Amin Allah razı olsun yaa ne güzel duaAy benim de kedim varbu arada aynen öyle oluyor dişlerimizi sıkıyoruz bebişi severken eşim ağzımda diş kalmayacak yakında diyor allah sağlıkla kucağınıza almak ömüür boyu hep güzel anılar biriktirmek nasip etsin bebişinizle
Eğer sizinki de 7-8 haftaliksa usg ben şansımı erkekten yana kullanıyorumBize de bakabilir misiniz acaba rica etsem
11+5Eğer sizinki de 7-8 haftaliksa usg ben şansımı erkekten yana kullanıyorum
Sizin cinsiyet belli oldu muEğer sizinki de 7-8 haftaliksa usg ben şansımı erkekten yana kullanıyorum
Evet canım . Kızım olacak inşallahSizin cinsiyet belli oldu mu
Bizide yorumlar mısınız?Kız bence
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet canım . Kızım olacak inşallahdetaylıdaki perinotologda kız olduğunu söyledi
Bizide yorumlar mısınuzBence de kız
Ya nubtan anlayamıyorum bu ultrason görüntülerinden net değiller ama hissiyat olarak erkek gibi sankiBizide yorumlar mısınuz
Sağlıkla inşallah 2 hafta sonra gidicem ama insan duramıyor meraktan çatlıcamYa nubtan anlayamıyorum bu ultrason görüntülerinden net değiller ama hissiyat olarak erkek gibi sanki
Merhaba hislerinize dayanarak bana da bir tahminde bulunur musunuzHiç bir teorim yok ama cinsiyet olarak ne tahmin ettiysem 90% çıktı. Tabi tesadüfte olabilir.
İnşallah hayırla sağlıkla gelir. Siz nezaman öğreneceksiniz net? Merak ettim
Merhaba hislerinize dayanarak bana da bir tahminde bulunur musunuz
Merhaba canım bana erkek diyen bı kac kişiden biriydin . Kesin belli oldu kızım oluyormuş yanılttı seniKız hissettim
Benim içinde tahminde bulunur musunuz?Evet nub paralel duruyo o yüzden dedim :)
Ay bana da bakar mısınızEvet şu pozisyonda pipi görünürdü bence de
Merhaba kız bence