115 Beta hcg

Folik asit kullanıyorum ama sabretmek çok zor gerçekten

Ben gittim vajinal ultrasonda baktı değerim 624tü o zaman dedi kese daha oluşmamış 2 hafta sonra gel diye 8 gün doldu dün dayanamayip kan verdim 3341 çıktı 13 Mart'ta randevum var
Görünür artık kalp atışı da duyarsın gittiğin zaman

Herkesin vücut yapısı işleyişi Farklı sigara alkole dikkat edin bence birsey olmaz

Ay inşallah o zaman doktor rahim kalınlaşmış kese bir hafta içinde oluşur dedi korktum ilk kese niye gözükmedi diye
600 küsür de kese görünmez ama yarın gitseniz görürsünüz mesela. 13 martta gittiğinizde kalp atışı da duyarsınız..hayırlı haberler gelsin inşallah

Ben daha kullanmıyorum benim vitamin değerlerim çok düşük doktor kontrolünde al dediler. Şimdi cuma gitsem benim de kese olmamış mıdır daha
Hayır bende oluşmuştur diye gittim hiç karından da bakmadılar direk vajinal ultrason dedi rahim kalınlaşmış kese ve bebek iki hafta içinde yerleşecek benimde ilk gebeliğim

Hayır bende oluşmuştur diye gittim hiç karından da bakmadılar direk vajinal ultrason dedi rahim kalınlaşmış kese ve bebek iki hafta içinde yerleşecek benimde ilk gebeliğim
Hiç sevmiyorum vajinal ultrasonu da ama yapacak bir şey yok en azından bi sorun var mı falan diye bakar. Bugün kasık ağrım da var tedirgin oluyorum en ufak şeyde. Senin son regl tarihin neydi

Hiç sevmiyorum vajinal ultrasonu da ama yapacak bir şey yok en azından bi sorun var mı falan diye bakar. Bugün kasık ağrım da var tedirgin oluyorum en ufak şeyde. Senin son regl tarihin neydi
17 şubatta olmam gerekti o günde öğrendim silik çizgilerle yarın doktora görün canım vitamin verirler en azından bende hala kasık ağrısı çekiyorum her an regl olucam gibi bir his karın ağrısı vardı doktor çok normal demişti o zaman yerleşme aşamasında o yüzden dedi halen de var ama çok az

Aaa senin baya geçmiş benim regl 2 gün önceydi Cuma gidecem işte sabaha randevu aldım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…