Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elseve ben de bayağı kullanmıştım düzleştiricinin yıpratıcı etkisini hafifletiyodu ama düzleştiriciyi bırakınca kullanmaya gerek duymadım maşallah çok güzel uzamış bu aradaçok teşekkür ederm canım bu yağlar yıkanmayan yağlar saça sürüyosun ve saç yağı emiyo hem daha parlak hem daha yumuşak oluyo elseve ve pantan de var ben ikisini de kullandım ikisini de öneririm
Masallah canim baya ilerleme var.
varya bu kuaför sopalık he. hakket sopayı haketmişEki Görüntüle 2043969 ben gene bir kuaföre inanıp aylarca uzattıgım sacı maaf ettim. Bana hic kısaltmadan sadece ucta kalan yanıkları alacagını söyleyen kuaför tam 3 çizgi azalttı saclarımı evet son hali üstten 3. gri cizgiyi 1 cm geciyo ve su an tam 14 cm kısaltılmıs durumda. Tam istedigim boya geldi derken yeni bastan uzatmaya devam maalesefff
Canım benim de uçlar kedi tüyü gibi oldu. Korkudan gidemiyorum bi türlü . Yoksa kırpar beni. Hele bi uzasın diyorum . Şakın sıkma canını . Zaten senin saçın hızlı uzuyor. Hemide kırıksız uzar. Güzel düşünelim güzel olsun.valla ya döndük başa bi de kısalt desem nolcakmış acaba
keşke ama bende uzamadan kurtuluyum sonra bi daha kestirmem diye düşünmüştüm bu kadarını tahmin etmedimKeşke beline gelene kadar gitmeseydin kuaföre
benimde öyleydi ama 3 4 cm en fazla bu 13 cm kestiCanım benim de uçlar kedi tüyü gibi oldu. Korkudan gidemiyorum bi türlü . Yoksa kırpar beni. Hele bi uzasın diyorum . Şakın sıkma canını . Zaten senin saçın hızlı uzuyor. Hemide kırıksız uzar. Güzel düşünelim güzel olsun.
Kuzu cok hizli uzamis ya . Cok sasirdim. Ben hala sutyen cizgisine ulasamadim.Eki Görüntüle 2097347 evet kızlar sacımın son halini atmak istedim 16 ocakta cekildi son kesimden sonra boyatip 1 2 cm daha kestirdim ❤
Canım meraba:elseve nin mucize yağınımı kullanıyosun.sadece.bide düzleştiriciyi evdeyken kullanıyormusun,saçı düzleştirmek katkısı olurmu uzamaya acaba,benim saçım dalgalıda.başlarda çok yöntem denedim 6 7 ay boyunca ama bi faydası olmadı bende pek umutlu değildim zatem yıpranmıştı ve zaten saçım yapı olarak öyle çok uzamaz sonra bıraktım kendi haline ve daha iyi sonuç aldım mucizevi yağ kullandım sadece duştan çıkınca kuruyunca falan o çok yumuşattı saçlarımı ve hiç ısı kullanmadım sadece 2 3 kez düzleştirmişimdir kurutmadım bile bu da çok fayda sağladı. ama ben 8 aya yakındır bakım yapmıyorum normal yıkayıp mucizevi yağ sürüyorum
olmaz aksine yakar kırar bol bol örün kırılmasın.
Canım meraba:elseve nin mucize yağınımı kullanıyosun.sadece.bide düzleştiriciyi evdeyken kullanıyormusun,saçı düzleştirmek katkısı olurmu uzamaya acaba,benim saçım dalgalıda.
Örmek kırılmayı önlüyormu ilk kez duydum bide hızlı uzatıyormuş galbaolmaz aksine yakar kırar bol bol örün kırılmasın
kesinlikle gecen sene belimdeydi inanin örgü uzatti bi sinirle kestim örülmeye basladigi ilk dakika örcem gece yatarkende örun sürtündükce kırilıyor örgü bi arada tuttugu icin kirilmiyor sac dinleniyor bi süre sonra uzayinca örgü bagimlilik yapiyor zaten tertemiz ferah bi his veriyo tarayip örmek misler gibi rapunzel oluyosunuzÖrmek kırılmayı önlüyormu ilk kez duydum bide hızlı uzatıyormuş galba
canım valla hic bu kadar hızlı uzamaz ama cok kesti diye kızdıgım kuaförden sonra saclarım bi anda coştu 1 2 ay cok hızlı uzadı su an normal uzamasında ama o 1 2 ay cok fark ettiKuzu cok hizli uzamis ya . Cok sasirdim. Ben hala sutyen cizgisine ulasamadim.