• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 ekim cuma Necdet uçar - çok şiş :((

Gecmisolsun canim kasustumu oldu yuvarlak? Agrin sizin varmi nasil hissediyosun.dren takildimi cnm sisligi oyuzden daha cok olabilir takilmadiysa.insl rahat bir surec gecirirsn.

Sağol canım kas altı oldu dren yok çok aşırı şiş patlıcakmş gibi :(( bide sızı da çok

Arkadaşlar, bazı arkadaşlar bilir çok korkuyordum ama yinede gittim paşa paşa oldum şimdi yatıyorum fakat çok şiş :(( mentor 275 cc takıldı göğüs dokum az vardı..

Sana oldu da bitti maşallah diyeyim. Şimdi geri sayıma başla istersen. Kac gun oldu bilmiyorum ama sanırım 15. Günde isler tamamen değişiyor. En fazla 3. Haftayı doldurunca artık nerdeyse hic ameliyat olmamis gibi hissediyor insan. Âma bir farkla tabii :)))
İlk bir hafta cok sis oluyorlar. Günden güne azalıyor. Ama su an uç hafta oldu benim artık daha fazla inmesinler diye dua ediyorum. Yumusama bile başladı, masaj sonrasi nerdeyse dogal meme kıvamında oluyorlar. Arada gene sertleşme oluyor, günde 3 kez masaj ile epey rahatlıyor insan. Bunlar cok çabuk geçecek, endişe etmeyi bırakıp keyfini çıkarın derim..sevgiler

Bu arada, Doktorunuz verdi mı bilmem ama ben ameliyatın hemen sonrasında, E vitamini ile birlikte B kompleks (beneksol) vitamini aldım. İyileşme sürecine inanılmaz faydası oluyor. Her ikiside dokuların yenilenmesinde onemli rolü olan vitaminler. Malum oradaki dokularımız bayagi bir hirpalaniyor ameliyat esnasında. B vitamini sınır sistemimize de iyi geldiginden op sonrasi donemi kolay atlatmamıza faydalı oluyor. Dr unuza danışın ve kullanın derim. Sevgiler

hayırlı olsun :32:biraz sabır ve bol dinlenme ile bunlar unutulacak geriye dantelli desteksiz süper cicişler kalacak hiç meraketme canım:29:

Arkadaşlar, bazı arkadaşlar bilir çok korkuyordum ama yinede gittim paşa paşa oldum şimdi yatıyorum fakat çok şiş :(( mentor 275 cc takıldı göğüs dokum az vardı..

Gecmis olsun canim. Bende olmayi düsünüyorum bakalim bu sene nin sonuna kadar olurum umarim!! 275 baya bir kücük geldi bana. Hangi profil?

Bu arada, Doktorunuz verdi mı bilmem ama ben ameliyatın hemen sonrasında, E vitamini ile birlikte B kompleks (beneksol) vitamini aldım. İyileşme sürecine inanılmaz faydası oluyor. Her ikiside dokuların yenilenmesinde onemli rolü olan vitaminler. Malum oradaki dokularımız bayagi bir hirpalaniyor ameliyat esnasında. B vitamini sınır sistemimize de iyi geldiginden op sonrasi donemi kolay atlatmamıza faydalı oluyor. Dr unuza danışın ve kullanın derim. Sevgiler

Cok ilginc. Hap seklinde mi? bu Vitaminler

Hepinize tek tek teşekkür ederim gerçekten ilk günler zor oluyor 6 günümü doldurdum sayılır ama sinirlerim çok yıprandı birde üstüne sevdiğim ailesi ile memlekete gidince iyice moralim düştü.. Bana vitamin verilmedi sadece antbytk ağrı kesici ve atrş düşürücü var..

Ayrıca 275 cc high yani yüksek profil oluyo sanırım 85 beden istedim büyük olmasın demiştim şu an üzerimde 85 b cup korse sütyen var çok aşırı inmezse memnun kalırım diye düşünüyorum.. Dr merak etme dedi ama bir kaç ay sonra ne olur bilemem

11 ekim 2013 cuma boğaziçi necdet uçar 275 cc yüksek profil
85 beden istedim bu şekilde takıldı gerçekten zor ilk günler 5. Günden sonra toparlanıyorsunuz ama allah olmak isteyene yardım etsin zor bi karar kimseyi pişman ve mutsuz etmesin..
Unutmadan bu ameliyatta sizi anlamayacak olanlar olucak takmayın. Çünkü yaşayan bilir.. Üzülmeyin..

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun umarım sonuçtan memnunsundur.Bende 275cc mod plus yaptırdım 1 ay önce ve aklım hep high profilde kaldı çünkü küçük buluyorum boyutunu.cm olarak önceki halinden 3-4 cm bir fark oldu sende ne kadr bir fark oldu eskisine kıyasla ve memnun musun high profilden:44:

Son düzenleme:
Canım sana da geçmiş olsun şu an için net birşey diyemiyorum çünkü daha 1 haftalık eğer çok küçülmez ise memnunum senin ile high çok fark varmı ki ??

Canım sana da geçmiş olsun şu an için net birşey diyemiyorum çünkü daha 1 haftalık eğer çok küçülmez ise memnunum senin ile high çok fark varmı ki ??

uzun zamandır gelemedim buralara internet yokluğu çekiyorumda:34: benim 2 ayım doldu ameliyat olalı ve her geçen gün bir kez daha high profil yaptırmadığım için pişman oluyorum yani öyle yan profil olarak çok bir çıkıklığı olmuyor mod plusta ama önden görünüm harika çok doğal.Kısacası ben biraz kıyafetlerde çıkıklık oluştursun dekolte versin istiyordum doktorum high profilin yapay duracagını söyledi ama sonradan baktığım resimlerde çok beğendim duruşunu.:43::43: keşke tam anlamıyla süper diyebilseydim ama ileride imkanım olursa bir daha yaptırmayı düşünüyorum şimdiden ve bu çok üzücü

canım sana da geçmiş olsun.. insan olunca gözü doymuyor galiba ameliyat öncesi az bişi olsada yeter diyordum şimdi az bişi büyük daha olsaydı diyorum :)) yeni 1 aylık oldu hala şiş bana göre.. Küçülmez ise memnunum ama küçülürse ödemler gidince iş kötü olur.. şu an ki boyutundan memnunum doktoruma sordum daha büyük olmazmıydı diye.. sığmazmış o yüzden bu şekilde oldu.. ancak 2 yıl sonra kafes genişleyince artık.. çünkü benim aşırı küçüktü..

sormak istediğin birşey olursa sor canım şansına girdim bugün yoksa pek girmiyordum bu ara bende :))

canım sana da geçmiş olsun.. insan olunca gözü doymuyor galiba ameliyat öncesi az bişi olsada yeter diyordum şimdi az bişi büyük daha olsaydı diyorum :)) yeni 1 aylık oldu hala şiş bana göre.. Küçülmez ise memnunum ama küçülürse ödemler gidince iş kötü olur.. şu an ki boyutundan memnunum doktoruma sordum daha büyük olmazmıydı diye.. sığmazmış o yüzden bu şekilde oldu.. ancak 2 yıl sonra kafes genişleyince artık.. çünkü benim aşırı küçüktü..

sormak istediğin birşey olursa sor canım şansına girdim bugün yoksa pek girmiyordum bu ara bende :))

doktorların hep söylediği bu zaten daha büyüğü olmazdı ama olanda oluyor :50::50: ki meme dokumda vardı doktorum bu sebeple dual plan tekniğiyle yaptı.Neyse artık sadece kabullenmek kaldı bu durumu. göğüs kafesim dardı demişsin göğüs altı ve üstü ölçün ne kadardı öncesinde ve ne kadarlık bir değişim oldu peki?

doktorların hep söylediği bu zaten daha büyüğü olmazdı ama olanda oluyor :50::50: ki meme dokumda vardı doktorum bu sebeple dual plan tekniğiyle yaptı.Neyse artık sadece kabullenmek kaldı bu durumu. göğüs kafesim dardı demişsin göğüs altı ve üstü ölçün ne kadardı öncesinde ve ne kadarlık bir değişim oldu peki?

Canım, eğer göğüs dokun yoksa, gerçekten de yüksek cc protez uygulamıyorlar. Ben en son doktorum ile yaptığım görüşmemde, göğüs kafesimin dar olmasından dolayı, bir büyük profilde, göğüsüm iyice koltuk altıma taşacaktı. Israrla büyük isteyen bir hastasının fotoğrafını gösterince anladım ne demek istediğini. Ben o ilk görüşmede göğüs dokumun hiç olmadığını biliyordum. Bu nedenle zaten mantıken, istediğim büyüklükte bir protez takılamayacağı da anlaşılıyordu.
Benim bedenim 75 ve AA Cup bile dolmuyordu eskiden. Şu an 75 A Cup dolu dolu oluyor. Hatta kimi markada B Cup da olabileceğini düşünüyorum.
295 cc damla takılmıştı bana.
Senin sıkıntın ne tam olarak?

Canım, eğer göğüs dokun yoksa, gerçekten de yüksek cc protez uygulamıyorlar. Ben en son doktorum ile yaptığım görüşmemde, göğüs kafesimin dar olmasından dolayı, bir büyük profilde, göğüsüm iyice koltuk altıma taşacaktı. Israrla büyük isteyen bir hastasının fotoğrafını gösterince anladım ne demek istediğini. Ben o ilk görüşmede göğüs dokumun hiç olmadığını biliyordum. Bu nedenle zaten mantıken, istediğim büyüklükte bir protez takılamayacağı da anlaşılıyordu.
Benim bedenim 75 ve AA Cup bile dolmuyordu eskiden. Şu an 75 A Cup dolu dolu oluyor. Hatta kimi markada B Cup da olabileceğini düşünüyorum.
295 cc damla takılmıştı bana.
Senin sıkıntın ne tam olarak?

Benim meme dokumda vardı aslında ve şu anda allaha şükür boyut konusundaki ikilemlerim dışında sıkıntım yok.Benim protezimin teki için 3.7 cm lik fark yazıyor yani anladığım kadarıyla 7.4 lük bir fark yaratması lazım cm olarak ama toplamda 3-4 cm arasında bir değişim oldu ve çevresel dolgunluğun yanı sıra ileri doğru bir çıkıntı pek yaratmadı.Mod plus olmasından kaynaklı olsa gerek ama ben high profil olmasını doktorum yapay durur dediği için istememiştim oysaki gayette güzel duruyormuş ameliyattan sonra araştırdım bunu.:2: şimdi ise h:28:gh profil 275 ile gelinen aşamayı merak ediyorum kaç cm fark oldu diye çünkü göğüs kafesi dar olanlar için profil yöntemiyle istedikleri büyüklüğe ulaşabilirler diye düşünüyorum.misal olarak taktığım b kup sutyen dolu dolu olmuyor üstlerden ama daha küçük bir beden alırsam da kup kısmı küçük geliyor.Anlatabilmişimdir umarım:44::44:

Benim meme dokumda vardı aslında ve şu anda allaha şükür boyut konusundaki ikilemlerim dışında sıkıntım yok.Benim protezimin teki için 3.7 cm lik fark yazıyor yani anladığım kadarıyla 7.4 lük bir fark yaratması lazım cm olarak ama toplamda 3-4 cm arasında bir değişim oldu ve çevresel dolgunluğun yanı sıra ileri doğru bir çıkıntı pek yaratmadı.Mod plus olmasından kaynaklı olsa gerek ama ben high profil olmasını doktorum yapay durur dediği için istememiştim oysaki gayette güzel duruyormuş ameliyattan sonra araştırdım bunu.:2: şimdi ise h:28:gh profil 275 ile gelinen aşamayı merak ediyorum kaç cm fark oldu diye çünkü göğüs kafesi dar olanlar için profil yöntemiyle istedikleri büyüklüğe ulaşabilirler diye düşünüyorum.misal olarak taktığım b kup sutyen dolu dolu olmuyor üstlerden ama daha küçük bir beden alırsam da kup kısmı küçük geliyor.Anlatabilmişimdir umarım:44::44:

Bence biraz zaman ver. Tam şeklini 1.yılda alacaktır. Iyi bir estetik, belli olmayan estetiktir. Şayet doktorun high profilin çok bariz belli olacağını söylediyse vardır bir bildiği. Sonuçta hekimler de kendi reklamlarını yapıyorlar. Kötü sonuç olabilecek her türlü olaydan uzak duruyorlar. Azıcık daha bekle bence. Eminim bir kaç ay sonra fikrin değişecek :)

Back