• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

110 kg üstü olan arkadaşlar beraber zayıflama deneyimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bkoc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar bnde 1.67 boyunda 105 kg.yum bende çok istiyorum zayıflamayı ama olmuyor işte bundan 2 sene önce 15 klo vermiştim bende tiroğidim yüksek çıktı bu yüzden ve boğazımı tutamadığım için aynı kloyu geri aldım gene başlamak istiyorum ama olmuyor en ufak birşey yesem suçkluluk duyuyorum diyeti bozdum diyorum sonra yemeye devam tabe yarın tekrar başlarım diyorum offffff bıktım bu klolardan hatata güya buayın başında kesin başlıyordum nerde kafayı yiyeceğim artık birtürlü başlayamıyorum ya bir başlasam arkası gelir heralde işallah:43::

Merhaba bende 112-113 kiloyum sanırım tartılmıyorum bir süredir..

Zayıflamaya karar verdim. Hafif bir şeyler yapıyorum ama belki 10 günde yarım kilo 1 kilo gitmiştir öyle düşünün..

Diyetisyene gittim defalarca beni geriyorlar..
İki kural bir de liste sinir bozucu..

Neler yapıyorsunuz biraz bahsetseniz?
Eluca senin diyetisyenin nasıl biri?
Uzaktan nasıl yardımcı oluyor?
Ücreti ne kadar?

Sevgiler..

geldim geldim =) benim diyetisyenim on numara ya hiç germiyor sadece yapmam gerekenleri söylüyor mesela bn diyet yaparken hiç spor yapamadım ona rağmen baya kilo verdim ve azimliyim dewam ediyorum =) düşün değişim listesinde pizza,mc burger,big mac falan var :D ve hiç zorlanmıyorumücret olarak aylık 150 lira ödüyorum ama cidden ucuz ve bu fiyata değer.bir çok yerle görüştüm 6 aylık 1500-2500 diyenler,aylık 400 diyenler bile oldu.çok kıytırık yerlere de gittim haftalık 30-40 liraya ama her hafta oyalıyorlar,bu hafta kjendini kontrol et,bu hafta testlerini yaptır,diğer hafta kanına bakalım fln saçma sapan oyalama yöntemleri çünkü bn her gittiğim hafta para veriyordum ama uyandım ve gitmemeye karar verdim,ebru abla (diyetisyenim) her şeyle ilgileniyor önce seni tanımak için sayfalarca anket cevaplayıp yolluosun,sonra senin yaşam tarzına uygun diyetler gönderiyor tek şart dürüst olmak,çünkü eğer yalan söylersen kilonm hakkında doğru diyet listesi alamazsın ve kilo hiç veremezsin,kilo veremiyorsan söylemelisin ki ona göre başka yöntem denesin.kesinlikle tavsiye ederim.ve nezaman bi problem olsa hemen çözüme kavuşturuyor,kilo veremiyorum,spor yapamıyorum...arıyosun sna pratik şeyler anlatıyor ya da seni gaza getiriyor ki en çok ihtiyacım olan şey bu :D

kızlar süpersiniz ya.30 kilo maşallah ya darışı başıma inşallah.nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.125 kiloyum ve bebek istiyorum.ve çalışıyorum.45 kilo vermek istiyorum.ama daha çok bebek istiyorum ne yapmalıyım.eşim bana sürekli moral veriyor ben seni böyle beğeniyorum diyor ama artık sağlık problemim başladı.karaciğerimde yağlanma var.evde koşu bandım var ama gün içinde çok yorulduğum için üstüne bi türlü çıkamıyorum.iradeye ihtiyacım var.dışarıdan damar yoluyla verseler keşke.

çok şanslısın evde koşu bandın varmış süper,çünkü dışarı çıkmak için giyin hazırlan millet sanki sana bakıyormuş ve içlerinde şişman yemişsin şimdi mi aklına geldi kilo vermek diyomuş gibi gelio sinir oluyorum ve hiç yürüyüşü çıkmıyorum.çok kıskandım =) bence 10 dkkayla başlarsan eminim 1 saate kadar çıkarsın.kendini şartlandırma canın sıkıldı diye düşün film izlerken yawaş yawşa yürümeye başla koşu bandını çevir televizyona doğru hooooopppp sen bile farketmiyceksin ne kadar yürüdüğünü(kilo vermede en etkili yol spor ama işte yapabilene )

geldim geldim =) benim diyetisyenim on numara ya hiç germiyor sadece yapmam gerekenleri söylüyor mesela bn diyet yaparken hiç spor yapamadım ona rağmen baya kilo verdim ve azimliyim dewam ediyorum =) düşün değişim listesinde pizza,mc burger,big mac falan var :D ve hiç zorlanmıyorumücret olarak aylık 150 lira ödüyorum ama cidden ucuz ve bu fiyata değer.bir çok yerle görüştüm 6 aylık 1500-2500 diyenler,aylık 400 diyenler bile oldu.çok kıytırık yerlere de gittim haftalık 30-40 liraya ama her hafta oyalıyorlar,bu hafta kjendini kontrol et,bu hafta testlerini yaptır,diğer hafta kanına bakalım fln saçma sapan oyalama yöntemleri çünkü bn her gittiğim hafta para veriyordum ama uyandım ve gitmemeye karar verdim,ebru abla (diyetisyenim) her şeyle ilgileniyor önce seni tanımak için sayfalarca anket cevaplayıp yolluosun,sonra senin yaşam tarzına uygun diyetler gönderiyor tek şart dürüst olmak,çünkü eğer yalan söylersen kilonm hakkında doğru diyet listesi alamazsın ve kilo hiç veremezsin,kilo veremiyorsan söylemelisin ki ona göre başka yöntem denesin.kesinlikle tavsiye ederim.ve nezaman bi problem olsa hemen çözüme kavuşturuyor,kilo veremiyorum,spor yapamıyorum...arıyosun sna pratik şeyler anlatıyor ya da seni gaza getiriyor ki en çok ihtiyacım olan şey bu :D

Yazdıkların için çok sağol ne güzel detaylıca cevaplamışsın.
Bende dün memorial kilo kontrol ve obezite merkezine gittim aklıma epey yattı başlayabilirim.

Sevgiler..:16:

eluca teşekkürler yazdıkların için ebru hanıma nasıl ulaşabilirz?

arkadaşlar nedense link bırakamadım
bn başarı öykümü yazdım
diyet başarı topiğine isteyen okuyabilir

ebru hanıma ulaşmak isterseniz özelden mail atarsanız mail adresini yada cep numarasını veririm arkadaşlar.eminim memnun kalacaksınız =) ayrıca teşekkürler yazılar için =)

merhaba kızlar ben 106 kilo diyetisyene gittim 8 ayda 20 kg verdim diyetisyenim çok tatlı harika biriydi. fakat tayin sebebiyle şehir değiştirdik ben istediğim gibi enerji veren pozitif ve güler yüzlü bir diyetisyen bulamadım ve ardından kabus yavaş yavaş geri döndü. kilolar alındı. sonra yeni şehrimde diyetisyene gittim kötü mötü neyse dedim ama 2 seans dayanamadım. şimdi 114 kiloyum ve bugün kendime nihayet aradığım gibi bir diyetisyen buldum. ayın 4 ünde tekrar gideceğim desteklerinizi bekliyorum. çünkü ben ne yapması gerektiğini bilen ama destek grubu olmadan hiçbirşey yapamayan arkadaşlarınızdanım

herkese günaydınnn
ben 112 kilo 1.70 kendinihiç beğenmeyen kiloları yüzünden kendini hayattan soyutlayan biriyim.yaşım 28 bir kızım var.eşim bu kilolarımdan nefret ediyor ve bazen bana tiksinerek baktığını seziyorum ve artık yeter diyorum.hadi kızlar hep beraber zayıflıyalım.yaptığımız özel şeyler varsa yazalım.

herkese günaydınnn
ben 112 kilo 1.70 kendinihiç beğenmeyen kiloları yüzünden kendini hayattan soyutlayan biriyim.yaşım 28 bir kızım var.eşim bu kilolarımdan nefret ediyor ve bazen bana tiksinerek baktığını seziyorum ve artık yeter diyorum.hadi kızlar hep beraber zayıflıyalım.yaptığımız özel şeyler varsa yazalım.
selam canımm.. eğer takımlardada yarışmak istersen 7. takıma gelebilirsin....1 hafta demneme süremiz var sonra takımdasın..takımımız başarılarıyla nam salmıştır yani...gelmek istersen takıma bekliyoruuz.....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post22338966 (7. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması)

kızlar bugün çok mutluyum. diyetisyene başlayalı tam bir hafta oldu. bugün randevum vardı tam tamına 1 kilo vermişim. tamamı yağdan;) kızlar istikrarlı devam edelim inşallah.

ay ben de ben de :) alırken 100er 100er verirken 1er 1er..ben de katılmak istiyorum, haberleşiliyor mu ? ..giderek de motivasyonum düşüyor, egzersiz yapmak istemiyorum..113 kiloyum :D ve de bu 17 kilo vermiş halim :D

selam kızlar diyetisyene başlayalı tam iki hafta oldu başladığımda 114.8 kg dım şuan 112.7 çok mutluyum yağdan kilo veriyorum haftada bir kilo normal zaten. bu arada diyete başladığımdan beri her akşam bir bardak kefir içiyorum. diyetisyenimin tavsiyesiyle başladım ve kaslarım güçlendi bağışıklığım gelişti. bu arada ödem atmak içinde maydonoz ve taze zencefili kaynatıp hergün bir bardak içiyorum. su çok önemli mutlaka kızlar su içelim 8 bardak. yani pet şişeyi elinize alırsanız bitiyor ama bardak olayını bende sevmiyorum. hepinizi öpüyorum

Öncelikle herkese merhaba,
uzun yıllardır sürekli deniyorum ve tekrar kilo alarak geriye gidiyorum. Şu anda 120 kilo ile diyet ve spora başladım boyun 1.61 cm umarım sizler gibi bende kilo verebilirim. sizlerede başarılar diliyorum.

hanimlaaar benide alin araniza bende geldiiiim :D

17. eylülde tam 138 kiloydum simdi 115 kg düstüüüm =) tam iyi gidiyorum derken birden hep aclik hisetmeye basladim son günler iyice abur cubur yedim bugün yine kararli bi sekilde basladim, 15 dakika ip atladim, evi süpürüp yürüyse cikacam hanimlar.
nolur birbirimize motive edelim ya, biktim artik, bende citir olmak istiooom, biktiiim.

ilhammi ne geldi :D basaricam yaaa, bide üvey anneme inat.. istemiyo sanki benim zayyiflamami =(, hep yemeklere zorluyo diyorum zaten zor benim icn yapma diyorum yalandan önüme fln getiriyo :@ biktiim, yapicam bu sefer ilk hedefim 110 kg alti =)

selamlar, lütfen geri yaziin

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben 106 kilo diyetisyene gittim 8 ayda 20 kg verdim diyetisyenim çok tatlı harika biriydi. fakat tayin sebebiyle şehir değiştirdik ben istediğim gibi enerji veren pozitif ve güler yüzlü bir diyetisyen bulamadım ve ardından kabus yavaş yavaş geri döndü. kilolar alındı. sonra yeni şehrimde diyetisyene gittim kötü mötü neyse dedim ama 2 seans dayanamadım. şimdi 114 kiloyum ve bugün kendime nihayet aradığım gibi bir diyetisyen buldum. ayın 4 ünde tekrar gideceğim desteklerinizi bekliyorum. çünkü ben ne yapması gerektiğini bilen ama destek grubu olmadan hiçbirşey yapamayan arkadaşlarınızdanım

Merhaba
ben diyeti bıraktım :( ve kilo aldım senin nasıl gidiyor

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Back
X