ekleyeceklerim şimdilik bu kadar, sabrınız için tesekkur ederim,, bende yoruldum sizde yoruldunuz :)
öncelikle ufak bir açıklama yapacagım,,
istanbul - bagcılarda oturuyorum elden alabilecek varsa ,, elden de teslim alabilir,,
yakın olmadığımız takdirde,
1. seçenek,, ödeme ptt hesabına yapıldıgı zaman kargoyu hazırlar gönderirim,, eger öğleden önce ödeme yapılırsa,, öğleden sonra kargoya verebılırım,, ama öğleden sonra yapılan ödemeler için ertesi gün sabahı kargoya verebilirim,
ptt hesabı oldugu için havale ucreti 1-2 tl civarı kesiliyor,,
bugun koca bi paket gönderdim 7,80tl tuttu
bumboyu gonderdım, 11,40tl tuttu,
2. seçenek,, isterseniz sahibinden sitesinden get ilan açabilirim,, taksitli alışveriş yapmak ısterseniz,,
ama site komisyon kesiyor, bilginize,
3. seçenek,, banka hesabına gönderebilirsiniz, ödeme yapıldıgı zaman kargoyu hazırlar gönderirim,, eger öğleden önce ödeme yapılırsa,, öğleden sonra kargoya verebılırım,, ama öğleden sonra yapılan ödemeler için ertesi gün sabahı kargoya verebilirim,
toplu alımda , fiyattan kırparız bişeyler, anlaşırız,
ürünlerin hepsinin açıklamasını yazdım ,, kesın almak ıstedıgınız urunu, alıntı yapmak değilde,, numarasını yazın, çünkü alıntılı olanları ben çözemedım göremıyorum ya benım pc de flah guncelleme eksık yada site değiştiği için ben çözemedim :)
tekrar tesekkur ederim,, iyi geceler,,