• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.haftada kanama alanı lekeler,kanamalar :(

Cok gecmis olsun senin kadar olmasada benimde usg de görülen kanama alanim var rahim büyümek icin fazla kasılinca oluyor iki dra gittim bu yuzden onlemlerin alinmali magnezyum ve kalsiyum iciyorum su an birde isterseniz proluton igne demisti dr. sana hastanede yaparlar sanirim zaten. Hic kaklmadan yatmaya bak ve hastaneye yat lutfen
Bu ilaca ilk başladığımda vajinal almayı denedim beceremedim ve ertesi gün leke geldi ondan beri ağızdan alıyorum.Hep yatıyorum şu an,yatakta kıpırdayınca bile korkuyorum ya bişey olursa diye.Şu vaziyette bile bana kümse heyet vermiyordu zorla buldum tanıdık vasıtasıyla bi özel Hast.Ciddi bir durum olarak görmüyorlar garip değil mi ya

O kadarını bilmiyorum ama recete yazdırsan ilacı o şekilde yaptırabilirsin
Evet reçeteye yazılmasını isticem kesinlikle ve yazarlar sanırım.Allahım inşallah çabucak küçülüp yok olur o alan be de rahat ederim

Cok gecmis olsun senin kadar olmasada benimde usg de görülen kanama alanim var rahim büyümek icin fazla kasılinca oluyor iki dra gittim bu yuzden onlemlerin alinmali magnezyum ve kalsiyum iciyorum su an birde isterseniz proluton igne demisti dr. sana hastanede yaparlar sanirim zaten. Hic kaklmadan yatmaya bak ve hastaneye yat lutfen
Sen kaç haftalıksın , hastanede mi tedavi oluyorsun

Sen kaç haftalıksın , hastanede mi tedavi oluyorsun
Yo hayır evdeyim magnezyumla kalsiyum içiyorum bol su dr baska bişey önermedi ilişki vs yasak benim kanamam olmadı sadece kanama alanı usg de görüldü zamanla küçülüp kendisi yok olacakmış

Yo hayır evdeyim magnezyumla kalsiyum içiyorum bol su dr baska bişey önermedi ilişki vs yasak benim kanamam olmadı sadece kanama alanı usg de görüldü zamanla küçülüp kendisi yok olacakmış
Progestan da içiyor musun ve kaç tane kaç mg ? Bir de iğnen haftalık mi ?

Progestan vermedi igneye haftada bir istersen dddi onuda yaptirmadim uzaniyorum sadece ama sen daha agirsin bana gore dikkatle kullan ilaclarini
Bende hiç yoktu güya birden bire ortaya çıktı :(

Kesenin arka tarafında kanama alanım vardı bana da iğne vermedi doktor sadece ilaç kullandım
İlişkiyi yasakladı dinlen dedi
Dinlenmen şart
Düşük tehlikesi olan birine nasıl rapor vermezler anlamıyorum
Dediğim gibi bırakın yemek temizlik yapmayı yediğim tabağın bulaşığını bile yıkamadım
Bol bol meyva yedim su içtim yemeklerimi tam yedim
Kötü yazılardan uzak durdum
İçinizi ferah tutun gerekirse ücretsiz izne çıkın
Dinlenin
Bana da sadece ilaç veriliyor benim de kese arkasında kanama alanı varmış artık.İğne olmadan geçmiş mi peki o kanama alanı ?

geçmiş olsun hanımlar benim de 7. haftaya girdiğimde çok kanamam oldu üstüm hep ıslandı progestan önce günde bir tane ağızdan sonra vajinadan önerildi bir ara ağrım arttı acilden iğne istedim pruloton yazdılar 2 hafta oldum her hafta 1 adet iğneyi kestiler ağrım arttı dün gece de kahverengi akıntım oldu yarın randevum var iğne isteyeceğim ağrıyı kesiyor geçmiş olsun herkese sağlıklı rahat doğumlar dilerim

Back