• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11. Haftada ikili test yapılıyor mu ?

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Merhabalar konu başlığından da anlaşılacağı gibi 11. Haftamda doktorumuz ikili test için çağırdı cumartesi gidicem ama konu başlıklarını burada aradığım da bir çok kişi 14. 15. Haftalarda yaptırmış çok mu erken gidiyorum açıkçası biraz da gitmek istemiyorum hatta yaptırmak da ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.

Doktorun karar veriyor bildiğim kadarıyla canım 11.haftadan sonra yapıldığını duymuştum yapıp yaptırmamak elbette senin kararın

Merhabalar konu başlığından da anlaşılacağı gibi 11. Haftamda doktorumuz ikili test için çağırdı cumartesi gidicem ama konu başlıklarını burada aradığım da bir çok kişi 14. 15. Haftalarda yaptırmış çok mu erken gidiyorum açıkçası biraz da gitmek istemiyorum hatta yaptırmak da ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
11 ve 14. Haftalar arası yapılıyor. Yani 11. Hafta normal , bende 12 de yaptırmıştım

Merhaba, ben 10+5’te gittiğimde küçük olduğu için yapmamıştı. “12-13. haftalarda gel” dedi.
Merhabalar bugün 11+5 günüm ve ikili tarama testi yaptı sonuçlar 5 gün sonra çıkıcakmış hayırlısı olur inşallah kötü bir şey çıkmaz

13.haftaya kadar yapilmasi gerekiyor. Genelde tercih edilen hafta 11dir. Basit bir kan tahlili. Endiselenme bir kac tup kan vereceksin niye yaptirmak istemiyosunki ne gbi bir zararin veya kaybin olabilir

13.haftaya kadar yapilmasi gerekiyor. Genelde tercih edilen hafta 11dir. Basit bir kan tahlili. Endiselenme bir kac tup kan vereceksin niye yaptirmak istemiyosunki ne gbi bir zararin veya kaybin olabilir
Etrafımdaki seslerden dolayi bazıları gereksiz falan diyor du ama ki zaten Nitekim dinlemedim ve yaptırdım sonuçları bekliyorum inşallah güzel haberler alırım.

Etrafımdaki seslerden dolayi bazıları gereksiz falan diyor du ama ki zaten Nitekim dinlemedim ve yaptırdım sonuçları bekliyorum inşallah güzel haberler alırım.
Basimiza ne geliyorsa etrafimizdaki cok bilmislerden geliyor. Sorsaydin onlara jinekoloji uzmanligini nerede yapmislar ben oyle yapiyorum çıt yok daha 😂

Back