- 1 Aralık 2022
- 18
- 19
- 31
-
- Konu Sahibi sevgi5dunyam
Yoo gayet bebeğine bir şey olacak diye korkan ve temkinli olan erkekler de var. Kendinden önce bebeğini ve karısını düşünenler de var.Erkeklerin geneli mi böyle??
Degıl vallahı benım ılk gebelıgim de esım daha ılk ogrenınce bıle hassaslastı bana dokunmaya kıyamıyordu bısey olur dıye bebege kı benım rıskım falan da yoktu buna ragmen incitmekten cekınırdı aksıne ben bazen yanasırdım onda bile korkardıErkeklerin geneli mi böyle??
Cinsel konuda olabilir evet :)Bende aynı durumdayım. Eşim çok istekli ilk üç ay onu çok zor taptettim sadece sürtünme yoluyla yaptık ve üç ay dolunca hemen istemeye başladı ama bende hiç istek yok. Kokulara karşı çok hassasım sigara içiyor bunu bile bile… İsteksiz olduğumu bildiği halde iki günde bir istiyor bazı erkekler çok anlayışsız maalesef
Vavvvv şanslı kadın.kıskanırlar gülüm yazma öyle.sağa sola.ohh 65 yaşına kadar fanfinifon.karada ölüm yok sana.evlilikteki en önemli meselede turnayı gözünden vurmuşsun.yaşlanınca da sen buradakilere hava atarsin bırak derdi.Merhaba, hanımlar ben 11 haftalık hamileyim benim düşük tehlikem vardı, son 1 haftaya kadar o zaman içersinde eşimle zoraki de olsa ilişki yaşamadık.. 2 ay boyunca. Eşim cinsel ilişkiye çok düşkün.Doktor Geçen hafta düşük tehlikem in %90 geçtiğini söyledi ve ben yine de bebeğime bir şey olucak diye çok korkuyorumAma eşim bu konuda hiç anlayışlı değil.. Onu çok seviyorum Ama her gün bu olayı yaşamak beni korkutuyor kızlar sizce ben bu konuda ne yapabilirim?? Lütfen fikir istiyorum korktuğum için yapamıyorum.. Bu arada 29 yaşındayım 1 senelik evliyim..
Salınca da buralarda ağlaşan kadınları görüyoruz yemeyin beni.bu bir dert değil.ne bizi ne de kendinizi kandırmayın.içten içe hepimizin hoşuna giden şeyler.Degıl vallahı benım ılk gebelıgim de esım daha ılk ogrenınce bıle hassaslastı bana dokunmaya kıyamıyordu bısey olur dıye bebege kı benım rıskım falan da yoktu buna ragmen incitmekten cekınırdı aksıne ben bazen yanasırdım onda bile korkardı6 aydan sonra hıc denemedik zaten sabırla sevgı ıle saclarımı oksaya oksaya bekledi sızın kı bıraz coskulu sanırım ama bence tavrınızı koyun bu donemlerımız de barı dursunlar ya salsınlar bızı
Seninki isteksiz mi çikti.kıskanmadın mı kiz.Bas çayına pasiflorayı gitsinbu nedir ya ben de hamileyim hamileliğimin 10.haftasından itibaren eşim benimle asla ilişkiye girmedi ben düz duvarları tırmalayacak durumdayım desem de ödüm kopuyor bir şey olacak diye dedi durdu. Doktor sakınca yok dediyse siz de evham dışında isteksiz değilseniz abartmadan tıkırdamakta sorun yok bence. Ha siz isteksizseniz o ayrı mesele tabiki de
Ya da isteği az olan ve ileride sorun yaşatacağı belli olan erkek.erkek dedğin azgın olur.ne o öyle kadın gibi ondan kork bundan kork.Yoo gayet bebeğine bir şey olacak diye korkan ve temkinli olan erkekler de var. Kendinden önce bebeğini ve karısını düşünenler de var.
Ya da isteği az olan ve ileride sorun yaşatacağı belli olan erkek.erkek dedğin azgın olur.ne o öyle kadın gibi ondan kork bundan kork.
İnsan olmayacak diyorsun.Ya da isteği az olan ve ileride sorun yaşatacağı belli olan erkek.erkek dedğin azgın olur.ne o öyle kadın gibi ondan kork bundan kork.
Benim onceki hamileligimde 3 aydan sonra yasak kalkdi biz de ilişki yaşadik. Ama ilk git gelde agrim oldu geçti. 2 gun sonra tamamen açilma gerçekleşdi. O korku bize oyle yetti ki bu hamilelikde doktor izin verse dahi birleşme olmaz. Ama on sevişme oluyor surekli. Ve eşimle birleşme olmadan boşalma yaşiyoruz afedersiniz. Sakın eşinizin zevki için bebeginizi tehlikeye atmayin. Cinsel zevkin türlü türlü yollari var. Elle yardimci olun birbirinize bu sureçdeMerhaba, hanımlar ben 11 haftalık hamileyim benim düşük tehlikem vardı, son 1 haftaya kadar o zaman içersinde eşimle zoraki de olsa ilişki yaşamadık.. 2 ay boyunca. Eşim cinsel ilişkiye çok düşkün.Doktor Geçen hafta düşük tehlikem in %90 geçtiğini söyledi ve ben yine de bebeğime bir şey olucak diye çok korkuyorumAma eşim bu konuda hiç anlayışlı değil.. Onu çok seviyorum Ama her gün bu olayı yaşamak beni korkutuyor kızlar sizce ben bu konuda ne yapabilirim?? Lütfen fikir istiyorum korktuğum için yapamıyorum.. Bu arada 29 yaşındayım 1 senelik evliyim..
Ben gebelik yazısını kimsede görmüyorum ya omu kaldırıldı acaba . Umarım iyidir bebegiKonu sahibinde gebelik bilgileri vardı kaldırmış, inşallah sağlıkla devam ediyordur gebeliği
O kapatılıp açılıyor. Yorum yapan diğer üyelerde var ancak onunkisi gitmiş. Daha önce okumuştum altında da görmüştüm hatta 11.haftayım dediğinde aşağıda 12.hafta diye gözüküyordu ordan dikkatimi çekmiştiBen gebelik yazısını kimsede görmüyorum ya omu kaldırıldı acaba . Umarım iyidir bebegi
Ben uzun zamandır kimsede görmüyorum ya. İyidir insallah.O kapatılıp açılıyor. Yorum yapan diğer üyelerde var ancak onunkisi gitmiş. Daha önce okumuştum altında da görmüştüm hatta 11.haftayım dediğinde aşağıda 12.hafta diye gözüküyordu ordan dikkatimi çekmişti
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bebeğim melek oldu 16 haftalık düşük yaptım.. malesef bebeğimizi defnettikKonu sahibinde gebelik bilgileri vardı kaldırmış, inşallah sağlıkla devam ediyordur gebeliği