• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xnobodyx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
8.397
32.181
498
merhaba arkadaşlar. Benim gibi ilişki esnasinda fark pozisyonlarda ağrı yasayanlariniz var mi acaba yoksa tek bende mi boyle sorun oluyor anlamıyorum. Sadece ben ustteyken veya misyoner pozisyonda rahatim :KK64: obur pozisyonlarin ismini yazmama gerek yok anlamissinizdir deneyince yapmaya kalkinca rahmimde agri oluyo rahat hissetmiyorm kendimi benim gibi bu sorunu olanlar ve nedenini bilenler var mi 🙄 6 aydir düzenli cinsel hayatim var bunu da belirteyim..

O dediğinde acı olması çok doğal rahim sarkıyor çünkü.Acı değil de baskı hissi daha doğrusu ama ona odaklanmazsan acı da kalmaz

merhaba arkadaşlar. Benim gibi ilişki esnasinda fark pozisyonlarda ağrı yasayanlariniz var mi acaba yoksa tek bende mi boyle sorun oluyor anlamıyorum. Sadece ben ustteyken veya misyoner pozisyonda rahatim :KK64: obur pozisyonlarin ismini yazmama gerek yok anlamissinizdir deneyince yapmaya kalkinca rahmimde agri oluyo rahat hissetmiyorm kendimi benim gibi bu sorunu olanlar ve nedenini bilenler var mi 🙄 6 aydir düzenli cinsel hayatim var bunu da belirteyim..
Kistimden dolayi batma ve agri hissi oluyordu. Azimsanmiyacak derecede üstelik. Doktor kistin sebep olduğunu söylemişti. Her ihtimale karsi bi doktora gorunmekte fayda var. Benim gbi bi sorununuz varsa ogrenmis olursunuz erkenden

evet o ismini yazmak istemediğiniz meşhur pozisyonda çok uğraşılmış hissine kapılıyorum ve baskı hissi çok oluyor. dediğiniz pozisyonlar en rahatı zaten..

Kistimden dolayi batma ve agri hissi oluyordu. Azimsanmiyacak derecede üstelik. Doktor kistin sebep olduğunu söylemişti. Her ihtimale karsi bi doktora gorunmekte fayda var. Benim gbi bi sorununuz varsa ogrenmis olursunuz erkenden
Bende kist yokta adenemyom denen durum var kas ile alakali hani adet donemim baya agrili geciyo bu yüzden. Acaba ondan dolayi mi oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back