12 gün geciken adet ?

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
Herkese merhaba ben polikistikover hastasıyım ve sağa tarafta tek tüpüm var. Yumurta takibi yaptıracaktım adetimin 12. günü ve 18. günü yumurtam aynı boyuttaydı büyüme yapmamıştı. O yüzden tedavi olmadım evde kendimiz denedik belki yumurta büyük çatlar diye. Yani büyüdüyse de geç yumurtladım. Adet tarihim 12 gün geçti. Kokulara karşı aşırı hassasiyetm arttı ara ara kısık ağrılarım oluyor gözlerime iğne batması gibi hisler var. Bunlar gebelik belirtileri de sayılabiliyor adet belirtileri de. Ovülasyon testi yaptım ama düzenli yapmıyordum sadece yumurtam çatladı mı ya da yumurtlama oldu mu diye akıntılarım olduğu günler yapıyordum. Hep silik yakaladım pik yapmadan hatta beklenen adet günümde baya silik çizgi çıktı. Daha sonra tekrar koyu olmaya başladı ve şu an yine koyu renkte çıktı. Kimi insanlar ovülasyon testi ile de gebelik öğreniyormuş. Sizce bu testle gibi olma ihtimalim var mı hamilelerin de böyle mi çıkıyor yoksa her gün geçtikçe koyulmaya mı başlayacak eğer hamileysem

Eklentiler

• 56C76F81-A44B-4D2E-89CF-2403EA06DEF3.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 176
12 gün oldu gecikmem ama yumurtlamam olduysa çok geç oldu 21. Gün falan yumurtlamış olabilirim belirtilerin nelerdi ?
Kasık ağrısi ve yoğun beyaz akinti ben tahmin etmiştim kan verdiğimde hcg baya düşük çıkmıştı dr geç döllenme dedi

Kasık ağrısi ve yoğun beyaz akinti ben tahmin etmiştim kan verdiğimde hcg baya düşük çıkmıştı dr geç döllenme dedi
Beyaz akıntı afedersiniz nasıldı sık mı geliyordu ? Benim sürekli değil ama illaki çamaşırımda beyazımsı sarımsı görüyorum

Beyaz akıntı afedersiniz nasıldı sık mı geliyordu ? Benim sürekli değil ama illaki çamaşırımda beyazımsı sarımsı görüyorum
Aslında insan fark ediyor herzaman ki akıntısindan fazla oluyor su gibi oldu bnde sürekli ic çamaşırı değiştirmek zorunda kaliyordum.. Siz test yaptırmadınz mi kan verin bnce

bi gebelik testi yapmanızı öneririm

Aslında insan fark ediyor herzaman ki akıntısindan fazla oluyor su gibi oldu bnde sürekli ic çamaşırı değiştirmek zorunda kaliyordum.. Siz test yaptırmadınz mi kan verin bnce
Yaptırmadım canım evde de bakmadım açıkcası 3 düşüğüm var çokta kolay hamile kalamıyorum o yüzden test yapmamak için kendimi tuttum hep bu gün yarın hasta olurum diye diye

Cnm normalde hamilelerin tersi ckıyor t cizgisi koyu olması lazım bak ornek atıyım sana ama bu 6 aylık hamile bırisinin yeni olanlarında esit koyulukta veya t gene koyu olması gerk diye blıyorum hakkında hayırlısı olsnn benmde 12 gun gecikti adetim ve ovulasyın testlerim 10 gundur aynı cıkıyor ikiside koyu ama t daha koyu cıkıyor bende blemiyom yani

Eklentiler

• 37CAA4BB-466D-422C-A6DC-B9A3A4CD7181.jpeg
    139,7 KB · Görüntüleme: 138
Buda suan benmki 10 gundur bıyle ckıyor bak

Eklentiler

• F2E87411-893D-4472-ADFE-02B9526BB133.jpeg
    433,3 KB · Görüntüleme: 115
Sende gecikmenin kaçıncı günü çıktı anlatir mısın?
6 gun geciktiren sonra sonucum o şekilde cıktı 2 hafta sonra da keseyi gördüm bebek olusmamstı o zaman 3 hafta kadar bebegı gördük sonra da gec dollenme dedi işte 7 haftadan sonra kalp atısı duyduk bebek 6 hafta gorunuyordu

Ovulasyon takibi yapmış mıydı? Adete yakın mı yumurtlama olmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…