12 günlük bandajız fotom

edamisra

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2006
617
1
merhaba :KK66:
merak eden arkadaşlarım için 12 günlük burnumun bandajsız fotosunu albümümde paylaştım.....Sayfaya koyamadım beceremedim :))) sevgilerrr

Son düzenleme:
canım çok güzel olmuş, doktorun eline sağlık. morlukta falanda olmamış kime yaptırmıştın?
güle güle kullan ayrıca:nazar:

ha bide maliyeti ne kadar oldu ortalama?

edamisra çok güzel olmuş burnun,bi de sağ profilden net olarak koyabilir misin ? tşk.

ben albümünede yorum yapmistim burayada yazim cok begendim burnunu 12 günlük ama hic 12 günlük gibi durmuyo cok begendim cok güzel zaman gectikce dahada güzellescektir
darisi isteyenlerin basina olur ins :Saruboceq: opuyorumnanaktan

çok teşekkürler kızlar ..bende çok begendim ..ön profilden henüz şiş ama yandan görünüşüne bitiyorum çok mutlu ediyor beni :))
evt kesinlikle darısı isteyen herkesin başına inşallah opuyorumnanaktan

Ben çok beğendim cnm umarım bizimde böyle güzel olur doktorun çok başarılıymış sende güzelsin maşallah :nazar:

canım çok güzel olmuş burnum mükemmel görünüo inşallah dahada güzel olcak :KK70:

bende resimlerinize baktım yorum yaptım albümlerde ama cidden muhteşem olmuş,çok beğendim,kusursuz,maşallah.güle güle kullanın.doktorunuzu bende merak ettim,uyduruyor olabilirim ama sanki fethi orak'ın yaptığı burunlara benziyor.tahmin sadece:))

Cnm cok güzel olmus burnun bu kadar doğal ve güzel olamazdı heralde :) kime yaptırmstın cnm, aydınlatırsan seviriniz çok

canım odemeyı nasıl yaptın pekı ben bır kısmını pesın bır kısmını taksıt yaparım dıye dusunuyorumm

canım odemeyı nasıl yaptın pekı ben bır kısmını pesın bır kısmını taksıt yaparım dıye dusunuyorumm

cnm ben peşin verdim ama öyle olanakları varmı bilemiyorum ödeme konusunu doktorun kendisiyle görüş ödeme secenekleri vardır belki hic bilemiyorum

X