Merhaba, reglime iki gün var bugün kan verdim beta 115.36 çıktı sizce normal bir değer mi yoksa düşük mü bi sorun var mıdır
2 gün varsa deger guzel cikmis. Duzenli artis gormek gerek adet gunu tekrar kan verin. Hayirli olsun saglikla ilerlesinMerhaba, reglime iki gün var bugün kan verdim beta 115.36 çıktı sizce normal bir değer mi yoksa düşük mü bi sorun var mıdır
Peki iki günde bir ne kadar artması gerekiyor normal ne kabul ediliyor yaniBelli olmaz iyi mi kötü mü, iki günde bir beta bakılır düzenli artıyorsa sağlıklıdır düzensizse problem var demektir, hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Bi arkadaşım da hamile kalmıştı değerleri düştü dün kanaması olmuş tutunamadı demiş doktor. Şimdi onu takıntı yapıp kafamda kurdum korktum o yüzden ve sol kasık ağrısı normal mi2 gün varsa deger guzel cikmis. Duzenli artis gormek gerek adet gunu tekrar kan verin. Hayirli olsun saglikla ilerlesin
En az %60 ya da 2 günde bir 2 katı artmalıPeki iki günde bir ne kadar artması gerekiyor normal ne kabul ediliyor yani
Kasık ağrısı normal değeriniz de güzel önemli olan artmasıBi arkadaşım da hamile kalmıştı değerleri düştü dün kanaması olmuş tutunamadı demiş doktor. Şimdi onu takıntı yapıp kafamda kurdum korktum o yüzden ve sol kasık ağrısı normal mi
Teşekkür ederim hayırlısıyla artar inşallahEn az %60 ya da 2 günde bir 2 katı artmalı
Rahatladım çok teşekkür ederimKasık ağrısı normal değeriniz de güzel önemli olan artması
Normal canım, kanama gorursen endiselen. Lekenme de görebilirsin. Arkadasin kimyasal gebelik mi yasadi? Kacla ogrenmis ki gebeligini?Bi arkadaşım da hamile kalmıştı değerleri düştü dün kanaması olmuş tutunamadı demiş doktor. Şimdi onu takıntı yapıp kafamda kurdum korktum o yüzden ve sol kasık ağrısı normal mi
Kasık ağrılar,ı kramplar, batmalari normal, kese gelişecek orada olmayan birşey oluşacak yer açılacak kaslar bağlar gerilecek yani bu güzel bırsey, doğuma kadar devam edecek, ağrı siddetlenir geçmezse kanama eklenirse problem gözüyle bakılır, yoksa dinlenince hafifleyen ağrılar çok normal, artış yüzde 60 civarında ya da iki katı civarında olmalı, stres yapmayın sağlıkla gelişir inşallahBi arkadaşım da hamile kalmıştı değerleri düştü dün kanaması olmuş tutunamadı demiş doktor. Şimdi onu takıntı yapıp kafamda kurdum korktum o yüzden ve sol kasık ağrısı normal mi
Evet kimyasal o da 100lerde bi şeyle öğrendi. Pazartesi tekrar kan vericem iki katı olmuşsa tekrar kan vermeme gerek var mı yani iki günde bir takip etmeye devam etmeli miyimNormal canım, kanama gorursen endiselen. Lekenme de görebilirsin. Arkadasin kimyasal gebelik mi yasadi? Kacla ogrenmis ki gebeligini?
Pozitif dusun kotu düşünceler getirme aklina. Ama 2 gün kala bu sonucu almak bence iyi bir durum diye dusunuyorum. Düşerse zaten sagliksiz gebeliktir.
Evet zaten karnımın alt tarafı geriliyor gibi tuhaf şeyler hissediyorum iç kısımda ama anlamıyorum tabiKasık ağrılar,ı kramplar, batmalari normal, kese gelişecek orada olmayan birşey oluşacak yer açılacak kaslar bağlar gerilecek yani bu güzel bırsey, doğuma kadar devam edecek, ağrı siddetlenir geçmezse kanama eklenirse problem gözüyle bakılır, yoksa dinlenince hafifleyen ağrılar çok normal, artış yüzde 60 civarında ya da iki katı civarında olmalı, stres yapmayın sağlıkla gelişir inşallah
Bazı doktorlar 2 kandan sonra istemiyor bazı doktorlar 3 kana bakıyor. Sen bilirsin istersen ver istersen verme. Ama kese gormek icin biraz beklemen gerekiyor :) en azindan degerinin 2000 falan olmasi gerekiyor sanirimEvet kimyasal o da 100lerde bi şeyle öğrendi. Pazartesi tekrar kan vericem iki katı olmuşsa tekrar kan vermeme gerek var mı yani iki günde bir takip etmeye devam etmeli miyim
Tam da böyle, orada yer açıyor kendine, sen bol su iç, meyve ye, dinlen, karnını kasıp zorlayacak hareketlerden kaçın bı süre, ağır kaldirip yorulma, betan 3000 civarındayken gidersen kesen karından net görünür bu değerin altında daha hafif görünür vajinalden net gorunebilir, bebiş için zaten daha çok erken biraz daha beklemek gerekirEvet zaten karnımın alt tarafı geriliyor gibi tuhaf şeyler hissediyorum iç kısımda ama anlamıyorum tabisadece orda tutunmak için savaş veriyor olma mucizesi mutlu ediyor
Stres yapmayın güzel haberinizin keyfini çıkarınRahatladım çok teşekkür ederimilk olunca insan bilemiyor internetten de hep başka başka cevaplar çıkıyor
Ben emin olayim de bi 10 gün 2 günde bir vereyimBazı doktorlar 2 kandan sonra istemiyor bazı doktorlar 3 kana bakıyor. Sen bilirsin istersen ver istersen verme. Ama kese gormek icin biraz beklemen gerekiyor :) en azindan degerinin 2000 falan olmasi gerekiyor sanirim
Ay meyve de hiç sevmem ama suyu hep bol içerimTam da böyle, orada yer açıyor kendine, sen bol su iç, meyve ye, dinlen, karnını kasıp zorlayacak hareketlerden kaçın bı süre, ağır kaldirip yorulma, betan 3000 civarındayken gidersen kesen karından net görünür bu değerin altında daha hafif görünür vajinalden net gorunebilir, bebiş için zaten daha çok erken biraz daha beklemek gerekir
Ay meyve de hiç sevmem ama suyu hep bol içerimvajinalden derken o kamera sokmalarını alttan muayene mi diyorsun ben ona gitmem normal ultrasonda ne zaman çıkacaksa o zaman giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?