Folik asit kullanıyorum ama sabretmek çok zor gerçekten3bin değerlerde kese normal ultrasonda da görünür diye biliyorum bence hemen randevu al kullanman gereken vitaminler falan oluyormuş onları da kullanırsın doktor kontrolünde. Sen baya iyi sabretmişsin ya ben cuma gününe randevu aldım hemen
Görünür artık kalp atışı da duyarsın gittiğin zamanBen gittim vajinal ultrasonda baktı değerim 624tü o zaman dedi kese daha oluşmamış 2 hafta sonra gel diye 8 gün doldu dün dayanamayip kan verdim 3341 çıktı 13 Mart'ta randevum var
Herkesin vücut yapısı işleyişi Farklı sigara alkole dikkat edin bence birsey olmazEvet yanlış çıkıyormuş bütün gün stresle bunu öğrenmiş olduminşallah insanlar o kadar şey yazıyor ki bi sürü kimyasallar falan insan korkmadan duramıyor temmuzdan beri bebek istiyoruz 2.5 yıllık evliyiz ve ilk olacak inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
İlk ne zaman öğrendiniz regl geçmişmiydiBenimde ilk 52 ydi öğrendiğimde 3 gün sonra 624 8 gün sonra 3341 olmuş sizce kese gözükür dimi artık
Ay inşallah o zaman doktor rahim kalınlaşmış kese bir hafta içinde oluşur dedi korktum ilk kese niye gözükmedi diyeGörünür artık kalp atışı da duyarsın gittiğin zaman
600 küsür de kese görünmez ama yarın gitseniz görürsünüz mesela. 13 martta gittiğinizde kalp atışı da duyarsınız..hayırlı haberler gelsin inşallahAy inşallah o zaman doktor rahim kalınlaşmış kese bir hafta içinde oluşur dedi korktum ilk kese niye gözükmedi diye
Amin inşallah çok teşekkür ederim600 küsür de kese görünmez ama yarın gitseniz görürsünüz mesela. 13 martta gittiğinizde kalp atışı da duyarsınız..hayırlı haberler gelsin inşallah
Ben daha kullanmıyorum benim vitamin değerlerim çok düşük doktor kontrolünde al dediler. Şimdi cuma gitsem benim de kese olmamış mıdır dahaFolik asit kullanıyorum ama sabretmek çok zor gerçekten
Hayır bende oluşmuştur diye gittim hiç karından da bakmadılar direk vajinal ultrason dedi rahim kalınlaşmış kese ve bebek iki hafta içinde yerleşecek benimde ilk gebeliğimBen daha kullanmıyorum benim vitamin değerlerim çok düşük doktor kontrolünde al dediler. Şimdi cuma gitsem benim de kese olmamış mıdır daha
Hiç sevmiyorum vajinal ultrasonu da ama yapacak bir şey yok en azından bi sorun var mı falan diye bakar. Bugün kasık ağrım da var tedirgin oluyorum en ufak şeyde. Senin son regl tarihin neydiHayır bende oluşmuştur diye gittim hiç karından da bakmadılar direk vajinal ultrason dedi rahim kalınlaşmış kese ve bebek iki hafta içinde yerleşecek benimde ilk gebeliğim
17 şubatta olmam gerekti o günde öğrendim silik çizgilerle yarın doktora görün canım vitamin verirler en azından bende hala kasık ağrısı çekiyorum her an regl olucam gibi bir his karın ağrısı vardı doktor çok normal demişti o zaman yerleşme aşamasında o yüzden dedi halen de var ama çok azHiç sevmiyorum vajinal ultrasonu da ama yapacak bir şey yok en azından bi sorun var mı falan diye bakar. Bugün kasık ağrım da var tedirgin oluyorum en ufak şeyde. Senin son regl tarihin neydi
Aaa senin baya geçmiş benim regl 2 gün önceydi17 şubatta olmam gerekti o günde öğrendim silik çizgilerle yarın doktora görün canım vitamin verirler en azından bende hala kasık ağrısı çekiyorum her an regl olucam gibi bir his karın ağrısı vardı doktor çok normal demişti o zaman yerleşme aşamasında o yüzden dedi halen de var ama çok az
İnşallah canımAaa senin baya geçmiş benim regl 2 gün önceydiCuma gidecem işte sabaha randevu aldım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Merhaba ilk öğrencinizde regl geçiyor muyduBenimde ilk 52 ydi öğrendiğimde 3 gün sonra 624 8 gün sonra 3341 olmuş sizce kese gözükür dimi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?