Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız12+1 haftalık ultrason görüntüleri bu sekilde cinsiyet tahmini olan varmıdıır :)
ay bilemedim hiç yaEki Görüntüle 3418393
Peki sizce bizim minnoş nediiirr :))
Nereden anladınız?
Nub düzNereden anladınız?
Anladım teşekkür ederim, ilk defa duydum. Teoriymiş kesinlik yok öyleyse :)Nub düz
Banada bakarmisin rica etsemNub düz
Canım kız gibi12+1 haftalık ultrason görüntüleri bu sekilde cinsiyet tahmini olan varmıdıır :)
Canım erkek gibiEki Görüntüle 3419762 Eki Görüntüle 3419763 bir ultrason 7 haftalik biri 12 cinsiyet tahmini yapabilicek varmi rica etsem
Kız gibi canım12+1 haftalık ultrason görüntüleri bu sekilde cinsiyet tahmini olan varmıdıır :)
benimkinede tahmin yapar mısınız12+1 haftalık ultrason görüntüleri bu sekilde cinsiyet tahmini olan varmıdıır :)
Merhaba cinsiyetini öğrendiniz mı sanki çıkıntısı var gibi duruyor12+1 haftalık ultrason görüntüleri bu sekilde cinsiyet tahmini olan varmıdıır :)
Kesinlik elbette yok ama yanıldığını görmedim yani doktorların bile onayladığı bir teoriAnladım teşekkür ederim, ilk defa duydum. Teoriymiş kesinlik yok öyleyse :)
Aaa çok sevindim yine bildim hahahaBugün öğrendik,kızmış cinsiyetimiiiz :)