12 gün gecikme ve negatif sonuç :(

Mrb cnm nabtn adet olmadn mı daha
Hala olmadim cok ilginc genelde boyle bir hafta gilan geçikince kanda negatifi gordugumun ertesi gunu gelirdi o yuzden söktürücü de almadim hamile olabilirmiyim diyorum ama pekye ihtimal vermiyorum

Hala olmadim cok ilginc genelde boyle bir hafta gilan geçikince kanda negatifi gordugumun ertesi gunu gelirdi o yuzden söktürücü de almadim hamile olabilirmiyim diyorum ama pekye ihtimal vermiyorum
Allah allah bende merakla bekliom seni:) ben oldm btti onumzdeki aylra inş ama goguslermde hala agrı var 16snda btti acaba erken mi yumurtlıyorum ki anlamadm eşimde sehir dısnda kaç gun olmucagı belli değil

Allah allah bende merakla bekliom seni:) ben oldm btti onumzdeki aylra inş ama goguslermde hala agrı var 16snda btti acaba erken mi yumurtlıyorum ki anlamadm eşimde sehir dısnda kaç gun olmucagı belli değil
Bende de sacma sapan bir ruh hali var ya gidip test bile alasim gelmiyo ve sürekli adet olurum zaten diyorum bekliyorum

Merhaba kızlar ben de 15. günümde oldum. Sınava girecektim sanırım onun stresi gerdi beni. Bu aydan itibaren bebek düşünmeye başladık artık, inşallah hayırlısıyla nasip eder rabbim :)

Merhaba kızlar ben de 15. günümde oldum. Sınava girecektim sanırım onun stresi gerdi beni. Bu aydan itibaren bebek düşünmeye başladık artık, inşallah hayırlısıyla nasip eder rabbim :)

slm canım inşallah rabbim hayırlısı ile isteyen herkesr nasip eder.

burda yazılanları okuyunca inanamadim adeti 25 gün geciken var.benim bugün 5 gün gecikti.test yaptım negatif çıktı.burda yazılanları okuyuncaya kadar bi umudum vardı.şimdi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum.rabbim sonumuzu hayir etsin

cmrtesi kan testi yapacam.bakalım inşALLAH güzel haberler alırım.
rabbim ol derse olur o yeterki istesin.hersey gonlumuzce olsun inşALLAH

Arkadaşlar ben 22 gunde bir regl olan biriyim. Bu ay regl olmadım. 34 gün oldu. 32. Gunde kan tahlili yaptım negatif. Doktor 38.gün konuşalım dedi. Hiçbirşey anlamadım( şiştim patlıcam nedir bu sizce?

Adetim de gelse inan sevinicem cift cizgi gormus gibi sıkıldım beklemekten zaten adet olursam klomen tedavisine baslicam
Off bu kadar gecikipte negatifi görmek cok uzuyor insanı en azindan hemen adet olursunda yeni aya yeni umutlara başlarsın canim benim 25 gun oldu hala olmadim
sonra olabildiniz mi ben de umutsuzum 7. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…