- 23 Temmuz 2023
- 97
- 63
- 8
- Konu Sahibi MysticHaven
-
Son secdede 41 kez yunus as duasının okunduğu şekilde mi12 rekatlık hacet namazını bilmiyourm ama ,Ben yunus as. duasıyla kılınan 2 rekatlık hacet namazını çok kılarım ve şükürler olsun kabul olmuştur.
eveeet :)Son secdede 41 kez yunus as duasının okunduğu şekilde mi
eveeet :)
Çok teşekkür ederim inşallah benim duam da kabul olur çok uzun zamandır dua ediyorum.eveeet :)
ne kadar güzel anlatmışsınız.. Bi an önce öğrenmeliyim dedim yazınızı okurkenMucize diyebilirim bu namaz hakkında, olmaz diye bir şey yok çok net gördüm. Ama içinizde şüphe olmasın kılarken, hatta cevap beklediğiniz bir şey diyelim cevap alamadınız yine olumsuzluğa kapılmayacaksınız. Ve o olmazsa başkası olur niyetiyle düşünüp tevekkül edeceksiniz.
Nasil kilmistinizGönlümdeki kişiyle evlenmek için kılmıştım ancak Allah karşıma başkasını çıkardı ve başkasıyla evlendim hem de en uygun zamanda evlendim.
Bende öyle tecrübe edenlerden öğrenmek daha güzelNasıl kılınıyor yapan arkadaşlar anlatabilir mi incelikleriniİnternetteki bilgilerden daha sağlıklı buluyorum bizzat yapanlardan öğrenmeyi
4 rekat şeklinde kıldım ama 2 rekat da kılınabiliyırmuş galibaNasil kilmistiniz
NE okudunuz kilarken tam olarak onu sordum4 rekat şeklinde kıldım ama 2 rekat da kılınabiliyırmuş galiba
Bu namazin nasil kilindihi hakkinfa bilgi alabilirmiyim ya herkes yaziyor hangisi nr sekildr kiliniyor anlayamadimBenim saf kocam, yillar önce erkek kardeşinin işleri bozukken, kardeşinin maddi durumunun düzelmesi icin kılmış. Kardeşi parayi buldu, şimdi abisiyle görüşmüyor.
((Kendimi bdv'deki haset, fesat eltiler gibi hissettim bir an))
Selamünaleyküm acaba benim için kılabilir misiniz? Ben kıldım da başka Müslüman kardeşimin de kilmasini çok istiyorum çok ihtiyacım varMucize diyebilirim bu namaz hakkında, olmaz diye bir şey yok çok net gördüm. Ama içinizde şüphe olmasın kılarken, hatta cevap beklediğiniz bir şey diyelim cevap alamadınız yine olumsuzluğa kapılmayacaksınız. Ve o olmazsa başkası olur niyetiyle düşünüp tevekkül edeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?