Teşekkürler :)rahat bir şekilde kolayca atlatırsın umarım mutluluğunu düşün:)
evet ben sizden bol bol öneri aldım sizden fotoğraf falan da istedim. sizin günlüğü de okudum hatta çok teşekkür ederim :)Gecmis olsun simdiden. . En iyi sekilde atlatirsiniz ins. Boy kilo olarak yakiniz. Bana da 350cc kullanmisti. Tabi ccler boy ve kiloya gore verilmiyor, orasi ayri. Nickiniz yabanci gelmedimuhtemelen konusmus olabiliriz
herkese çok teşekkür ederim evet heyecanlıyım bir yandan da korkuyorum doktorumla bugün görüştüm bana amelyattan sonra ağrı kesici pompası takacak ben ağrı duydukça pompaya basıp kendimden geçeceğim dermişimşaka şaka pompa olacak da kendimden geçmem herhalde içinde morfn karışımlı ağrı kesici olacakmış daha önce bundan takılan oldu mu acaba :)
Çok teşekkürler umarım. Ağrı olmaz ondan korkuyorumŞimdiden geçmiş olsun benim de boy 156 falan kilo 46 aynı ebatlardayız benim 325 cc oldu iyi bir esat bizim gibi minyonlar için inşallah sonucun güzel olur musmutlu olursun
Benim ağrım hiç olmamıştı umarım senin de olmaz.. kendini iyi hissedince yaz muhakkak.. yemek yedikten sonra yürüyüş yap ve bol su iç :)Çok teşekkürler umarım. Ağrı olmaz ondan korkuyorum
ameliyat 11 de başlayacak 12.30 gibi bitecek inşallah
Canım o yer cekiminden bide alışamadın daha 1 hafta sonra hep seninleymişler gibi hissedeceksin korkma vucudun alışmaya calısıyor :)Bişey sorucam ben dün ameliyat oldum bugun baya hareket ettim ama bu silikonlar aşağı doğru iniyor sanki dışarı fırlayacak bu normal mi ???ve cok agrım oluyor hareket ettikçe korkmaya başladım
Stress yapma uyumaya calış ben iki operasyon birden olup 4.5 saat kaldım ve hiç ağrım sızım olmadı :) hadi uyu şimdi mışıl mışıl Allahın izniyle güzel olacak hersey :)Çok teşekkürler umarım. Ağrı olmaz ondan korkuyorum
ameliyat 11 de başlayacak 12.30 gibi bitecek inşallah
Çok teşekkürler umarım benim de sizin gibi olur :)Stress yapma uyumaya calış ben iki operasyon birden olup 4.5 saat kaldım ve hiç ağrım sızım olmadı :) hadi uyu şimdi mışıl mışıl Allahın izniyle güzel olacak hersey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?