Gebeliğin başında sık çağırırlar beta artışına keseye bebeğe kalp atışına bakarlar bunları sağlıklı gördükten sonra kontrol sıklığı azalır ayda bir gidilir, son haftalara yaklaşınca sıklık yine artar doğuma yaklaşınca yine sık gidilir kontrole. Merak etmeyin içinizi rahat tutun sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar ben de 15. Haftadayım doktor 3 hafta sonra diyor 1 ay sonra diyor sırf dayanamadığım için internetten sağlık ocaklarında kullanılan fetal deopplerden aldım eve. Ara sıra bebeğin kalp atışlarını dinliyorum içim rahatlıyor bebeğe bir zararı olmadığını da çok araştırdım alınabilir yani. Çünkü zaman geçmek bilmiyor.
normal. benim 8.haftadam sonra eğer bir sıkıntım olmazsa bundan sonra 3-4 haftada bir gelmemi istemisti. o an evet cok uzun geliyor hatta beklemek de cok zor geliyor ama alışıyorsunuz mecbur ben sağlıklı olduğunu surdan anlıyordum o dönem, eğer kanamam, sancım vs yoksa demek ki her sey yolunda 18.haftada zaten hareketlerini hissetmeye başlayınca iyice rahatlıyorsunuz ama benim de elimden gelse her gün gidip izlerim saatlerce