİM İLK TAKIMLARINDAN , TERTEMİZ SORUNSUZ VE COK CICI,, C&A MARKA 74cm ama 6-18 aya kadar giydirilebilir,, 20TL
9- ÇOK GÜZEL BİR KAZAK BI KAC DEFA KULLANILDI, BEN DAHA ÇOK PEMBELİ ŞEYLER SEVDİĞİMDEN PEK GIYDIRMEK ISTEMEDIM, TEMIZDIR C&A MARKA 74CM 6-14 AYA KADAR GİYDİRİLEBİLİR,, 10TL
10-C&A TAKIM, POLAR CEKETİ İÇİ PENYE ÇİFT KAT, KOLLARI KIVRILABİLİR, CEKETİN İÇ TARAFINDA HAFİF MAVİLİK VAR NEDEN OLMUŞ BİLMİYORUM, GÖNDERMEDEN ÖNCE TEKRAR YIKAYACAĞIM ÇIKARSA FİYAT 25 ÇIKMAZSA 20 DIŞINDA YOK, C&A MARKA TAKIM 20TL
11-AZİZ BEBE MARKA
TULUM - 6-9 AY AMA 6-12 AYA KADAR GİYDİRİLEBİLİR,, 8TL (şapkası yok)
12-HASTANE ÇIKIŞI TAKIMDI DİĞER PARCALARINI BULAMADIM,
BATTANIYESIDE VAR FAKAT ÇOK KULLANDIM BATTANIYESINI,
BU RESIMDEKİLER 10TL BATTANİYESİNİDE İSTENİRSE 15TL,, BATTANIYE PEMBE BEYAZ UZERINDE TULUMDAKI RESIM VAR,, BİRDE ZIBIN EKLERİM,,
13- TERTEMİZ YENİ GİBİ, SARILI OLDUGUNDAN RENK DİĞER KIYAFETLERE PEK UYMADI OYUZDEN PEK KULLANILMADI, F&F MARKA 3-6 AY AMA 3-12 AYA KADAR KULLANILABİLİR,, 4 ADET 10TL
14-BUNLAR 4 ADET, SARILI OLDUGUNDAN RENK UYMADI OYUZDEN PEK KULLANILMADI, F&F MARKA 6-9 AY AMA 6-15 AYA KADAR KULLANILABİLİR,, 4 ADET 10TL
15- 3-6 AY OLDUGUNA BAKMAYIN 3-14 AYA DAHA UYGUN,
AZİZ BEBE MARKA
6TL
16-WENİCE MARKA SADECE PEMBESİNİ KULLANDIK, 1-2 DEFA, KIZIM ÇOK ZAYIF OLDUGUNDAN BELI BOL GELIYORDU, 9 AYA KADAR GİYDİRİLEBİLİR,, HEPSİ 10TL
17- C&A MARKA ÜST, 62cm ALT ALMANYADAN GELMİŞTİ, TERTEMİZ SORUNSUZ, PANTOLON 68cm ÇİFT KAT, BELKİ ÇİFT TARAFLI GIYILEBILIR AMA BEN BU SEKILDE KULLANDIM,,
İKİSİ 20TL 1 yasa kadar gıydırılebilir,,
18- 3LÜ C&A TAKIM TEMİZ SORUNSUZ, KADİFE
TAKIM 20TL
19- Tulumlar KADIFE HİÇ KULLANILMADI SADECE 1ER DEFA GIYDIRDIM RESIM CEKMEK İÇİN, YAZ DONEMI DOĞDUGUNDAN UYGUN OLMADI, KADIFE TULUMLAR,ALMANYADAN GELDI 8 aya kadar gıydırılebilir,, tane 10tl
BADİ 80cm c&a temiz 5TL,
30- PEMBE Bİ KAÇ DEFA KULLANILDI,tertemiz, tatlı toz pembe, KAHVERENGİ HİÇ KULLANILMADI,, DÜĞMELERİ BİLE VURULMADI,, IKISI 23TL PATİKLER İSTENİRSE VERİLECEK,, 1-1,5 yaşa kadar giydirilebilir,,
49- PANTOLON 1/2 yaş F&F MARKA ÜST 12-18 ay LCW BUNLARI KIZIM ÇOK SEVEREK GIYDI,, IKISI 17TL
50- BOLERO YELEKLER SAYILI GIYILDI 6 aydan 2,5 yaşa kadar giydirilir IKISI 6 TL
51- kullanılmamış ÇİKOBY MARKA,, 50TL civarına , ALMIŞTIM GEÇEN SENE 1 takım daha var ama tşörtü kayıp, onu bız kullanıyoruz,, , kullanılmamış, 18-24 ay ama 36 aya kadar giydirilebilir,, 35TL
52- ust giyilmedi, kızıma küçük olduğunu bile bile aldım bunu çok begendiğim için, malesef küçük geldi, kenarda kaldı,, 9-12 ay 1,5 yaşa kadar giydirilebilir,, 10tl
tayt satılık değil, kızım kalem lekesi yapmış
53- sağdaki pembe beyaz temiz 4tl diğerleri hediye gönderdim,
54- ıkısıde kullanılmadı, ikisininde düğmeleri vurulmadı, düğmeleri var, (resimde görünen düğmeler örnek olsun dıye ustune koydum) morlu 1,5- 2 yasa uygun sarı 2-3 yasa uygun
tane 15 ikisi birden alınırsa 25,
55- 2-3 DEFA GIYILDI ÇİKOBY ELBİSE SORUNSUZ, 24-36 ay ama 12 aydan ıtıbaren gıydırılebılır boyu bıraz uzun olur :) 14TL
56- TAKIM 30TL C&A TUNIK 74cm 9 aydan 1,5 yaşa kadar giydirilebilir,,KULLANILMADI SADECE CEKETVE TAYT KULANILDI, ceket 80cm ve tunik 30TL ayrı ayrı olursa 15 ceket, 20 tunik,, ceketin 2 dugmesı eksik, biri koldaki, diğeri yakadaki, resımde gozukuyor, kullanıma engel değil ama belirtmekte fayda var,
taytta kalem lekesi oldugundan satışta degil,,
57- Almanyadan geldi, kullanılmadı bize buyuk beden 4-5 yas 13tl
58- kullanılmadı 3-4 yas, 30tl ( siparişle örülebilir, renk model yaş , örnek istenılen sekılde,)
69- 4 yaş ama 2 yaştan itibaren giydirilebilir,,temiz , 30TL
70- H&M MARKA MONT TERTEMİZ YENİ GİBİ, 9 AYDAN 2 YASA KADAR KULLANILIR,BİZ PEK KULLANAMADIK, FARKLI MONT-CEKET OLDUGUNDAN, FIYAT 30TL
71- OSKHOSH MARKA YAGMURLUK İÇİ ASTARLI HİÇ KULLANMADIK, ARKADASIMIN COCUGUNA DOĞUMGUNU HEDIYESI ALIRKEN AYNI OLSUN DIYE KIZIMA ALMISTIM, BAŞKA YAGMURLUK KULLANDIGIMIZ İÇİN BUNA SIRA GELMEDİ 2 YAŞ AMA KOLLARI KIVRILARAK 1 YASTAN İTİBAREN GİYDİRİLEBİLİR 25TL
72- C&A TAKIM AZ KULLANILDI KADIFE 20TL SORUNSUZ 80cm 2,5 YASA KADAR GİYDİRİLEBİLİR,
74-c&a marka HEDIYE ALMIŞTIM, AMA MAVI ALMAM GEREKIYORMUŞ, BENDE KIZIMIN ODASINA KOYARIM DIYE SAKLAMIŞTIM,KULBU CEKINCE MUZIK ÇALIYOR BEBEK İÇİN UYKU YARDIMCISI,, 35TL
75- termos 300 yada 350ml 15tl alındı ama kullanmaya gerek kalmadı,
76- kullanmaya zaman olmadı unısex çoraplar, tane 5tl den almıştım , hm,ff yada c&a olması lazım,, tane 5
0-9 ay için
77- PEMBE HARİÇ HEPSİ 13TL PEMBE kullanmadık henüz EL ÖRGÜSÜ, 15TL ( SİPARİŞ ÜZERİNE ÖREN VAR)
87- KETEN AYAKKABI BI SORUNU YOK EVDE GIYILDI, 13TL
88- BİRAZ TOZLANMIŞ AMA Bİ SORUNU YOK GONDERMEDEN ÖNCE TEMİZLEYİP GÖNDERIRIM, C&A MARKA SAYILI GIYILDI 15TL yan taraflarında ayı poOh resımlerı var,, 21 numara
89- 23 NUMARA BUDA AZ KULLANILDI AMA AYAKKABILIKTA TOZLANMIŞ, YIKAMADAN GÖNDERMEM 13TL SAPASAGLAM ÇABUK KUCULDU, IŞIKLI AMA RESIM CEKERKEN DIKKAT ETMEDIM, IŞIKLARI AKTIFMI
92- 7TL biz KULLANAMADIK, CIK CIK SES ÇIKARTIYORDU, SESINI KESINCEDE KIZIM ISTEMEDI BOZULDU SANDI GIYMEDİ
Eki Görüntüle 1234050
93- C&A MARKA GECEN SENE ALDIM AMA HALA BIZE BUYUK GELIYOR EVDE BIKAC KEZ GIYDIRDIM HATTA AYAGINDAN CIKARMASIN DIYE CIRTLARININ USTUNU BANTLADIM, BANT IZLERI DURUYOR TEMIZLEYIP GONDERECEGIM, , 15TL
94- AYAKKABILIKTA TOZLANMIŞ ÇOK SAGLAM HICBIR SORUNU YOK, YIKAYIP GONDERECEGIM, 10TL
95- BU BOTLAR ÇOK GUZEL KULLANIŞLI SAYILI KULLANDIK,,SORUNU YOK,,22NO 10TL,, VİCCO MARKA
96- KUNDAK BATTANIYE SADECE DOĞDUGUNDA HASTANE CIKISI KULLANDIM 10TL