- Konu Sahibi madame wuu
-
Cnm bozma moralini hiç belli olmaz bu işler hayrlısıevet gittim canım ama maleseff negatiffhalada regl olmadım çok ümitlenmiştimm
Mrb cnm nabtn adet olmadn mı dahaBende olsam bende sevinicem inan
Hala olmadim cok ilginc genelde boyle bir hafta gilan geçikince kanda negatifi gordugumun ertesi gunu gelirdi o yuzden söktürücü de almadim hamile olabilirmiyim diyorum ama pekye ihtimal vermiyorumMrb cnm nabtn adet olmadn mı daha
Allah allah bende merakla bekliom seni:) ben oldm btti onumzdeki aylra inş ama goguslermde hala agrı var 16snda btti acaba erken mi yumurtlıyorum ki anlamadm eşimde sehir dısnda kaç gun olmucagı belli değilHala olmadim cok ilginc genelde boyle bir hafta gilan geçikince kanda negatifi gordugumun ertesi gunu gelirdi o yuzden söktürücü de almadim hamile olabilirmiyim diyorum ama pekye ihtimal vermiyorum
Bende de sacma sapan bir ruh hali var ya gidip test bile alasim gelmiyo ve sürekli adet olurum zaten diyorum bekliyorumAllah allah bende merakla bekliom seni:) ben oldm btti onumzdeki aylra inş ama goguslermde hala agrı var 16snda btti acaba erken mi yumurtlıyorum ki anlamadm eşimde sehir dısnda kaç gun olmucagı belli değil
Vucudmuzu cok baskılıoz sanırım ondan oluyoBende de sacma sapan bir ruh hali var ya gidip test bile alasim gelmiyo ve sürekli adet olurum zaten diyorum bekliyorum
Adet olsam diyede hevesle bekledigim hic bi zaman olmamisti bu kadar varya cunku olsam dra gidip klomen kullanicam yumurta takibi yaptıracamVucudmuzu cok baskılıoz sanırım ondan oluyo
Adet oldum cok şükür bugun
Ahahahahha:)))canım şu konuşmaları baştan sona okudum sen olmadıkça ben strese girdim bende olamıyorum ama sen sonunda artık regl oldum diyince bende rahatladım
Hadi sevndm cnm artk bidaki aya inşşAdet oldum cok şükür bugun
Evet cnm valla bende cok aevindim yeni bir aya umutla girebildim en azindanHadi sevndm cnm artk bidaki aya inşş
Merhaba kızlar ben de 15. günümde oldum. Sınava girecektim sanırım onun stresi gerdi beni. Bu aydan itibaren bebek düşünmeye başladık artık, inşallah hayırlısıyla nasip eder rabbim :)
Bende de aynı durum var siz olabildiniz mi 23 gün sonraRekor gecikme bende gsliba 23 gun gecikti
Adetim de gelse inan sevinicem cift cizgi gormus gibi sıkıldım beklemekten zaten adet olursam klomen tedavisine baslicam
sonra olabildiniz miOff bu kadar gecikipte negatifi görmek cok uzuyor insanı en azindan hemen adet olursunda yeni aya yeni umutlara başlarsın canim benim 25 gun oldu hala olmadim
60.gunde adet oldum canimsonra olabildiniz miben de umutsuzum 7. Gün
of bayagı uzun surmuş şimdi düzenli mi peki60.gunde adet oldum canim
O uzun bekleyişten sonra klomen kullandim kullandim olmadi bu ay da kistim olustu yasmin kullaniyorum tup bebek tedavisine baslicam imsO
of bayagı uzun surmuş şimdi düzenli mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?