Teşekkür ederim cevabın için . Öyle mi hissettin yoksa bi yerinden mi anladınKız bence
Bence de kızKızlar 12+3 te doktora gittim 12+6 göründü ölçümleri normal çıktı ikili için test verdim ama cinsiyeti söylemedi doktor 16 yi bekleyelim dediama ben merak ediyorum . Var mı aranızda anlayan tahmin edebilen
Çok teşekkür ederimEvet nub paralel duruyo o yüzden dedim :)
YaaBence de kız
Evet şu pozisyonda pipi görünürdü bence deYaasizde mi nub a göre diyorsunuz . Aslında video da var ama orada çok silik bı gölge var . Erkek olsa bariz belli olurdu diyo arkadaşlarım
Aşağı doğru kaviste bı doluluk olmasımı gerekiyo erkek olduğun da . İnternetten bakıyorum haftaya uyumlu ultrasonlara bı türlü denk gelemedim . Çok sağolun sizde yorumunuz içinEvet şu pozisyonda pipi görünürdü bence de
Bence kiz erkek okubca hemen söylüyorlar kizda 16ya kadar bekliyorlarKızlar 12+3 te doktora gittim 12+6 göründü ölçümleri normal çıktı ikili için test verdim ama cinsiyeti söylemedi doktor 16 yi bekleyelim dediama ben merak ediyorum . Var mı aranızda anlayan tahmin edebilen
Bende hep öyle duydum ama benim doktor herkese 16 da zarf içinde veriyormuş o yüzden ilk soyledigim de bile bakalım ama 16 da öğreneceğiz diye belirttiBence kiz erkek okubca hemen söylüyorlar kizda 16ya kadar bekliyorlar
Valla benim doktorda 16bda soyluyormuş dedi arkadaşlarim bana 12de bi hafta sonra gel dedi o gün gordu bi hafta sonra erkek dediBende hep öyle duydum ama benim doktor herkese 16 da zarf içinde veriyormuş o yüzden ilk soyledigim de bile bakalım ama 16 da öğreneceğiz diye belirttiherkes kız diyorken erkek çıkıyormuş
Kızlar 12+3 te doktora gittim 12+6 göründü ölçümleri normal çıktı ikili için test verdim ama cinsiyeti söylemedi doktor 16 yi bekleyelim dediama ben merak ediyorum . Var mı aranızda anlayan tahmin edebilen
Bende haftaya kontrole geleyim belki belli olur dedim net bı sekilde yine 16 yi bekliycez dedi. Hayırlı olsun oğlunuz. Biran önce öğrenip onun için birşeyler yapmak istiyorum telaşım bu yüzden aslındaValla benim doktorda 16bda soyluyormuş dedi arkadaşlarim bana 12de bi hafta sonra gel dedi o gün gordu bi hafta sonra erkek dedisuan 21 aylik minik bir dana
AaaaAy ben kesinlikle erkek hissettim. Erkek diyorum.
Seni çok iyi anliyorum bende 3 kayıptan sonra oyle olmuştum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ben genelde unisex renkler tercih etmistim biz 3 arkadaş ayni hamile kaldik biri farkli doktora gidiyordu ona kiz dediler vuda alisveris yapti detayli ultrasonda erkek demişler vi de degişim ile uğraşmişti o zamanBende haftaya kontrole geleyim belki belli olur dedim net bı sekilde yine 16 yi bekliycez dedi. Hayırlı olsun oğlunuz. Biran önce öğrenip onun için birşeyler yapmak istiyorum telaşım bu yüzden aslındabirde 2 kayıp sonrası ilkkez bu kadar ilerleyip bu duyguları yaşadım inşallah böyle heyecanla sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği
Aaaasonunda bı tane erkek tahmini geldi . Siz acaba neye göre tahmin ettiniz
Benimde şuan 2 arkadaşım daha hamile onlar 20.haftadalar ve onlarında 17 de belli oldu kız ikiside . O yüzden benimki erkektir üçümüz de kız değilizdir diyoruz ama bakalım. Ever unisex şeyleri seviyorum bende daha düz çizgili minik figürlü. Öyle almaya başlayacağım zıbın ve hastane çıkışı olarakSeni çok iyi anliyorum bende 3 kayıptan sonra oyle olmuştum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ben genelde unisex renkler tercih etmistim biz 3 arkadaş ayni hamile kaldik biri farkli doktora gidiyordu ona kiz dediler vuda alisveris yapti detayli ultrasonda erkek demişler vi de degişim ile uğraşmişti o zamano yüzden geç olsun güc olmasin
Amin inşallah teşekkür ederimHiç bir teorim yok ama cinsiyet olarak ne tahmin ettiysem 90% çıktı. Tabi tesadüfte olabilir.
İnşallah hayırla sağlıkla gelir. Siz nezaman öğreneceksiniz net? Merak ettim
Bqnada bakarmsnEvet nub paralel duruyo o yüzden dedim :)