• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 haftalık iken cinsiyet öğrenenler bakar mısınııııız😊

Evet evet kesinlikle doktor tecrübeliyse herşeyi anlıyor. Benim doktorum özel bi hastanedeydi şimdi kendi yerini açtı valla benim de işime geldi bu dönemde özel de olsa hastaneye gitmeye korkuyorum. Herkesin imkanı olsa da özele gitse keske özellikle bu dönemde... Senin de özel mi canım?
Çok şükür Rabbim imkan verdiği sürece özel evet özele de devam allah nasip ederse🙏 bende detaylı ultrason ları özel muayaneye gidiyorum rutin kontrolleri de özel hastane de yaptırıyorum canım benim😘

Kızıma hamileyken doktorum 12.haftada soylemisti bize gayette emin kendinden ama benim esim kac doktor radyolog gezdirdi kız bebek diye emin olmak icin kızımız oldu (: görende var göremeyende her doktor aynı olmuyor malesef kaç doktor gezdigimiz icin biliyorum bi doktor daha belli olmaz demisti mesela radyolog son noktayı koydu eşim o zaman kiz babasi oluyorum diye havalardaydi.

Ikili taramada benim gittiğim dr kıza benziyor gibi demisti belirsizce oyle diyince eşim başka doktora götürdü beni erkek istiyordu çünkü 🤭 o da kız dedi başka ihtimal bile vermedi değişmedi kızımız oldu oynuyor şimdi yanımda oyy kuzum benim🥰

Kızlar Merhaba ben 2li test için özel bir muayeneye gittim kendi doktprum bana çok erken 1 ay sora görebiliriz demişti ama dün gittiğim Dr biz sormadan direk %70 kız dedi bu kadar erken öğrenen özellikle de kızı oldu mu çol sevindik elbette ama sonradan değişir mi acaba yardımcı olurmusunuz benim gibi şok olanlar :))))

Evet cnm aslında çoğu doktor erken der 11 haftada cinsiyet için ama o doktoruna bağlı eğer uzmanlığı çok çok iyiyse yanılma payı %1 dir yani bende 11 haftalık öğrenmiştim cinsiyeti erkek benim ki doktorumun uzmanlığı çok iyiydi öyleki hastalarındn 5. Ayda ayrıntılı ultrason istemeyen bi doktor çünkü tüm organları ve gidişatı kendisi kontrol edebiliyordu😊😊
Bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu😉😉

Kızıma hamileyken doktorum 12.haftada soylemisti bize gayette emin kendinden ama benim esim kac doktor radyolog gezdirdi kız bebek diye emin olmak icin kızımız oldu :-) görende var göremeyende her doktor aynı olmuyor malesef kaç doktor gezdigimiz icin biliyorum bi doktor daha belli olmaz demisti mesela radyolog son noktayı koydu eşim o zaman kiz babasi oluyorum diye havalardaydi.
Ayy ne güzel sağlıklı olmaları en büyük temenni elbette allah herşeyin hayırlısını versin ama kız annesi olmakta güzel bir duygudur elbette allah bizede sağlıkl nasip etsin inşallah🙏😘😊

Evet cnm aslında çoğu doktor erken der 11 haftada cinsiyet için ama o doktoruna bağlı eğer uzmanlığı çok çok iyiyse yanılma payı %1 dir yani bende 11 haftalık öğrenmiştim cinsiyeti erkek benim ki doktorumun uzmanlığı çok iyiydi öyleki hastalarındn 5. Ayda ayrıntılı ultrason istemeyen bi doktor çünkü tüm organları ve gidişatı kendisi kontrol edebiliyordu😊😊
Bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu😉😉
Kesinlikle katılıyorum canım sana Dr aşırı kendinden emindi ve yaş olarak da baya tecrübeli oldugu belliydi yani😊 5.ayda da ona gitmeyi düşünüyorum tekrardan bu yüzden hatta :)

Ikili taramada benim gittiğim dr kıza benziyor gibi demisti belirsizce oyle diyince eşim başka doktora götürdü beni erkek istiyordu çünkü 🤭 o da kız dedi başka ihtimal bile vermedi değişmedi kızımız oldu oynuyor şimdi yanımda oyy kuzum benim🥰
Öyle miii ne kadar güzel kaç haftalıksın peki canım😘

Çok şükür Rabbim imkan verdiği sürece özel evet özele de devam allah nasip ederse🙏 bende detaylı ultrason ları özel muayaneye gidiyorum rutin kontrolleri de özel hastane de yaptırıyorum canım benim😘
Çok şükür canım benim. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah🤗

Kızlar banada doktor 13. Haftada gel cinsiyet öğrenelim dedi inş gözükürrr şuan 10+4 üm 59 la hamile kaldım 55 kilo kaldım 🙄

Kızlar Merhaba ben 2li test için özel bir muayeneye gittim kendi doktprum bana çok erken 1 ay sora görebiliriz demişti ama dün gittiğim Dr biz sormadan direk %70 kız dedi bu kadar erken öğrenen özellikle de kızı oldu mu çol sevindik elbette ama sonradan değişir mi acaba yardımcı olurmusunuz benim gibi şok olanlar :))))
Arkadaşım çok iyi bir doktora gitti özelde 12.haftada yüzde 95 kız dedi baya da kesin konuşmuş 16 da gidince yüzde yüz erkek demiş yani yanılma oluyor kız bebekler için 12.hafta çok erken bence ama inşallah doğru demiştir

Arkadaşım çok iyi bir doktora gitti özelde 12.haftada yüzde 95 kız dedi baya da kesin konuşmuş 16 da gidince yüzde yüz erkek demiş yani yanılma oluyor kız bebekler için 12.hafta çok erken bence ama inşallah doğru demiştir
Bizim yüzde yüz kesinleşti Dr muz kız dedi bundan sonra değişme payı pek olmaz heralde :)))

Back