• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 haftalık gebelikte karın büyümesi

alisyamavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
12
9
1
33
Merhabaa biz 10+6dayız :)) Karnınız ne zaman büyüdü, sanki bir anda çıkcak gibi geliyor bana öyle mi :)

Merhabaa biz 10+6dayız :)) Karnınız ne zaman büyüdü, sanki bir anda çıkcak gibi geliyor bana öyle mi :)
14. Haftamdayım daha yeni çok hafif çıkmaya başladı. Ama arkadaşım 19. Haftasında henüz çıkmamış. İç karnı geniş olan kadınlarda daha geç çıka bilir

Vücut tipinize göre değişir iç karın dış karın diye bir şey yok.Kağan Kocatepe’yi izleyebilirsiniz. 26 hafta civarı farkedersiniz ilk gebelikse 22 hafta civarı hareketlerini hissedersiniz.
10 haftalık bebek erik kadar minicik, eğer o kadarcık şeyde karnımız çıkıverse yemek yiyince su içince fırt diye karnımız çıkardı 😅
Çok güzel heyecanlar çok tatlı heveslerden sonradan çok özlüyor sağlıkla kavuşun inş

Ben de 11+5 oldum. Daha iki üç gün önceye kadar karnım çıktı diyordum. Bir sabah bir uyandim karnım dümdüz 😁 sonra akşam yine şişmiş falan. Büyük ihtimalle ödem topluyor. Zaten 10 gram şey ne kadar büyüklük yapabilir ki karında. Eti puf bile 19 gram. Gramini biliyorum çünkü sürekli yiyecek boyutlarıyla kiyasliyorum bebişi 🤣

Back