12 aylik kızım birseylsri getirmemesi

Busra8013

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
58
17
18
26
Merhaba kızlar.. 12 aylik kızım var sabah kalktığında yada gün içinde birşeyler anlatıyor sürekli konuşuyor ama tam anlaşılmıyor.. bir oyun oynayınca çok fazla odaklanıyor bazen ismine karşılık vermiyor.. birşeyleri getir diyince getirmiyor.. goz kontağı çok güzel kuruyor .. Çocuklarla çok güzel oynuyor.. biz konusunca anlıyor.. sizin bebeklerinizde böyle miydi normal mi ? Ilk çocuğum olduğu için sormak istedim acaba evde yalnız olduğu için mi böyle ?

6 yasinda kizim 1 yasinda oglum var. Kızım sullar selleri gibi konustu anlasti denileni yaptı oglum tam tersi canı isterse baaa baaa anne aaa falan diyor bu durum baslarda beni korkutsa da ebe biseyler soylediyse konusur dedi. Bugun ise ver dedigimde elindekini verdi bazi komutlarima uyuyor. Bence zamanla duzelir olumsuz bisey dusunme her cocuk bir degil.

Yürüyor mu?bebisin cnm ben doktora sorduğumda al ver yapıyorsa yürüyünce getirmeye baslar dedi onun elinde olan biseyi isteyince verir mi sana ýada bir oyuncağını sorduğunda getirmese bile oyuncağa bakarmi gidip alıp getirmek yürümeye başladıktan sonra demişti doktor diğerlerini yapıyorsa sıkıntı etme getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…