How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lise Yorum ve Soruları 11. Sınıflar buraya hep beraber çalışalım

Periannem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
451
888
303
Kızlar tek başınıza çalışamıyor yanınızda biri olsun istiyorsanız buraya!Gelin birbirimizi çaliştıralım :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gençler günde ne kadar çalıştım,ne kadar soru çözdüm,YGS konuları hepsini yazmayı planlıyorum.Ders çalışma programı gibi bir şey.Hem yazarsak ne kadar çalıştığımızı da grmüş oluruz.

11. sınıfta yaza kadar YGS de 2 konu bitir, yaza daha rahar edersin dediler.Haklılar da yazin tamam 3 aylik bir bosluğumuz var ama simdiden baslarsak daha cok pekistitmis oluruz.Zirve'nin konu anlatimli YGS kitaplarini aldim.Kimya,fizik,matematik basladim bakalim.

Sizde özellikle size zor gelen,ögretmenle çalisilmasi gereken dersi secin ve yaza kadar bitirmeye çalişin.İyi çalişmalar :)

Ders çalisma masaniza çözmeniz gereken kitaplari sıralayın.Benim kitapliğimda çok fazla test kitabi var oyuzden gözüm korkuyordu ben de çozmem gereken,güzel kaynaklari siraladim.Bir tarafta YGS kitaplarim var bir tarafta 11. sınıf kitaplarim.

Kızlar bugun sadece ingilizceye bakabildim yarin sinavim var fakat yarin eve gelince programimi hazirlicam,koyarim buraya da.Sizde katilin yarin beraber çalisalim.Kim kac saatte ne yapmis konusuruz. :)

Saat 5'te çalismaya basliyorum.Bu pazartesi fizik yazilim var,cuma da dil anlatim. :(

Kizlar siz de yazin bufun ne kadar calistiğinizi,calisamadiysaniz da yazin,konusalim :)

Vaov manyetik alan calistim 2 saat :O biraz dinlendim ve YGS biyoloji calisiyorum.Dinlenme arasi 15 dk tuttum :)

20 soru falan çozdum,cogunlukla konuyu anlamaya çalistim çunku sıfırdım.hicbir sey bilmiyordum konu hakkinda.

Ders çalisma araligini en az 1 saat tutun.Zaten daha az tutarsaniz konu bitmez yarida kalir.Koyun telefon alarminizi baslayin. :)

Sözel dersleri calisirken hepimizin yaptiği hata en bastan baslayip sanki kitap yazarmiş gibi konu özetlemet.Yaziyoruz da yaziyoruz ama bi bakmisiz konunun yarisi bitmemis fakat bizde dermam kalmamiş.Oyuzden sadece onemli yerlerin altini cizin. :)

Bende 11.sınıfım bir yandan da YGS'ye çalışmaya başladım ama 11.sınıf ve YGS bir arada gitmiyor bence. Ben MF okuyorum ve hem YGS hem 11.sınıf fizik,kimya,biyoloji kasıyor. YGS'ye kendi sınavlarımdan vakit kaldıkça bakıyorum ya da aklıma geldikçe.. Yazın sonuna kadar konu anlatımlarını bitiririm umarım.. :2: :2:

Kizlar ben de katilmak istiyorum bu gruba, benim motivasyonum cok dusuk bu aralar her seyi cok bosladim kendime gelmem icin ne yapmam lazim, ve ygs sozellere baslayayim mi simdiden ama unuturum gibime geliyor fakat dersanedeki sinavlarda sosyal netlerim cok dusuk ne yapicagimi bmiyorum kararsiz kaldim

Kizlar ben de katilmak istiyorum bu gruba, benim motivasyonum cok dusuk bu aralar her seyi cok bosladim kendime gelmem icin ne yapmam lazim, ve ygs sozellere baslayayim mi simdiden ama unuturum gibime geliyor fakat dersanedeki sinavlarda sosyal netlerim cok dusuk ne yapicagimi bmiyorum kararsiz kaldim

ygs sözel için erken 11. sınıfsanız :) önceki yıllardan kalan ana derslerden eksiklerinizi tamamlamalısınız bence :)

Değerli Arkadaşlar sizler için güzel bir öneri de bulunayım: alpakademi.com video ders platformu.
not:site ilk seferde biraz geç açılabilir ama faydalanacağınız konusunda %100 garanti verebilirim.başarılar.

Arkadaşlar bende bu sene 11.Sınıf oluyorum :(
Üniversite konusunda endişeleniyorum ... Düşününce çok az zaman kaldı geçmiş yıllara ait derslere bakmak lazım :/

Bende 11. sınıf mf öğrencisiyim.Ben okul zamanı bile adam gibi çalışamıyorum ki yazın çalışmak tam bir işkence.Hiç denemedim ama:KK53:Ama başlamam gerek biliyorum okullarda açılıcak zaten :KK17:

Back