Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Ocak 2017 4.114 9.672 158 29 Antalya 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu #21 Hayatlarrr .!.: Ovulasyon takibi yapmış mıydı? Adete yakın mı yumurtlama olmuştu? Genişletmek için tıkla... Benim adetim duzenli zaten 27 gunde bir olurum.. Yumurtlamam gec olmus demek ki ona bağlıyorum
Hayatlarrr .!.: Ovulasyon takibi yapmış mıydı? Adete yakın mı yumurtlama olmuştu? Genişletmek için tıkla... Benim adetim duzenli zaten 27 gunde bir olurum.. Yumurtlamam gec olmus demek ki ona bağlıyorum
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.521 123 44 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu #22 Prensesannesii .!.: Benim adetim duzenli zaten 27 gunde bir olurum.. Yumurtlamam gec olmus demek ki ona bağlıyorum Genişletmek için tıkla... Benim adete yakın yumurtlamam oldu, 1 hafta geçti test negatif. Hamilelik olsa pozitif çıkmaz mıydı?
Prensesannesii .!.: Benim adetim duzenli zaten 27 gunde bir olurum.. Yumurtlamam gec olmus demek ki ona bağlıyorum Genişletmek için tıkla... Benim adete yakın yumurtlamam oldu, 1 hafta geçti test negatif. Hamilelik olsa pozitif çıkmaz mıydı?
Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Ocak 2017 4.114 9.672 158 29 Antalya 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu #23 Hayatlarrr .!.: Benim adete yakın yumurtlamam oldu, 1 hafta geçti test negatif. Hamilelik olsa pozitif çıkmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Adetiniz geciktiyse olabilir kan testi verin
Hayatlarrr .!.: Benim adete yakın yumurtlamam oldu, 1 hafta geçti test negatif. Hamilelik olsa pozitif çıkmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Adetiniz geciktiyse olabilir kan testi verin
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.521 123 44 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu #24 Prensesannesii .!.: Adetiniz geciktiyse olabilir kan testi verin Genişletmek için tıkla... Idrar negatif, sen ovulasyon yapmış mıydı onda pik miydi hamileliğini öğrendiğınde?
Prensesannesii .!.: Adetiniz geciktiyse olabilir kan testi verin Genişletmek için tıkla... Idrar negatif, sen ovulasyon yapmış mıydı onda pik miydi hamileliğini öğrendiğınde?
Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Ocak 2017 4.114 9.672 158 29 Antalya 8 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu #25 Hayatlarrr .!.: Idrar negatif, sen ovulasyon yapmış mıydı onda pik miydi hamileliğini öğrendiğınde? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi test yapmadım kasık agrısı ve adet gecikmesi ile hastaneye gidip öyle öğrendim gebeliği.. Siz hamile misiniz yoksa şüpheleniyor musunuz
Hayatlarrr .!.: Idrar negatif, sen ovulasyon yapmış mıydı onda pik miydi hamileliğini öğrendiğınde? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi test yapmadım kasık agrısı ve adet gecikmesi ile hastaneye gidip öyle öğrendim gebeliği.. Siz hamile misiniz yoksa şüpheleniyor musunuz
H Hayatlarrr Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 6.101 1.521 123 44 17 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkugu #26 Prensesannesii .!.: Hayır herhangi test yapmadım kasık agrısı ve adet gecikmesi ile hastaneye gidip öyle öğrendim gebeliği.. Siz hamile misiniz yoksa şüpheleniyor musunuz Genişletmek için tıkla... 16 gün gecikmeyle adet oldum, sana yazdığımda henüz gecikmedeydim.
Prensesannesii .!.: Hayır herhangi test yapmadım kasık agrısı ve adet gecikmesi ile hastaneye gidip öyle öğrendim gebeliği.. Siz hamile misiniz yoksa şüpheleniyor musunuz Genişletmek için tıkla... 16 gün gecikmeyle adet oldum, sana yazdığımda henüz gecikmedeydim.