11aylık bebek uyku saatleri

Bende öyle sanıyordum ama anlamadım gitti şuan uyudu mesela 3gibi kaldırmayı bidaha uyutmamayı düşünüyorum
Yok valla benimkini uyuttukca daha fazla uyuyor
Gunduz ben yaninda yoksam uyaniyor hemen, ben de inat ettim yaninda yatiyorum o zaman uyanmiyor, boyle boyle en azindan uyumasininsaglayarak bir duzen olusturabilecegimi dusunuyorum, istersen srn de bir dene canim

Yok valla benimkini uyuttukca daha fazla uyuyor
Gunduz ben yaninda yoksam uyaniyor hemen, ben de inat ettim yaninda yatiyorum o zaman uyanmiyor, boyle boyle en azindan uyumasininsaglayarak bir duzen olusturabilecegimi dusunuyorum, istersen srn de bir dene canim
Deniyceğim sağolun

Bizimkide 10 aylik.gece 12 gibi zor uyuyor gece boyunca 3.4 kez uyaniyor emiyor tekrar daliyor.sorunum gece cook slk uyanmasi deliksiz uyusun istiyorum ama olmuyo.gunduz sorun yok 2 .3 saat uyuyor.

Bizimkide 10 aylik.gece 12 gibi zor uyuyor gece boyunca 3.4 kez uyaniyor emiyor tekrar daliyor.sorunum gece cook slk uyanmasi deliksiz uyusun istiyorum ama olmuyo.gunduz sorun yok 2 .3 saat uyuyor.
Ben kızıma milupa papatya çayı veriyordum o biraz uyumasına yardımcı oluyordu bide öksürüğü vardı onu da geçirdi, öksürük için almıştım ben arastırma yaptığımda uykuyada yardımcı olduğunu öğreendim,adanın uykusu ozamanlar çok iyiydi. 3martta bir yaşına gircek bakalım ne olcak huyları değişti

Back
X