- 5 Aralık 2024
- 27
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi pembesigittitozukaldi
-
Gecmis olsun öncelikle.112 kiloyum, son derece sağlıklıyim vitaminlerin tam yumurtlamam çok iyi, kolesterolum tiroitim, tansiyonum herşey normal. Daha önce iki melegimi eşimin varikosel olmasından dolayı kaybettim. Eşim ameliyat oldu bir yıl gecti. Acılarımı dindirdim, kendimi toparladım ve yarım kalan hikayemi yeniden yazmak istedim. Medipol Çamlıcaya gittim ve kadın doğum uzmanı bana hastalıklı muamelesi yaptı. Aynı gün endokrine gittim tüm testleri yaptık gebeliğe engel durumun yok dedi ama kadın doğumcu beni yerin dibine soktu sen hamile kalsan gene düşük yaparsın insülin direncin var senin kilo verememissin, düştüklerin de senin yüzünden öldü dedi.Psikolojim bozuldu öyle soğudum ki bu çocuk mevzularindan, hırs yaptım doktora gideli 5 gün oldu ve ben aç kalarak aralıklı oruçla 108 e düştüm kilolu hamilelik geçirenler yorum yapabilir mi? Ben sırf kilom var diye sağlıklı olmama rağmen gerçekten anne olmayı haketmiyor muyum?
Sizin yüzünüzden değil. Ben de düşük yaşadım benim de eşimde varikosel vardı, ameliyat oldu. Benim bir tanıdığım 125 kilo ile hamile kalıp doğum yaptı, hamileliği boyunca diyetisyen desteği ile diyet yaptı. Ama öncesinde de doğum yapmıştı kilolu olarak. Ben iki kez düşük yaptım 65 kiloydum.Mesleğim yazı yazmak üzerine, bu yüzden onun için çok güzel planlarım var sadece kendimi toparlamaya çalışıyorum onca yaşadıklarım acılarım gerçekten benim yüzümden mi oldu diye kendimi sorguluyorum. Önce kendime inanmak istiyorum yeniden anne olmaya hazır mıyım
Açlık 120 ise problemİnsülin direncim çıkmadı ki endokrinolojiye gittim normal değerlerin dedi sabah açlık sekerim 120 onu da ara öğünlerle diyetle dengelersin dedi ilaç bile yazmadı ama kadın doğumcu ısrarla sen şeker hastasisin hamile kalma yine düşük yaparsın dedi. Elbette onun dediğine göre şekil almıyor fikirlerim ama o cesaret güven bir anda kayboldu yaşadıklarımı bilseniz...
Ben de sizin gibi yaklaşıyordum konuyaİki kız kardeşim var ve kiloları çok normal şeker hastalığı genetik bizde kilomu veririm ama şeker segisecegini sanmıyorum sadece diyetle dengeleyebilirim bu hamileleige engel mi gerçekten. Şeker hastaları nasıl doguruyor
Bende 105kg gitmiştim doktor beni bir dövmedigi kalmıştı. Sen de bir sorun yok gibi zayıfsa gel dedi.ben inadına daha çok yedim çünkü psikolojim bozuktu. Sonra Çölyak hastası çıktım 3 senedir glutensiz besleniyorum 85 kiloya düşüp rahmetli oğluma kendiliğinden hamile kaldım. Tabii ondan sonra tüp bebek denemek zorunda kaldım çünkü Rahmi ile küçük bir problem vardı. Siz ben de doktorun dediklerini ciddiye almayın desem de kilo ile ilgili olanları ciddiye alın çünkü en güzel örneği benim112 kiloyum, son derece sağlıklıyim vitaminlerin tam yumurtlamam çok iyi, kolesterolum tiroitim, tansiyonum herşey normal. Daha önce iki melegimi eşimin varikosel olmasından dolayı kaybettim. Eşim ameliyat oldu bir yıl gecti. Acılarımı dindirdim, kendimi toparladım ve yarım kalan hikayemi yeniden yazmak istedim. Medipol Çamlıcaya gittim ve kadın doğum uzmanı bana hastalıklı muamelesi yaptı. Aynı gün endokrine gittim tüm testleri yaptık gebeliğe engel durumun yok dedi ama kadın doğumcu beni yerin dibine soktu sen hamile kalsan gene düşük yaparsın insülin direncin var senin kilo verememissin, düştüklerin de senin yüzünden öldü dedi.Psikolojim bozuldu öyle soğudum ki bu çocuk mevzularindan, hırs yaptım doktora gideli 5 gün oldu ve ben aç kalarak aralıklı oruçla 108 e düştüm kilolu hamilelik geçirenler yorum yapabilir mi? Ben sırf kilom var diye sağlıklı olmama rağmen gerçekten anne olmayı haketmiyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?