• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.hafta bitmeyen ishal problemi

mercimek4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
12
1
1
28
Kızlar merhaba 11 haftalık gebeyim sormak istediğim şu;
17-08-22 tarihinde doktorum tarafından idrar yolları enfeksiyonu tanısı ile Aksef 500mg antibiyotik ve D vitamini eksikliği yüzünden de D-3total diye bir ilaca başladım. Hangisi sebebi ile bilmiyorum ama ilaçları o gün içmeye başladım ve ishal başladı. Antibiyotiği 7 gün kullandım ve D vitaminini hala kullanmaktayım o günden beri bitmeyen bir ishalim var. Eylül’ün 7 sine doktor randevum var.Sizce bu ishal ilaçlardan mıdır yoksa başka bir problem mi vardır.Doğru düzgün gazımı çıkartamıyorum ve ince ince bir ağrı yaşıyorum sürekli. Benim gibi problemleri olan var mı sizce ne yapmalıyım.D vitamini ishal yapar mı sizce ?

Canım benim antibiyotik ishal yapmıştır, malesef bağırsaktaki zararlı bakterilerle beraber yararlıları da götürüyor bu ilaçlar. Doktoruna danışarak probiyotik kullanabilirsin hatta Migros’ta activia var probiyotik shot olarak ben ishal olunca onlardan kullanıyorum iyi gelir sana da inşallah

Canım benim antibiyotik ishal yapmıştır, malesef bağırsaktaki zararlı bakterilerle beraber yararlıları da götürüyor bu ilaçlar. Doktoruna danışarak probiyotik kullanabilirsin hatta Migros’ta activia var probiyotik shot olarak ben ishal olunca onlardan kullanıyorum iyi gelir sana da inşallah
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim 💕 peki sizce bu kadar uzun sürmesi normal mi bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum 😔

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim 💕 peki sizce bu kadar uzun sürmesi normal mi bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum 😔
Sen yine de doktoruna git ama ben iki hafta boyunca antibiyotik yüzünden ishal olduğumu bilirim 🙃 bol bol muz ve şeftali ye ishali önler, ev gapımı yoğurt bunlar hep probiyotik. İnşallah bebiş de yerinde rahattır

İshal Gün içinde 3 den fazla oluyorsa hemen doktora gitmeniz lazımm Ben de eski hamileligimde 4 5 kere oluyordu gün içinde hemen doktora gittim ilaç yazdı bolbol sıvı tüket muz falan ye belki Keser Ama antibakteriyel ilaç alman lazm böyle su gibi yemege katip yiyon yada suya katip içion tadı çooook kötü ama katlanican mecbur iki kere içmekle düzelir zaten. Allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin İnşaAllah

Sen yine de doktoruna git ama ben iki hafta boyunca antibiyotik yüzünden ishal olduğumu bilirim 🙃 bol bol muz ve şeftali ye ishali önler, ev gapımı yoğurt bunlar hep probiyotik. İnşallah bebiş de yerinde rahattır
valla galiba benim de iki hafta oldu bitmiyor bir türlü 😑

İshal Gün içinde 3 den fazla oluyorsa hemen doktora gitmeniz lazımm Ben de eski hamileligimde 4 5 kere oluyordu gün içinde hemen doktora gittim ilaç yazdı bolbol sıvı tüket muz falan ye belki Keser Ama antibakteriyel ilaç alman lazm böyle su gibi yemege katip yiyon yada suya katip içion tadı çooook kötü ama katlanican mecbur iki kere içmekle düzelir zaten. Allah saglicakla kucagina almayı nasip etsin İnşaAllah
Ya öyle bişey ki karın ağrısı bir dert bebeğime bişey olacak korkusu bir dert her şeyde doktora gidiyormuşum gibi kuruntu yapmam bi dert valla kafayı yiyeceğim 🙄

Back