- 13 Kasım 2014
- 75
- 22
- 13
- Konu Sahibi xanimnatiqizi
300 cc mentor meme estetigi yaptiran varmi ? Acil konuwmam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salam.Olur canim men Azerbaycandan .men 168 boyunda 53 kq .icl camawir 85 geyinirdim.slikonlu iclik.8 gun oldu amelyyat olali 300 mentor kullandilar.sertlik var .sertlik kececekmi? 1 de ic camawir 85 slikonsuz kullana bileceyem ya 90 olur (((? Sanirim bana gore cox boyuk wiw ola bilirmi ?.serlikde gelincik dogsu kibi sert.325 olur mu?
Benim 300cc300 cc mentor meme estetigi yaptiran varmi ? Acil konuwmam lazim
8 gün daha çok erken, benim 3 buçuk ay oldu hala tam yumuşak değil. Kafana takma çok normal bir şey bu..Salam.Olur canim men Azerbaycandan .men 168 boyunda 53 kq .icl camawir 85 geyinirdim.slikonlu iclik.8 gun oldu amelyyat olali 300 mentor kullandilar.sertlik var .sertlik kececekmi? 1 de ic camawir 85 slikonsuz kullana bileceyem ya 90 olur (((? Sanirim bana gore cox boyuk wiw ola bilirmi ?.serlikde gelincik dogsu kibi sert.
burasi yeri degil ama zayiflama yarsini kazandim kiz..hani sen demistin ya sen olursun diye..
Canim yumwalacaq ? 1 den zamanlada yumwalmasa sert qalsa8 gün daha çok erken, benim 3 buçuk ay oldu hala tam yumuşak değil. Kafana takma çok normal bir şey bu..
Ust resim yeni hali 8 gun emeliyyatdan sonraki yeni.alt resim ameliyyatdan onceki hali8 gün daha çok erken, benim 3 buçuk ay oldu hala tam yumuşak değil. Kafana takma çok normal bir şey bu..
Ust resim yeni hali 8 gun emeliyyatdan sonraki yeni.alt resim ameliyyatdan onceki hali
Sile bilirmiyim ..Burası herkese açık bir yer, keşke fotoğrafı buraya eklemeseydiniz. Dediğim gibi yumuşayacak ama masaj yapmanız gerekiyor.
Sile bilirmiyim ..
????
Canim sile bilmedim profil resmimi goturdum bawqa resim benim olmayani ekledim.canim her wey ucun tewekkur ederim .1 tanemsin )O mesajın altında Düzenle yazıyor ona basın ve silin.
Men 65 kq idim onda oz kendi gokuwlerim guzeldi.sonra spora getdim 50 kq oldum.gokuwlerim cox kotu oldu .wimdi gayet iyiler sadece beni pis yapan serlikdi .elimi vurdumda gokuwe deyil tawa vuruyorum kimi geliyor .doktorum azeri amma turkiyyede tehsil aldi .17 si tikiwleri alacaq inwallahSizin gogusleriniz zaten buyukmus. Daha azi kullanilamazdi zaten sizin icin.
Daha ufagi icin kucultme yaptirmaliydiniz. Ama bence gerek yok gayet guzel olmus.
O tikiwleri anlamadim canim ama gerisini anladim kilo alinca gogusler gidiyo ama silikon yaptirmissiniz guzel olmus.Men 65 kq idim onda oz kendi gokuwlerim guzeldi.sonra spora getdim 50 kq oldum.gokuwlerim cox kotu oldu .wimdi gayet iyiler sadece beni pis yapan serlikdi .elimi vurdumda gokuwe deyil tawa vuruyorum kimi geliyor .doktorum azeri amma turkiyyede tehsil aldi .17 si tikiwleri alacaq inwallah
O
O tikiwleri anlamadim canim ama gerisini anladim kilo alinca gogusler gidiyo ama silikon yaptirmissiniz guzel olmus.
))))))))) dikiw yeniki kasti kesiyor sonra iyneyle wey yapiyolar dikiw o demekDikiş sanırım
Dilimiz ayni amma az farkli )))))))))))))) dikiw yeniki kasti kesiyor sonra iyneyle wey yapiyolar dikiw o demek
Dilimiz ayni amma az farkli )))))