geldim geldim =) benim diyetisyenim on numara ya hiç germiyor sadece yapmam gerekenleri söylüyor mesela bn diyet yaparken hiç spor yapamadım ona rağmen baya kilo verdim ve azimliyim dewam ediyorum =) düşün değişim listesinde pizza,mc burger,big mac falan var

ve hiç zorlanmıyorumücret olarak aylık 150 lira ödüyorum ama cidden ucuz ve bu fiyata değer.bir çok yerle görüştüm 6 aylık 1500-2500 diyenler,aylık 400 diyenler bile oldu.çok kıytırık yerlere de gittim haftalık 30-40 liraya ama her hafta oyalıyorlar,bu hafta kjendini kontrol et,bu hafta testlerini yaptır,diğer hafta kanına bakalım fln saçma sapan oyalama yöntemleri çünkü bn her gittiğim hafta para veriyordum ama uyandım ve gitmemeye karar verdim,ebru abla (diyetisyenim) her şeyle ilgileniyor önce seni tanımak için sayfalarca anket cevaplayıp yolluosun,sonra senin yaşam tarzına uygun diyetler gönderiyor tek şart dürüst olmak,çünkü eğer yalan söylersen kilonm hakkında doğru diyet listesi alamazsın ve kilo hiç veremezsin,kilo veremiyorsan söylemelisin ki ona göre başka yöntem denesin.kesinlikle tavsiye ederim.ve nezaman bi problem olsa hemen çözüme kavuşturuyor,kilo veremiyorum,spor yapamıyorum...arıyosun sna pratik şeyler anlatıyor ya da seni gaza getiriyor ki en çok ihtiyacım olan şey bu