11 haftalık hamileyim eşim sürekli cinsel ilişki istiyor ve ben korkuyorum😔

Erkeklerin geneli mi böyle??
Degıl vallahı benım ılk gebelıgim de esım daha ılk ogrenınce bıle hassaslastı bana dokunmaya kıyamıyordu bısey olur dıye bebege kı benım rıskım falan da yoktu buna ragmen incitmekten cekınırdı aksıne ben bazen yanasırdım onda bile korkardı 6 aydan sonra hıc denemedik zaten sabırla sevgı ıle saclarımı oksaya oksaya bekledi sızın kı bıraz coskulu sanırım ama bence tavrınızı koyun bu donemlerımız de barı dursunlar ya salsınlar bızı

Cinsel konuda olabilir evet :)

Eşinizin anlayışlı olması gerek ama yapamıyor demek ki siz güzellikle söyleyin konuşun gerekirse sadece onun rahatlayabileceği şeyler yapın bir süre böyle yapalım diyin bakalım ne diyecek

Düşük tehlikeniz geçtiğinde bence cinsel yaklaşım normal ki aslında cinsellik esnasında yaşanan o kasılmalar normal doğum içinde rahmi hazırlıyormus bebek içinde sıkıntı oluşturmuyormus yinede doktorunuzdan net bilgi alarak içiniz rahat bir şekilde bunu yaşamanız daha doğru ama cinsel olarak eşinizi çok açta bırakmayın Allah muhafaza eşler arasına soğukluk girince düzeltmesi çok zor ki doğumdan sonrada uzun bir süre cinsellikten uzak kalacaksiniz

Vavvvv şanslı kadın.kıskanırlar gülüm yazma öyle.sağa sola.ohh 65 yaşına kadar fanfinifon.karada ölüm yok sana.evlilikteki en önemli meselede turnayı gözünden vurmuşsun.yaşlanınca da sen buradakilere hava atarsin bırak derdi.

Salınca da buralarda ağlaşan kadınları görüyoruz yemeyin beni.bu bir dert değil.ne bizi ne de kendinizi kandırmayın.içten içe hepimizin hoşuna giden şeyler.

Seninki isteksiz mi çikti.kıskanmadın mı kiz.

Benim onceki hamileligimde 3 aydan sonra yasak kalkdi biz de ilişki yaşadik. Ama ilk git gelde agrim oldu geçti. 2 gun sonra tamamen açilma gerçekleşdi. O korku bize oyle yetti ki bu hamilelikde doktor izin verse dahi birleşme olmaz. Ama on sevişme oluyor surekli. Ve eşimle birleşme olmadan boşalma yaşiyoruz afedersiniz. Sakın eşinizin zevki için bebeginizi tehlikeye atmayin. Cinsel zevkin türlü türlü yollari var. Elle yardimci olun birbirinize bu sureçde

Ben gebelik yazısını kimsede görmüyorum ya omu kaldırıldı acaba . Umarım iyidir bebegi
O kapatılıp açılıyor. Yorum yapan diğer üyelerde var ancak onunkisi gitmiş. Daha önce okumuştum altında da görmüştüm hatta 11.haftayım dediğinde aşağıda 12.hafta diye gözüküyordu ordan dikkatimi çekmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…