- 29 Mart 2024
- 49
- 6
- 29
Bugün öğrendik,kızmış cinsiyetimiiiz :Maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün öğrendik,kızmış cinsiyetimiiiz :Maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
Siz anlıyorsunuz galiba banada yorum yapabilir mısınız bugün doktora gittim 12 haftalık ama küçük daha zamanı var dedi Meraktan catliyorumCanım erkek gibi
Canım kız gibi11+2 karından ultrason cinsiyet yorumu yapabilir mısınız ?
Eki Görüntüle 3421765
Teşekkür ederimCanım kız gibi
Benimkine de bakarmisiz lutfen atmistim resimleriCanım kız gibi
Canım kız gibiBanada bakarmisiniz 12 haftalik pek kıpırdamadan ama merak ediyorumEki Görüntüle 3420926 Eki Görüntüle 3420927 Eki Görüntüle 3420928
Canım erkek gibiBenimkinede bakarmısınız 12+2 haftalık ben kız olduğunu düşünüyorum ama bilemedim
Bir çıkıntı var ama anlayamadım görüntünüz aslında çok net.Benimkinede bakarmısınız 12+2 haftalık ben kız olduğunu düşünüyorum ama bilemedim
Erken diyorlar ama bazı doktorlarda ikili testte söylüyor.Acaba kız bebek olduğu için mı söylemek istemiyorlar.Bende aynı 12 +2de ikili test yaptırdın,3.gebeliğim ve 16.haftaya anca belli olur dediler çok merak ediyorum.Benimki de 12 haftalik doktor daha erken demisti gorunmuyor dedi. 4. Ay soylermis.
Nasip.Erken diyorlar ama bazı doktorlarda ikili testte söylüyor.Acaba kız bebek olduğu için mı söylemek istemiyorlar.Bende aynı 12 +2de ikili test yaptırdın,3.gebeliğim ve 16.haftaya anca belli olur dediler çok merak ediyorum.
Amin cümlemiz hakkında hayırlısı.Allah isteyen herkese nasip eylesin inşAllah.Nasip.
Hayırlısı.
Bana fark etmez.
Merhaba benimkide hemen yukarida bi tahminde bulunabilirmisin :)Canım kız gibi
Erkek gibi canım12 haftalık tam orda görünen ayağı var mı tahminde bulunmak isteyen ?
Megi selam benimkide yukarıda rica etsem yorum yapar mısınErkek gibi canım