• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.haftada doktor cinsiyetin erkek olduğunu söyledi en önemlisi sağlıklı olması ama hep koz hissediyordum erkeği duyunca şaşırdım yanılma olabilirmi?

Ben hep kızm olcak diye hissediyordum.. Hatta rüyamda da kızım oluğunu görmüştüm 12. Haftada doktorum erkek olduğuni söyledi ve maşaALLAH oğluşum var 😍

11+5 de erkek dedi ben hep erkek hissediyordum. Bana cevremde kız dediler yediğim ictigimden dolayı ve oğlum olacak nasip olursa

Arkadaşlar şimdi sana çok yüklenecek :)
Ben de içten içe hep kız istiyordum (tek çocukta kalacağım için kız olması hevesim vardı). Erkek olsa da çok sevecektim tabiki ama önce biraz hayal kırıklığı yaşayabilirdim. O hisse hazırlıklı gitmiştim doktora. Sağlığı en önemlisi ama insanın içinde bi istek oluyor işte.

Bende kız hissediyordum doktor ilk kız dedi sonraki kontrolde erkek oldu yani yanılma olabiliyor

Arkadaşlar şimdi sana çok yüklenecek :)
Ben de içten içe hep kız istiyordum (tek çocukta kalacağım için kız olması hevesim vardı). Erkek olsa da çok sevecektim tabiki ama önce biraz hayal kırıklığı yaşayabilirdim. O hisse hazırlıklı gitmiştim doktora. Sağlığı en önemlisi ama insanın içinde bi istek oluyor işte.

İstek yok diyen bence yanılıyordur 🙈
Tabiki sağlıklı olması en önemlisi ama gönülden geçen elbet oluyor.

Back
X