- 6 Mayıs 2024
- 33
- 3
- 33
Banada bakarmnsn canmHiç bir teorim yok ama cinsiyet olarak ne tahmin ettiysem 90% çıktı. Tabi tesadüfte olabilir.
İnşallah hayırla sağlıkla gelir. Siz nezaman öğreneceksiniz net? Merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada bakarmnsn canmHiç bir teorim yok ama cinsiyet olarak ne tahmin ettiysem 90% çıktı. Tabi tesadüfte olabilir.
İnşallah hayırla sağlıkla gelir. Siz nezaman öğreneceksiniz net? Merak ettim
Sonuç ne acaba merak ettim kız mı erkek miAmin inşallah teşekkür ederim 3 hafta sonra net olarak söylerim dedi. 6-7 Haziran dan bahsetti ama bayram haftası giderim belki ailemle birlikte öğreneyim diye çünkü 1 hafta zarfı açmadan durabilir miyim bilmiyorum
Nub teorisine göre %99 kız Allah bilir tabii. Allah sağlıkla kucağınla almak nasib etsin. üç arkadaş beraber büyütürsünüz. Ne güzel.Kızlar 12+3 te doktora gittim 12+6 göründü ölçümleri normal çıktı ikili için test verdim ama cinsiyeti söylemedi doktor 16 yi bekleyelim dedi ama ben merak ediyorum . Var mı aranızda anlayan tahmin edebilen
Daha gitmedim canım haftaya randevum belli olunca yazarım mutlaka burayaSonuç ne acaba merak ettim kız mı erkek mi
Bence sizin ki kız baktığım cinsiyet tahminlerine göre tahmin ediyorum bende çok anladığım dan değilSizce benimki nedir 12+2 günlük var mı yorum yapan arkadaşlarım
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için zaman yaklaştıkça heyecanım da artıyo. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizinNub teorisine göre %99 kız Allah bilir tabii. Allah sağlıkla kucağınla almak nasib etsin. üç arkadaş beraber büyütürsünüz. Ne güzel.
İnanın hiç farketmiyo bigun daha çok kız istiyorum ertesi gün erkege dönüyor. Çünkü çok bekledim çok istedim o yüzden haksızlık yaparmışım gibi geliyo ikisine de kıyamıyorumBana da burda çoğunluk kız dedi hatta kesin biliyo diye etiket yaptıkları birkaç arkadaş vardı onlar da kız dedi ama azınlıkta kalanlar bildi oğlum oldu oğlumun tulumlarını hastane çıkışlarını zıbınlarını vs hep unisex aldım hem krem kahve tonlarını sade şeyleri daha çok seviyorum hem de ilk çocuğum ve ilerde kızım olursa o da giysin istedim. Sadece şimdi büyümeye başladığı için gömlektir şorttur biraz biraz erkek bebek kıyafetleri alıyorum artık kız olursa ona da tütüler elbiseler alınır sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Ben de tüp bebek annesiyim sizi çok iyi anlıyorum ben hep kızım olsun istemiştim açıkçası belirtiler de öyleydi ama oğlum oldu hiçbir şey farketmiyomuş gerçekten sevgisi bambaşkaİnanın hiç farketmiyo bigun daha çok kız istiyorum ertesi gün erkege dönüyor. Çünkü çok bekledim çok istedim o yüzden haksızlık yaparmışım gibi geliyo ikisine de kıyamıyorum
Ama dediğiniz gibi bende çoğu şeyi öyle almayı düşünüyorum. Hatta dün akşam oioi nin 4lü blw seti aşırı indirime girmişti pembe tengi . Nude a daha çok benziyo diye ondan aldım . Kız erkek farketmiyo nasılsa kullanırım diye çok teşekkür ederim bu arada
Kız benceKızlar 12+3 te doktora gittim 12+6 göründü ölçümleri normal çıktı ikili için test verdim ama cinsiyeti söylemedi doktor 16 yi bekleyelim dedi ama ben merak ediyorum . Var mı aranızda anlayan tahmin edebilen
Birlikte upuzun güzel bı ömrünüz olsun inşallah iki kedim var ikisine de aşığım şimdi bide kendi yavrum olacak galiba dişlerimi sıkmaktan bi hal olurum diye düşünüyorumBen de tüp bebek annesiyim sizi çok iyi anlıyorum ben hep kızım olsun istemiştim açıkçası belirtiler de öyleydi ama oğlum oldu hiçbir şey farketmiyomuş gerçekten sevgisi bambaşka
Ay benim de kedim varbu arada aynen öyle oluyor dişlerimizi sıkıyoruz bebişi severken eşim ağzımda diş kalmayacak yakında diyor allah sağlıkla kucağınıza almak ömüür boyu hep güzel anılar biriktirmek nasip etsin bebişinizleBirlikte upuzun güzel bı ömrünüz olsun inşallah iki kedim var ikisine de aşığım şimdi bide kendi yavrum olacak galiba dişlerimi sıkmaktan bi hal olurum diye düşünüyorum
Canım çok küçük belli olmuyor ki ama şöyle bişey duymuştum eğer bu karın ultrasonuysa sola tutununca erkek oluyordu tabi 7-8 haftalık usglerden bahsediyorlardı . O yüzden bilemedimEki Görüntüle 3435103 kızlar Banada yorum yaparmısınız niye kimse görmüyor beni 10+9