• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

110 kg üstü olan arkadaşlar beraber zayıflama deneyimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bkoc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bkoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
26
0
86
İstanbul
Merhaba

18 ekim 2011 diyete başladım doktor kontrolünde 117,5 kg 1.65cm boyum bu sefer kilo vereceğim çok kararlıyım
01 kasım 2011 de kontrolüm var ve ne kadar kg verdiğimi çok merak ediyorum artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve benim gibi olan arkadaşların desteğini bekliyorum

tebrikler canım karar verip başladıysan gerisi gelecektir emiin oool........örnek..beeen..çizelgeme dikkat lütfeeen.....

Merhaba

18 ekim 2011 diyete başladım doktor kontrolünde 117,5 kg 1.65cm boyum bu sefer kilo vereceğim çok kararlıyım
01 kasım 2011 de kontrolüm var ve ne kadar kg verdiğimi çok merak ediyorum artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve benim gibi olan arkadaşların desteğini bekliyorum

canımm hoş geldinnn ..karar verdiysen ve yola cıktıysan sonu gelecektir elbett..istersen 3. takıma gel arkadaşlarla hep birlikte zayıflayalımm..burda zayıflamak isteyen bayan cok...bende 103 kilodan 93 kiloya düştüm..sabır işi bu..ama bizler obez olduğumuz diyette karalı olunca kilolar takır takır gidiyoo..azmi bol olsun canım.:16::16::16::16::16:

ben 9 ekimde başladım 114.4 le. şimdi 108im.doktor kontrolünde diyet yapıyorum ve haftada 5 gün yürüyüş yapıyorum. beraber zayıflamak daha güzel olur. ben de katılmak isterim.

ben 9 ekimde başladım 114.4 le. şimdi 108im.doktor kontrolünde diyet yapıyorum ve haftada 5 gün yürüyüş yapıyorum. beraber zayıflamak daha güzel olur. ben de katılmak isterim.

merhaba

tebrik ederim seni
01 kasımda benimde kontrolüm vardı 114.5 inmişim :)

Merhaba

114.5 oldum :) inşallah bu hızla gidersem bayramdan sonra 110 olurum

canımm hoş geldinnn ..karar verdiysen ve yola cıktıysan sonu gelecektir elbett..istersen 3. takıma gel arkadaşlarla hep birlikte zayıflayalımm..burda zayıflamak isteyen bayan cok...bende 103 kilodan 93 kiloya düştüm..sabır işi bu..ama bizler obez olduğumuz diyette karalı olunca kilolar takır takır gidiyoo..azmi bol olsun canım.:16::16::16::16::16:

teşşekkür ederim ne kadar sürede 93 kg indin

arkadaşlar merhaba bende kilo vermek istiyorum bana yardımcı olun lütfen 3 düşük yaptım kilo aldım hep ve 110 kiloya ulaştım boyum 1.70 civarı.. kilo almamla ilgili tek sorun stres başka bii sorun çıkmadı daha önce de diyetisyene falan gittim çok yavaş aşırı yavaş kilo veriyorum pes ettim..ama etim çok sıkı mesela bu kilo da 50 beden giyorum...:(((bana yardım edermisiniz???bi de ankarada yaşıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek tanıdığınız uzmanlar doktorlar diyetisyenler falan varsa yazarsanız sevinirimmm :26::25::16::16:

bende başladım diyete. 110 kiloyla henüz tartılmadım iki haftadır tüm ıvır zıwırlardan uzak duruyorum doktorum öyle söyledi umarım bi gelişme olmuştur çok azimliyim mezuniyetime ve düğünüme az kaldı =)

arkadaşlar merhaba bende kilo vermek istiyorum bana yardımcı olun lütfen 3 düşük yaptım kilo aldım hep ve 110 kiloya ulaştım boyum 1.70 civarı.. kilo almamla ilgili tek sorun stres başka bii sorun çıkmadı daha önce de diyetisyene falan gittim çok yavaş aşırı yavaş kilo veriyorum pes ettim..ama etim çok sıkı mesela bu kilo da 50 beden giyorum...:(((bana yardım edermisiniz???bi de ankarada yaşıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek tanıdığınız uzmanlar doktorlar diyetisyenler falan varsa yazarsanız sevinirimmm :26::25::16::16:

bn izmirde yaşıyorum diyetisyenimle iki yıl önce tanıştık bni çok iyi anlayan biriydi we herşeyden önce bni düşünüyordu(asla para ödemedim tanıştığımızda).bi süre sonra çalıştığı hastaneden ayrılmak zorunda kaldı ve bn izini kaybettim bu sırada ilaç tedavisi görüyordum we kilo almaya başladım en sonunda karar verdim ve ablam izini bulmuş.maille haberleştik ve bana internet üzerinden diyet listesi göndermeye başladı ama bu sefer para ödüyorum.çünkü bu işi para kazanmak için yapıyor ve benim gibi bi çok hastası olduğunu öğrendim.insanlar doktora gidicem stresi olmadan daha rahat kilo weriyormuş şahsen bunu yaşayarak anladım.kesinlikle tavsiye ederim ki verdiği detoks listesiyle bi haftada 4 kilo verdim.uydurma şeyler yazmıyo ya da seni oyalayıp para almaya çalışmıyo.sana işin püf noktalarını öğretip bilinçlendiriyo.ama aynı zamanda arkadaş gibi davranması son derece motive edici.eğer tanışmak istersen mail adresini verebilirim ya da telefonunu ya da şu anda orduda ve çok tanınmış bi özel hastanede çalışıo söylebilirim.

Merhaba bende 112-113 kiloyum sanırım tartılmıyorum bir süredir..

Zayıflamaya karar verdim. Hafif bir şeyler yapıyorum ama belki 10 günde yarım kilo 1 kilo gitmiştir öyle düşünün..

Diyetisyene gittim defalarca beni geriyorlar..
İki kural bir de liste sinir bozucu..

Neler yapıyorsunuz biraz bahsetseniz?
Eluca senin diyetisyenin nasıl biri?
Uzaktan nasıl yardımcı oluyor?
Ücreti ne kadar?

Sevgiler..

Allah hepimizin yadımcıs olsun kızlr
aranızda insülin direci problemi yaşayanınız varmı

İlk kullanımda ben zayıfladımda şimdi arada kullanıyorum tatlı isteğini azaltıyor sanki...
Kaç mg. kullandın? 500, 850, 1000?
500 mg. olanı kaldırılmış piyasadan

Bu arada 3 ayda 30 kg. nasıl gitti?:52:
Acayip moral tebrik ederim seni:nazar::16:

kızlar süpersiniz ya.30 kilo maşallah ya darışı başıma inşallah.nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.125 kiloyum ve bebek istiyorum.ve çalışıyorum.45 kilo vermek istiyorum.ama daha çok bebek istiyorum ne yapmalıyım.eşim bana sürekli moral veriyor ben seni böyle beğeniyorum diyor ama artık sağlık problemim başladı.karaciğerimde yağlanma var.evde koşu bandım var ama gün içinde çok yorulduğum için üstüne bi türlü çıkamıyorum.iradeye ihtiyacım var.dışarıdan damar yoluyla verseler keşke.

Back
X