11 haftalık gebelikte bebegin kilosu

Dileklek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
58
29
40
Merhaba çok tedirginim yaşadığım şehirde kadın doğumdan randevu almak çok zor 1 tane özel hastane var her sey cok garip. Sizlere şunu sormak istiyorum 9 haftaluk iken 2233g yazan ultrasonda11 haftalik iken 2887g yazıyor. Bu kilo kısmı imiş netten baktigim kadarıyla. Şimdi 11 haftalık bebeğin 2887g olması normal mi nette 8g olması gerekiyor yazıyor. Bulantı kusma ve istahsizlikla gecen hamileliğim var
Ama doktor bebiş gayet iyi sıkıntı yok dedi kilosu az falan demedi kafama takıldı benim yine de ...

Merhaba çok tedirginim yaşadığım şehirde kadın doğumdan randevu almak çok zor 1 tane özel hastane var her sey cok garip. Sizlere şunu sormak istiyorum 9 haftaluk iken 2233g yazan ultrasonda11 haftalik iken 2887g yazıyor. Bu kilo kısmı imiş netten baktigim kadarıyla. Şimdi 11 haftalık bebeğin 2887g olması normal mi nette 8g olması gerekiyor yazıyor. Bulantı kusma ve istahsizlikla gecen hamileliğim var
Ama doktor bebiş gayet iyi sıkıntı yok dedi kilosu az falan demedi kafama takıldı benim yine de ...
11 hafta cok kucuk. Haliyle bebek asil kiloyu 6 7 aydan sonra alir endiselenmeyin ☺️

11 .haftada 7 ya da 8 gram olması gerekirken 2 kusur gram olması şeklinde yazdim soruyu ama Çözdük zaten olayı başına gelecek tedirgin olacak olanlar olursa yazayım:

Başka Bir kadın doğum uzmanına su an acil de çalışan birine gönderdim sordum 11.haftadaki ultrasonun çıktısını sadece bebeğin fotoğrafı olsun diye doktor vermiş diğer veriler 8 haftalik hamile önceki hastanın verileri olarak yansımış ekrana :)))) Sorun yok bazen biz verileri kendimiz inceliyoruz fotograf vermek icin ekrani guncellemeden cikti aliyoruz ondan kaynaklanmis yoksa 11 haftalik bebegin 2800 gr.olmasi mumkun degil 8 hafta ekran kaydi diye yineledi :))))) bilginiz olsun

X