12 haftalık hamilelikte akıntı

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
774
73
Kızlar 12 haftam biticek normalde bile o kadar akıntı olmazdı şu 1 haftadır aşırı derecede akıntı var resmen baya ıslanmış oluyo çamaşırım bazen sarı oluyo bazen şeffaf ama baya var ya iç giyimim aşırı islaniyo napicam ya

Kızlar 12 haftam biticek normalde bile o kadar akıntı olmazdı şu 1 haftadır aşırı derecede akıntı var resmen baya ıslanmış oluyo çamaşırım bazen sarı oluyo bazen şeffaf ama baya var ya iç giyimim aşırı islaniyo napicam ya
Yapacak bir şey yok malesef ilerledikçe artıyor. Günlük ped ve peçete yerine pamuklu kumaş koymanızı tavsiye ederim

Ben mevsimsel terlemeye bağlı bir artış olduğunu düşünüyorum yani ozellikle sıcakta yürüyüş yaparsam çok daha fazla oluyo akıntım

Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi bi sorun çıktımı. Şuan bende 12. Haftadayim ve akıntılarım başladı daha önce hic yoktu korkuyorum

Back
X