• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''118 ... '' reklamları size ne hissettiriyor?

zynbche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
68
Yer
İstanbul
Arkadaşlar son zamanlarda TV'den bi an eksik olmayan 118 reklamları hakkında ne düşünüyorsunuz?

benim ruh halimi bozuyorlar artık :37::37::37::27::27:

bende nefret ediyorum tüm 118........... reklamlarından:47::47::47:

saçma sapan abuk sabuk abidik gubidik :37:

Reklam izlemekten nefret ediyodum simdi dahada nefret ediyom :24:

11833 ü çok beğeniyordum özellikle o oğlanı çok tatlı buluyordum eğlenceli yaa

hiç bir anlamı yok reklamların çok anlamsız... ama kızım seviyor :37:

tamamen idiyotça mantıkta hazırlanmış reklamlar üzerinde hiç düşünülmemeiş zekadan yoksun zihinlerin ürünü gibi. :37:

her duydugumda televizyonu parçalayasım geliyo hele o fingirdek adam ayyy delirtcek beni

diyeceğimi çoğu kişi duymuştur..bu reklam için deniyorki;birinde kızlar oynatılmış,birinde erkekler,birinde ortaya karma yapılmış:))
komik buldum ama hiç katılmıyorum sonuncuya..isim vermicem,ne makyaj yapıp kadın gibi ortaya çıkıp şarkı söleyenler var bunlar alkışlanıyor tempo tutuluyorda bu kişi ((ki öle değil bana göre)) bu şekilde reklam yapıor diemi kötü oldu..hangi devirde çağda yaşıyoruz yahu:))
118 reklamından en güzeli en içini kıpırtadan buydu ama:))kızların çıktığı dandikti zaten..sonda bi kızı çekmemişler bile..madem o gösterilmeyeni ne koyuyonuz:))
reklemı kimse sevmiyor hemen hemen ama 33 e yapılan saçmalığa katılmıyorum..adamda makyaj bile yoktu..bi pullu gömlek ve şarkıylamı dalga geçer gibi olmuş yani:))bunu dienlere özel yapılmalı galiba badem bıyıklı bi adam çıkarmak:))adı üstünde reklam yahu..ne reklamlar var milleti boğuyo kaldıki bu batsın..ne bebekleri oynatıyodu o adam hem..ben bile gülüyordum ona..
geri gelsin o adammmmmmmmmm:))))

Son düzenleme:
tamamen idiyotça mantıkta hazırlanmış reklamlar üzerinde hiç düşünülmemeiş zekadan yoksun zihinlerin ürünü gibi. :37:

sizin beğenmediğiniz ve zekadan yoksun deiğiniz reklamı beğenen beğenmesede eleştirilmelerini saçma bulanlar var..ne yani bunlardamı zekadan yoksun???çocukları seviyor die beğenen var bu tip reklamları..siz burada herkese hakaret etmiş oluyorsunuz..farkında deilsiniz galiba..sever sevmez saygım herkese var fikrine yani ama zekadan yoksun gibi dediğinizi izleyenlerede o laf geliyor..kimseye zekadan yoksun ürünleri izlemeyin der gibi eleştirmeye hakkınız yok sizin..bu reklmı yada benzer reklamı beğenerek izleyende var çocuğu için katlananda gülmesini getirdiğinden bakanda var ama zekadan yoksun zihinleri olduğundan değildir izlemeleri..ağzınızdan çıkan kelimelere lütfen dikkat edelim yani..kendi fikrinizi deyin ama başkalarına hakaret eder gibi değil lütfen..

Son düzenleme:
cok gereksiz
zaten ihtiyacı olan nereye arayacıgını biliyor
ama en nefret ettiğim su 33 olanmıdır nedir o işte
:47:

118 ile başlayan kaç numara var hangisi ne işe yarıyo bilmiyorum şahsen 11818 11880 11833 hangisi ne için hele bilgi verın bana :D

sinir yapıyor bende özellikle 33 reklamı baydı iyice .............:36:

sizin beğenmediğiniz ve zekadan yoksun deiğiniz reklamı beğenen beğenmesede eleştirilmelerini saçma bulanlar var..ne yani bunlardamı zekadan yoksun???çocukları seviyor die beğenen var bu tip reklamları..siz burada herkese hakaret etmiş oluyorsunuz..farkında deilsiniz galiba..sever sevmez saygım herkese var fikrine yani ama zekadan yoksun gibi dediğinizi izleyenlerede o laf geliyor..kimseye zekadan yoksun ürünleri izlemeyin der gibi eleştirmeye hakkınız yok sizin..bu reklmı yada benzer reklamı beğenerek izleyende var çocuğu için katlananda gülmesini getirdiğinden bakanda var ama zekadan yoksun zihinleri olduğundan değildir izlemeleri..ağzınızdan çıkan kelimelere lütfen dikkat edelim yani..kendi fikrinizi deyin ama başkalarına hakaret eder gibi değil lütfen..

Tabi ki çocuklar beğenecek hareketli eğlenceli reklam onlara göre başka kim beğenecekti ki? Siz neden bu kadar savundunuz ben de onu anlamadım çok matah bir reklam sanki.

Ayrıca izleyen izlesin ben izleyenlere bir şey demedim ki reklamı hazırlayanlara dedim onların avukatlığını neden yaptınız anlamadım çoğunlukta hem fikir ayrıca.

11833 reklamındaki oyuncu Burçin BİLDİK şuanda Saba TÜMER'in programında kızlar, bide burdan izleyelim bakalım :98:

Ayrıca izleyen izlesin ben izleyenlere bir şey demedim ki reklamı hazırlayanlara dedim onların avukatlığını neden yaptınız anlamadım çoğunlukta hem fikir ayrıca.

bakın hanımefendi ben kimseyi ne savunur ne avukatlığını yaparım..burada herkes kendi fikrini rahatlıkla dile getirebilecek kapasitede.avukatlık yapacak olsam inanın bu şekilde olmazdım...kendi adımada söyledim,başkalarınada o laf gelebiliyor onuda belittim..evet siz izleyenlere hiç birşey demediniz,belki farkında bile değilsiniz hala ama ''zekadan yoksun zihinlerin ürünü'' derseniz bu hakarete giriyor..dediğim gibi belki farkında bile değilsiniz..çocuklar tek gülmüyor onda ayrıca..siz sevmiyor öyle görüyor olabilirsiniz ama ülkemizin tüm insanları burada değil herkes sizin gibi düşünüyor gibi görmeyin..o kadar sevmeyen olduğu gibi o reklamı çok beğenende var..reklama diyorsunuz ''zekadan yoksun gibi'' die ama onu izleyenler ne durumda oluyor bi düşünün isterseniz..size kötü bişey denmiş gibi bu şekilde arkasında olacağınıza hakaretinizin keşke ne denmek istendi anlayıpta düzeltebilseydiniz..tekrar diyorum hakaret etmeye sizin hakkınız yok..aşaladığınız reklamı tutanda var..madem size savunuyorum gibi geldi peki diyorum madem;bana sempatik geldi o adamın duruşu falan ne yani zekadan yoksun ürünü beğenmem sonucunda beb ne oluyorum bu durumda bide böle düşünün..yada sizin sevdiğiniz bi başka şey için size dense bu cümle???birde baştaki bazı yorumlara dkkat ederseniz çocukları için izleyen bayanlarda var.arada kaynıyor cüzmlenizle..

Son düzenleme:
begenen de olur begenmeyen de, isteyen istedigi gibi istedigi kelimelerle yapabilir elestirisini, sozleri direk birini hedef almadigi surece fikirlerini istedigi kadar sivri dille yapabilir, sirf begeniyosunuz diye soylenen her lafi ustunuze alinip hakaret kabul etmenin, koca paragraf yazi yazmanin ne manasi var ki

begenen de olur begenmeyen de, isteyen istedigi gibi istedigi kelimelerle yapabilir elestirisini, sozleri direk birini hedef almadigi surece fikirlerini istedigi kadar sivri dille yapabilir, sirf begeniyosunuz diye soylenen her lafi ustunuze alinip hakaret kabul etmenin, koca paragraf yazi yazmanin ne manasi var ki

koca paragafmı??:1::1:sizin için tek cümlemi seçmeliydim?:)))herkesin okuması yazması var şükür burada uzun cümleler nie rahatsız ediyorki??ben birşey açıklarken istediğim gibi yazabilirim herhalde deilmi?yani kapasiteleri düşünüp aman kısa tutaım diecek deilim herhalde...sıkıyorsada okumak zorunda değildiniz size denilen bişey yoktu ortada..siz neden üstünüze alındınız madem??isim vermedim ben sadece beğenen kişiler adına özelliklede kendi adıma dedim rahatsızlık duyduğum birşeyi.dediğinize kendiniz düşüyorsunuz:).ayrıca ben siz niye beğeniyorsunuz niye eleştiriyorsunuz derdinde deilim buna dikkatinzi çekerim yani..o hanımefendiye zaten rahatsızlık duyduğum cümlesini dile getirdim..bunu açıklamak size kalmıyor kısaca..anlayıp açıklama yapacak yada yanlış anladığımı diecek ta kendisidr..bu durumda yeri gelir özrümü bile derim ama size değil değilmi?:))yani söz konusu beğenip beğenmeme değil..yada reklama neden bunu dediniz diecekte deilim..isterse küfretsin reklamımı savunacağım sadece ben cümleden rahatsız oldum ve açıklama bekledim..bu durumda size ne oluyor??:1::1::1:
herkes evet istediğini diebilir buna lafım yok zaten..ama sivri denince orada biraz durmalı insan die düşünüyorum..kalkıp şimdi bende aynı cümlesiyle sevdiğimi dile getirsem bunu yutarmısınız cidden??kusura bakmayında yanlış anlamış olsam bile hakaret içeren şeyi yok sayamam..düzeltilmesini isterim yada dediğim gibi yeri gelir yanlış anladıysam özrümü derim..medeniyiz sonuçta..ama aman bana denmemiş deyipte susamam bencilce..buradaki insanlarıda savunamam onlar adına birşeyin düzeltilmesini istemek hatamı??zaten dikkatli okusaydınız ''herkes rahatlıkla keni fikrini diebilir'' dediğimi farkedipte yok yere bunu demezdiniz..bu cümle herşeye yetabiliyor yani neden üstüme alındım ne demeye çalıştım falan anlaşılırdı..keşke birşey derken aynısını uygulamasaydınız komik oluyor:))size lafımmı vardıda sizde bunu dile getirdiniz..sizin lafınızdı hatırlatırım ''sivride yazabilirmiş herkes..ee bu durumda susmalıydınız:))

Son düzenleme:

İşte ben de bunu anlamadım sanki memleket meselesi. Başka konuları insanlar bu kadar savunmaz saçma sapan bir reklam yüzünden burada konuşuyoruz resmen ya. sanki insanların çok değer verdiği önemli konulara dil uzattık ne alıngan insanlar var yahu.:37:

Son düzenleme:
Back