- Konu Sahibi Helenizmrr
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimKeseye göre tamamen tahmin canım erkek gibi hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimKeseye göre tamamen tahmin canım erkek gibi hissettim
sağol canım yorumun için görüntüleri kim görse kız dedi nub açısı vs.önemli sağlıklı olmaları ama ilk farkettiğim mesela vücudumda tüylerin geç çıktığıydı oğlumda hiç böyle olmamıştı buda kız bebek belirtisiymiş oğlumda aşermediğim şeylere aşerdim hep.mide bulantım hala devam ediyor. oğlumdan farklı olduğunu hissettim belirtilerin. bir oğlum var tabi gönlümden kız geçiyor ama doktor ikili taramada belli olmadığını ama tahminde bulunursa erkek olabileceğini söyledi. oğlumda bu haftalarda büyük ihtimal erkek denmişti buda tahmin edilince kız ümidim bitti gibi.Sanki kafa yapısı kız gibi canım
Doktor yüzde altmış kıza benzettiNubu dik sanırım erkek bebek olabilir canım
11 haftalık çok erken nasip rabbim gönlünüzden geceni nasip etsin inşallahDoktor yüzde altmış kıza benzetti
Yorumun için teşekkür ederimNubu dik sanırım erkek bebek olabilir canım
buralardan edindiğim tecrübeyle bana erkek gibi geldi. Gönlünüze göre olsun inşallahBanada bakabilirmisin iz
Amin inşallah bizimde gönlümüzden geçen erkek rabbim nasip etsinn inşallahburalardan edindiğim tecrübeyle bana erkek gibi geldi. Gönlünüze göre olsun inşallah
11 haftalık hamileyim sizce kız mı erkek mi benzeten var mıBana erkek gibi geldi ama kız da çıkabilir Sağlık ile gelsin
Valla bilmiyorum ama benim kızımın kesesi farklıydı eğer keseye göre oluyor ise erkektir sizinki11 haftalık hamileyim sizce kız mı erkek mi benzeten var mı
Sonuç ne olduDoktor yüzde altmış kıza benzetti
Banada bakabilir misiniz aceba rica edersemBana erkek gibi geldi ama kız da çıkabilir Sağlık ile gelsin
Banada bakar mısın canmErkeğe benziyor