• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalık hamilelikte kasık ağrısı

Hayirligunler678

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
1.068
330
38
Ya kızlar ilk öğrendiğim andan itibaren kasık ağrım oldu ara ara. Yani ilk haftalar diyordum ki vücut hazırlıyor kendini normal olur falan. Ama ben her hafta resmen rahmimin büyüdüğünü anlıyorum. Çekiştiriyolsr sanki çok nadir arada. Ama şuan sol yumurtalığıma çok ağrı vurdu. Ağzımın içi yara olmaya başladı. Yani ilk gebeliğim anlamıyorum yüzüm bozuldu. Bazen 12 haftalık şey beni zorluyor. Dışarı bi çıkıyım iki üç saat durduğum an rahatsız etmeye başlıyor belim fena ağrıyor hemen. Bir gün çekiyorum gezmeye gitmenin acısını. Yani normal mi nedir bu bu kadar hassas olmak iyi bişey değil gerkeçkten bi herşey yolunda bi kusuyorum. Çok değişkenim

Herşey normal ilerliyor yani senin için, merak etme aynı durumlar, iki saat yürü taş gibi ağrılı bı karın bel, sürekli ağrı, sağ yada sol tarafta ağrı, arada acayip acılı kramplar gaz sancısı gayet normal her şey sıkıntı yapmaa 😊

Herşey normal ilerliyor yani senin için, merak etme aynı durumlar, iki saat yürü taş gibi ağrılı bı karın bel, sürekli ağrı, sağ yada sol tarafta ağrı, arada acayip acılı kramplar gaz sancısı gayet normal her şey sıkıntı yapmaa 😊
Teşekkür ederim. Aynen 2 saatlik bir gezinti beni sanki 8 aylık çocuk varmış gibi yapıyor

Back
X