• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11

Salam.Olur canim men Azerbaycandan .men 168 boyunda 53 kq .icl camawir 85 geyinirdim.slikonlu iclik.8 gun oldu amelyyat olali 300 mentor kullandilar.sertlik var .sertlik kececekmi? 1 de ic camawir 85 slikonsuz kullana bileceyem ya 90 olur (((? Sanirim bana gore cox boyuk wiw ola bilirmi ?.serlikde gelincik dogsu kibi sert.

Salam.Olur canim men Azerbaycandan .men 168 boyunda 53 kq .icl camawir 85 geyinirdim.slikonlu iclik.8 gun oldu amelyyat olali 300 mentor kullandilar.sertlik var .sertlik kececekmi? 1 de ic camawir 85 slikonsuz kullana bileceyem ya 90 olur (((? Sanirim bana gore cox boyuk wiw ola bilirmi ?.serlikde gelincik dogsu kibi sert.
8 gün daha çok erken, benim 3 buçuk ay oldu hala tam yumuşak değil. Kafana takma çok normal bir şey bu..

kkabilla, post: 37769210, member: 170770"]8 gün daha çok erken, benim 3 buçuk ay oldu hala tam yumuşak değil. Kafana takma çok normal bir şey bu..[/QUOTE]
Tikkabilla Tikkabilla burasi yeri degil ama zayiflama yarsini kazandim kiz..hani sen demistin ya sen olursun diye..

Sizin gogusleriniz zaten buyukmus. Daha azi kullanilamazdi zaten sizin icin.
Daha ufagi icin kucultme yaptirmaliydiniz. Ama bence gerek yok gayet guzel olmus.

Sizin gogusleriniz zaten buyukmus. Daha azi kullanilamazdi zaten sizin icin.
Daha ufagi icin kucultme yaptirmaliydiniz. Ama bence gerek yok gayet guzel olmus.
Men 65 kq idim onda oz kendi gokuwlerim guzeldi.sonra spora getdim 50 kq oldum.gokuwlerim cox kotu oldu .wimdi gayet iyiler sadece beni pis yapan serlikdi .elimi vurdumda gokuwe deyil tawa vuruyorum kimi geliyor .doktorum azeri amma turkiyyede tehsil aldi .17 si tikiwleri alacaq inwallah

O
Men 65 kq idim onda oz kendi gokuwlerim guzeldi.sonra spora getdim 50 kq oldum.gokuwlerim cox kotu oldu .wimdi gayet iyiler sadece beni pis yapan serlikdi .elimi vurdumda gokuwe deyil tawa vuruyorum kimi geliyor .doktorum azeri amma turkiyyede tehsil aldi .17 si tikiwleri alacaq inwallah
O tikiwleri anlamadim canim ama gerisini anladim:KK48: kilo alinca gogusler gidiyo ama silikon yaptirmissiniz guzel olmus.

Back