- 27 Kasım 2007
- 297
- 41
- 648
- 41
- Konu Sahibi DieAnotherDay
Canım yeni gördüm neler kaiçin
canım, hepsinin bedenlerını yazdım, genelde 3 yaş altı ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni gördüm neler kaiçin
merhaba ,, yarın, bakıp bılgı vereceğim, tesekkurler,,
Merhaba ben izmirdeyim mor sırt cantasini almak istiyorum
cevabı bekliyorum canım
pembe mayo satıldımı o ve bi kaç parçayı almak istiyorum.mayo kesin ama .canım, hepsinin bedenlerını yazdım, genelde 3 yaş altı ,
pembe mayo satıldımı o ve bi kaç parçayı almak istiyorum.mayo kesin ama .
FF turkuaz polar ceket 18-24 ay dimi?
94 numaralı, kalpli ceket, 12-18 ay ,,FF turkuaz polar ceket 18-24 ay dimi?
FF turkuaz polar ceket 18-24 ay dimi?
20 tllik örgü yelek lotunda kaç tanesi 1,5 yaş ? ve tüylenme varmı?
![]()
tüylenme değilde, altta yazacağım, pamuklanma olan oldu, ama temizledim,, zaten o pamuklanmaları tutup cekınce yada ınce makasla kesınce temızlenıyor,,
en üstteki, hiç kullanılmadı dugmelerı vurulmadı,, uygun düğmeleri var,
koyu pembeyi çok kullandım, onun düğmelerden eksik vardı, oyuzden uygun düğme ekleyeceğim, pamuklanma olmuştu ama kesip temizledim öyle pamuk pamuk luk yok,
yeşil olan 1 yaşa uygun ama 1,5 yaşada giydirilebilir, sıkı değil, yumusacık,,
beyaz olanı çok kullandım, ama öyle pamuklanma filan yok ondada, ufak tefek olmuştu temizledim,,
yavruagzı renkteki, ben pek kullanamadım, genelde pembe kıyafet ustune uymuyordu rengi,,
temiz sarıda en usttekı bır dugme eksık olabılır, uygun dugme eklerım gerek olursa değiştiebilinsin dıye,,
ıkırenklı pembede temiz onuda pek kullanmadım patikleri ve şapkası takım,, sapkaları hıc kullanmadım zaten,,
vbu yeleklerden en çok kullanılanlar benım favorim koyu pembe ve beyazdı,,
ve beyaz belki 1,5 yaşa biraz dar gelebilir ama genelde hepsi 1-2 yaşa uyar,,
tamam karar verdim nihayet pembe mayo ve bu örgü yelek lotu alıyorum.bugün kargoya çıkıcaktın yetişebilirmi benimkide acaba.özelden devam .![]()
tüylenme değilde, altta yazacağım, pamuklanma olan oldu, ama temizledim,, zaten o pamuklanmaları tutup cekınce yada ınce makasla kesınce temızlenıyor,,
koyu pembeyi çok kullandım, onun düğmelerden eksik vardı, oyuzden uygun düğme ekleyeceğim, pamuklanma olmuştu ama kesip temizledim öyle pamuk pamuk luk yok,
beyaz olanı çok kullandım, ama öyle pamuklanma filan yok ondada, ufak tefek olmuştu temizledim,,
yavruagzı renkteki, ben pek kullanamadım, genelde pembe kıyafet ustune uymuyordu rengi,,
temiz sarıda en usttekı bır dugme eksık olabılır, uygun dugme eklerım gerek olursa değiştiebilinsin dıye,,
ıkırenklı pembede temiz onuda pek kullanmadım patikleri ve şapkası takım,, sapkaları hıc kullanmadım zaten,,
bu yeleklerden en çok kullanılanlar benım favorim koyu pembe ve beyazdı,,
![]()
bu yeleklerden en çok kullanılanlar benım favorim koyu pembe ve beyazdı,,
tamam karar verdim nihayet pembe mayo ve bu örgü yelek lotu alıyorum.bugün kargoya çıkıcaktın yetişebilirmi benimkide acaba.özelden devam .
özel gun elbsenız yokmu??