- 1 Ekim 2019
- 139
- 50
- 13
- Konu Sahibi Trabzonlugelinn
-
Yani kız olunca değişiyo derler ama benim ki değişmediKızlar Merhaba ben 2li test için özel bir muayeneye gittim kendi doktprum bana çok erken 1 ay sora görebiliriz demişti ama dün gittiğim Dr biz sormadan direk %70 kız dedi bu kadar erken öğrenen özellikle de kızı oldu mu çol sevindik elbette ama sonradan değişir mi acaba yardımcı olurmusunuz benim gibi şok olanlar :))))
Degisende var canim degismeyende burdan bisey soyleyemeyiz benim degismedi 2li testimde soylenenle.ama benimki erkek. Kizlarin degisimi daha cok oluyo erkege donebiliyo
Yani kız olunca değişiyo derler ama benim ki değişmedi
11 haftada erkek dedi erkek çıktı ama kızimda 20 haftalıkken ogrenebildim göstermedi cadı :))
Çok güzel bi duygu gerçekten sen bide kucagina alınca gör2.ci kez tarama sonucu Dr tekrar gittiğim de rica ettim bende kız görüyorum şimdilik dedi :) bende benim kız çook edepsiz olcak hemen gösterdi diyorum :)))) bacak arasını bende gördüm anne kurban çok güzel bi duygu Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Ay amin inşallahÇok güzel bi duygu gerçekten sen bide kucagina alınca gör
12 haftalıkken de öyle dedi ama hiç önemli değil kız erkek sonuçta 2 side bizim sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter Rabbim hepsine hayırlı uzun ömürler versinMerhaba benim 11. Haftada yüzde 60 kız demişti Doktor. Oğlum oldu. 11. Haftada yanılma oluyormuş.
Merhaba ben forumda yeniyim başlığı görünce yazayım dedim. Şuan 15 hafta 4 günlük hamileyim. 12. haftada ikili taramam yapıldı ve doktor kız olduğunu söyledi. Şimdi 16. Hafta yine randevum var. O zaman cinsiyet ile ilgili daha net bişey öğreniriz diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısıKızlar Merhaba ben 2li test için özel bir muayeneye gittim kendi doktprum bana çok erken 1 ay sora görebiliriz demişti ama dün gittiğim Dr biz sormadan direk %70 kız dedi bu kadar erken öğrenen özellikle de kızı oldu mu çol sevindik elbette ama sonradan değişir mi acaba yardımcı olurmusunuz benim gibi şok olanlar :))))
Merhaba ben forumda yeniyim başlığı görünce yazayım dedim. Şuan 15 hafta 4 günlük hamileyim. 12. haftada ikili taramam yapıldı ve doktor kız olduğunu söyledi. Şimdi 16. Hafta yine randevum var. O zaman cinsiyet ile ilgili daha net bişey öğreniriz diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı
Ben üçlü tarama yaptırmıcam canım doktorum gerek yok dedi. Sonuc yüzde 50 imiş. En iyisi ikili taramaymış. Detaylı ultrasona girmek daha mantıklı dedi onun yerine 22-26 hafta arası. Sağlıklı olsunda kız, erkek önemli değil. İnsan merak ediyor tabi ama3lü tarama da da detaylı ultrasonolacağı için kesin öğrenirsin eğer bebiş naz yapmazsa canım benim :) bakalım sağlıklı olsunlar da :) inşallah değişmez cinsiyet leri sonradan :))
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabnim. 11+5 de doktorumuz direk kız dedi şuan 21 günlük ve kucağımda kızımKızlar Merhaba ben 2li test için özel bir muayeneye gittim kendi doktprum bana çok erken 1 ay sora görebiliriz demişti ama dün gittiğim Dr biz sormadan direk %70 kız dedi bu kadar erken öğrenen özellikle de kızı oldu mu çol sevindik elbette ama sonradan değişir mi acaba yardımcı olurmusunuz benim gibi şok olanlar :))))
Ah kesinlikle zaten bu merak yaptırıyor herşeyi :))))Ben üçlü tarama yaptırmıcam canım doktorum gerek yok dedi. Sonuc yüzde 50 imiş. En iyisi ikili taramaymış. Detaylı ultrasona girmek daha mantıklı dedi onun yerine 22-26 hafta arası. Sağlıklı olsunda kız, erkek önemli değil. İnsan merak ediyor tabi ama
Öyle mi bana da herkes çok erken kız hemen göstermez değişir falan diyolar ama bilmiyorım hayırlısı olsun :) kaç kilo aldın kızda toplam da canım ? Özel değilse tabi :)Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabnim. 11+5 de doktorumuz direk kız dedi şuan 21 günlük ve kucağımda kızım
Canım benim gebelik şekeri sınırdaydı diyet yaptım 8-9 kilo aldımÖyle mi bana da herkes çok erken kız hemen göstermez değişir falan diyolar ama bilmiyorım hayırlısı olsun :) kaç kilo aldın kızda toplam da canım ? Özel değilse tabi :)
Bende 65 ile hamile kaldım şuan 12 hafta 2 günlük 3 kilo aldım iyi mi sizce yoksa çok mı kilo alıyorum acaba :sCanım benim gebelik şekeri sınırdaydı diyet yaptım 8-9 kilo aldım
Bende 66 ile hamile kaldım 73-74 ile doğuma girdim bence biraz hızlı almışsın canım dikkat ermek en iyisi az az güzel beslen ki diyet zorunluluğun olmasın sonra mahrum kalırsın her şeydenBende 65 ile hamile kaldım şuan 12 hafta 2 günlük 3 kilo aldım iyi mi sizce yoksa çok mı kilo alıyorum acaba :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?